2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Sen yaptırmak ıstıyorsun sanırım?Teknoloji süper ilerliyor yani

biraz istiyorum birazda istemiyorum hem doğum için hemde bebiş için her ay birikim yapıyoruz bu ayki birikimimi de usgye verirsem sonra pişman olursam diye kararsızım sadece neyse zaman neyi gösterir bilemem hayırlısı olsun demekden başka bişey yok

canım istersen sen git yine ama ben kendimden örnek veriyim benim ki iki gün öncesine kadar bir gün kıpırdayıp bir gün hiç kıpırdamıyordu bende korkuyordum iki günden beri kımıldıyo maşallah

geçmiş olsun. bu bücürler bizim şimdiden feleğimizi şaşırttı.

Bende ilk hamileligimde yaptirmadim simdi de düsünmüyorum.Ama dogumda esim dogumu cekti videoya onu izlemeyi daha cok seviyorumIlk cikisi aglayisi ilk bakimlari ilk emmesi filan acayip bisey

ayyy gerçekden çok güzel ama benim eşim kaçar korkudan ne videosu

kızlar göbüş topiğine ekledim göbüşümü biraz ufalmış bugün teyzeleri kan verdim ya aç gittim aç kaldım kaç saat yani biraz rahatsızlandım bugün çok şükür şimdi iyiyim açlığa dayanamıyorum bakalım ramazanda oruç tutabilecekmiyim :26:

himmelcim ben izninne kaçım kendine iyi bak çok öptüm seni ve bebişlerini resimdeki kızın olmalı çok şeker allah bağışlasın ne güzel bir kız bir erkek 3 cü fark etmez kız erkek olsun

Geçmişi okumadan önce en son bahsedilen konuda hemen bir şeyler yazayım. Ben daha önce bahsetmiştim. 15.haftadan itibaren bebeğimin hareketlerini hissediyordum. Tekme değildi tabi ki ilk başta hissettiklerim. Ama çok net hareketlerini hissediyordum. 18.hafta tatile çıktık. Şuan daha serin, daha stressiz bir ortamdayım. Ben daha çok hissedeceğimi düşünürken bebeğimin hareketlerini o kadar az hisseder oldum ki endişelenmeye başladım. Önce sağlık ocağına gittim. Ebe bir aletle bebeğimin kalp atışlarını dinledi. Dinlerken de çok hareketli bebeğin dedi, kalp atışını duyabilmek için sürekli yer değiştirmek zorunda kaldı. Ayrıca tekmelerini de duyduk o aletle. Ama ben bunların hiçbirisini hissedemedim. 17. ve 18. hafada tekmelerini hissediyordum halbuki. Ebeye ben hiçbir şey hissetmiyorum ama ben dedim, bu haftalarda hissetmemen normal dedi. Düzenli bir şekilde hissetmeyebilirmişiz. Sonra Kadın Doğum Uzmanına da gittim, Kardiyologa da gittim, çarpıntım yüzünden, herşeyin yolunda olduğunu öğrendim. O yüzden edişelenmeyin bence. Bebişlerimiz sağlıkla büyüyorlar Allah'ın izniyle. Düzenli bir şekilde hissedeceğimiz haftalar yakındır inşallah.

sukurler olsun Yarabbim simdi sevdebilgenin yorumunu okurken benim prenses nasil bir tekme atti ama ohhh icime serin sular serpildi Allahim.

nasil korkuyordum tik yoktu canim benim sabahlari tekmesiyle uyanirdim kizimin cok sukur insallah atmaya devam eder.

sefiyoz biz seni

sefiyoz biz seni

Oyyy teyzesi yesin onu. Bak anneciğini mutlu etti. Aferim ona. :) Kuzularımız iyi olsun da az hissedelim. İnsan endişe etmeden duramıyor ama. Annelik böyle oluyor demek ki. Her an diken üstündensin. Kendinden çok onu düşünüyorsun. O iyi olsun da diyorsun ben rahat olmasam da olur diyorsun. Hamd olsun bunu yaşatan Rabbimize. Kızımla biz de sizi seviyoruz teyzesi.

aynen dedigin gibi tatlim yeterki onlar iyi olsunlar Allahim onlara saglik,sihhat versin ayni zamanda bizlerede onlarla beraber hayirli,saglikli bir omur yasayalim.Amin Ecmain.

hosgeldin presnses bugun neler aldin bakalim. kuzucugun tekmelemis az once okudum aferin ona uzmesin annesini bol bol tekmelesin.

isim ile ilgili yazdigim yorumlari okudunmu canim Muhammet Efe olacak sanirim bizim oglanin ismi. kendimi alistirmaya calisiyorum yavas yavas . son ana birakmak istemiyorum. sende gelismler varmi isim konusunda.

hosbulduk canim ya yoruldum dinleniyorum bende yemegim vardi Allahtan bir salata yapacagim.

valla dedigim gibi kozmetik turlu seyler aldim hastane cantasi icin pijamalara baktim heryere istedigimi bulamadim iki nevresim takimi aldim argoston cok guzeller ikisini 23 aldim.primarkta pek guzel yoktu wilkinsonsdada yoktu olanlarda 35 sterlindi.

bu kadar yarin aldiklarimi eklerim insallah.
isim sizin icinize sindiyse guzeldir be gulum kayinbabanin ismiymis ben buyuklerin ismini koyma taraftari degilim acikcasi bize biraksinlar bu isi piliss:84:eger benim oglum olsaydi babamda babamin ismini koy kizim derdi babamin hic oglu yok.bende senin gibi oyle yapardim belki dedemin ismi ve yanina kisa bir isim daha adiyla yasasin minigin canim bizde henuz isim konusunda hic faliyet yok sona kalan dona kalacak be

nevresimleri ekleyeyim resimlerini netten almak istersen fikir olur dogumdan sonra mis gibi kullanirim insallah.anacgimin ordugu 1 metre kalinligindaki dantelli yatak takimlarimda turkiyeyi beklesin dursun buraya getirseydim gelirken kullanirdim.bir dahaki gittigimde getirecegim.

bunu dogumdan sonra kullanmak icin aldim cok sevdim kendisini

Buy Vintage Butterflies Pink Duvet Set - Double at Argos.co.uk - Your Online Shop for Bedding and electric blankets.

bunuda normal gunluk yada kayinvalidem geldiginde kullanayim diye yedek aldim dursun evde.

Buy Emily Appliqu
.

cok guzeller canim gule gule kullan bende gittim argosa ama alisveriste biraz fazla masraf yaptigim icin argostan bir mikser aldim ciktim. kac gundur canim pasta istiyor artik bugun niyet ettim yapacagim. gece ssat 1 de benimmki neredeyse pasta almaya gidecekti zor durdurdum. bugun butun malzemelerini aldim kolari sivama zamani simdi.

bende bayadir yapmadim benimde aklimda aslinda genellikle hazir aliyorum hamile kaldigimdan beri.kolay gelsin ve afiyet olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…