- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.881
Eki Görüntüle 227531
sanırım bu beşikden bahsediyoruz buda güzel fiyatlarıda uygun ama bakalım hayırlısı olsun diyelim
Bende 2.5 aylık taze bir anneyimmm.Cok güzel Bir duygu Tam 50 kgdan 71'e cıktım sukurler olsun ki şimdi 55 kg yım..Ben mobilya beşik aldım memnunumda o park beşiklerini hiç sevemedım nıyeyse
bugün öğlen yemekte karnıma sol tarafıma doğru bir ağrı girdi,göbeğimin üstüne eğildim sanırım diye düşünüm ama iş yerime gidince sıklaştı,doktorumu aradım tatildeymişhemen acile gittim allahtan bebeğim o sırada hareketliydi,ultrasonla baktı gayet iyi görünüyo ama plesentan aşşağıda dedi,sonra beni nst değilde sancı aletine bağladılar o esnada da kasılmalarım oldu ama sancı gözükmedi alette,yalancı sancı olabilir dedi doktor,stresstende olabilir dedi...ve magnezyum verdi,ilk doğumhane maceramıda yaşamış oldum afferim bıcırığım sana action dolusun:)
geçmiş olsun canım yaa...benimde çok ağrım olmuştu magnezyumdan sonra geçti şükür
Ben Dogum Yaptım 9'un cu ayımda aldım beşiği besık almak ıcın cok acele etmemek lazım tabıkıde.
Ben Dogum Yaptım 9'un cu ayımda aldım beşiği besık almak ıcın cok acele etmemek lazım tabıkıde.
Çok Tatlı bır oglum var Allahıma şükürler.Allah cocuklarımızı bize bağışlasın senin ne kadar kaldı doğuma?Kg alan bir vucudum yok allahtan cok kg aldım ama gıttı5 kg da kalsın zaten cok zayıftım :)
geçen bir mağzada sorduk karyola bir tane dolabı var 600 dedi biraz pahalı annem alıcak beşiğimi bizde adet böle ilk çocuğun beşiğini kız tarafı alır birde arbasıydı pusetiydi bunlarıda birlikde alırız yardım edicekler kaynanamlarda bakalım ortaya ne çıkıcakbirde annem bohçe hazırlıyo şimdiden 20 tane örgüsü oldu küçük etek yelekleri örgü dantel battaniyeleri bakalım rabbim nasip edicekmi sağlıklı doğmasına inşallah nasip ederde sevincimiz yarıda kalmaz hepimiziz allah yardımcısı olsun
peki canım sen bilgilisindir 2.seviye usg veya 4 boyutlu usg yi yaptırdın mı gerçekden de hem sağlık hem de heves açısından yaptırmak gereklimi sen yaptırdın mı çok soru sordum
Insaallah canim hayirlisiyla dogarlar bebislerimiz ve o alacaklarimizi ya da annenlerin ördüklerini ustunde görürsün canim.
İlk Hamileliğim olmasına Ragmen yaptırmadım.Sadece kan tahlillerini ve şeker testini yaptırdım hamileliğim boyunca.Bence gerek yok.az parada değildi sanırım 150 falandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?