2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
geçen bir mağzada sorduk karyola bir tane dolabı var 600 dedi biraz pahalı annem alıcak beşiğimi bizde adet böle ilk çocuğun beşiğini kız tarafı alır birde arbasıydı pusetiydi bunlarıda birlikde alırız yardım edicekler kaynanamlarda bakalım ortaya ne çıkıcak birde annem bohçe hazırlıyo şimdiden 20 tane örgüsü oldu küçük etek yelekleri örgü dantel battaniyeleri bakalım rabbim nasip edicekmi sağlıklı doğmasına inşallah nasip ederde sevincimiz yarıda kalmaz hepimiziz allah yardımcısı olsun

Bende 2.5 aylık taze bir anneyimmm.Cok güzel Bir duygu Tam 50 kgdan 71'e cıktım sukurler olsun ki şimdi 55 kg yım..Ben mobilya beşik aldım memnunumda o park beşiklerini hiç sevemedım nıyeyse

bugün öğlen yemekte karnıma sol tarafıma doğru bir ağrı girdi,göbeğimin üstüne eğildim sanırım diye düşünüm ama iş yerime gidince sıklaştı,doktorumu aradım tatildeymişhemen acile gittim allahtan bebeğim o sırada hareketliydi,ultrasonla baktı gayet iyi görünüyo ama plesentan aşşağıda dedi,sonra beni nst değilde sancı aletine bağladılar o esnada da kasılmalarım oldu ama sancı gözükmedi alette,yalancı sancı olabilir dedi doktor,stresstende olabilir dedi...ve magnezyum verdi,ilk doğumhane maceramıda yaşamış oldum afferim bıcırığım sana action dolusun:)

Bende 2.5 aylık taze bir anneyimmm.Cok güzel Bir duygu Tam 50 kgdan 71'e cıktım sukurler olsun ki şimdi 55 kg yım..Ben mobilya beşik aldım memnunumda o park beşiklerini hiç sevemedım nıyeyse

canım allah tamamına erdirsin daha çok yenisin beşik için aceleci davranmışsın rabbim büyük inşallah birşey olmaz bebişlerimize sağ sağlim bir avazda doğururuz beşik konusuna gelince herkezin kendi zevki canım benim park beşikleri şimdi çok çeşit çıkmaya başladı bugün bende gezdim mağzaları çok güzel şeyler var gerçekden hakkımızda hayırlısı olsun ben allah izin ederse 9 aya girerken almayı düşünüyorum :26: çok geç ama olsun :44:

geçmiş olsun canım yaa...benimde çok ağrım olmuştu magnezyumdan sonra geçti şükür

ay gerçekdende renkli usg böyle çıkarsa yaptırmayı düşünüyorum ama 130 tl dedi eşim diyo bir anlık heves zaten görücez bebişimizi doğunca diyo ama ben şimdiden çok merak ediyorum :26::26:

Ben Dogum Yaptım 9'un cu ayımda aldım beşiği besık almak ıcın cok acele etmemek lazım tabıkıde.

kusura bakma canım nasıl okumuşum ben yazını anlamadım sanırım hamilelikden hormonlar bozuk sen baya kilo vermişsin mahşallah subhanallah ne güzel şimdi bebişin çok tatlıdır mis gibi kokuyodur ayy ben bu gidişle erken doğurcam heralde

Ben Dogum Yaptım 9'un cu ayımda aldım beşiği besık almak ıcın cok acele etmemek lazım tabıkıde.

peki canım sen bilgilisindir 2.seviye usg veya 4 boyutlu usg yi yaptırdın mı gerçekden de hem sağlık hem de heves açısından yaptırmak gereklimi sen yaptırdın mı çok soru sordum

Çok Tatlı bır oglum var Allahıma şükürler.Allah cocuklarımızı bize bağışlasın senin ne kadar kaldı doğuma?Kg alan bir vucudum yok allahtan cok kg aldım ama gıttı5 kg da kalsın zaten cok zayıftım :)

canım ben 25 hafta 2 günlük daha çok var yanii bende öleyim nerdeyse 6.5 aylık hamileyim ne göbek var ne bişey 55 kiloyum hamile kalmadan önce 52 dim ama benim aşermem kötü geçti 63 den 52 ye indim hakkımızda hayırlısı olsn canım

Insaallah canim hayirlisiyla dogarlar bebislerimiz ve o alacaklarimizi ya da annenlerin ördüklerini ustunde görürsün canim.

peki canım sen bilgilisindir 2.seviye usg veya 4 boyutlu usg yi yaptırdın mı gerçekden de hem sağlık hem de heves açısından yaptırmak gereklimi sen yaptırdın mı çok soru sordum

İlk Hamileliğim olmasına Ragmen yaptırmadım.Sadece kan tahlillerini ve şeker testini yaptırdım hamileliğim boyunca.Bence gerek yok.az parada değildi sanırım 150 falandı.

Insaallah canim hayirlisiyla dogarlar bebislerimiz ve o alacaklarimizi ya da annenlerin ördüklerini ustunde görürsün canim.

inşallah canım çok korkuyorum doğumdan yada bebişime bişey olcak diye ama mahşallah çok hareketli dışardan görüyolar resmen soruyolar senin karnıa ne oluyo diye şekli değişiyo birde pemyem çok oynuyo mahşallah subhanallah

İlk Hamileliğim olmasına Ragmen yaptırmadım.Sadece kan tahlillerini ve şeker testini yaptırdım hamileliğim boyunca.Bence gerek yok.az parada değildi sanırım 150 falandı.

evt canım biraz pahalı ama vcd veya dvd veriyolarmış bakalım ne olcak sonumuz

hosgeldin izmirligirl aramiza valla canim 2-3 gundur kipirdamalar cok azaldi korkuyorum esim eve geldin olmazsa acile gidecegim bende

canim once kendine liste hazirla eksiklerini belirle hem kendin hem bebek icin boylece senin icin hersey daha kolaylasir ve luzumsuz seylerde almamis olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…