- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.901
nick : izmirligirl
sat:12 şubat 2011
muhtemel doğum tarihi: 19 kasım 2011
memleket:izmir
cisiyet: erkek
bebeğin adı: Doruk
Güncel durum: 24. haftada hareketli ve sağlıklı bir bebek
Sen yaptırmak ıstıyorsun sanırım?Teknoloji süper ilerliyor yani
hosgeldin izmirligirl aramiza valla canim 2-3 gundur kipirdamalar cok azaldi korkuyorum esim eve geldin olmazsa acile gidecegim bende
canim once kendine liste hazirla eksiklerini belirle hem kendin hem bebek icin boylece senin icin hersey daha kolaylasir ve luzumsuz seylerde almamis olursun.
bugün öğlen yemekte karnıma sol tarafıma doğru bir ağrı girdi,göbeğimin üstüne eğildim sanırım diye düşünüm ama iş yerime gidince sıklaştı,doktorumu aradım tatildeymişhemen acile gittim allahtan bebeğim o sırada hareketliydi,ultrasonla baktı gayet iyi görünüyo ama plesentan aşşağıda dedi,sonra beni nst değilde sancı aletine bağladılar o esnada da kasılmalarım oldu ama sancı gözükmedi alette,yalancı sancı olabilir dedi doktor,stresstende olabilir dedi...ve magnezyum verdi,ilk doğumhane maceramıda yaşamış oldum afferim bıcırığım sana action dolusun:)
evt canım biraz pahalı ama vcd veya dvd veriyolarmış bakalım ne olcak sonumuz
Bende ilk hamileligimde yaptirmadim simdi de düsünmüyorum.Ama dogumda esim dogumu cekti videoya onu izlemeyi daha cok seviyorumIlk cikisi aglayisi ilk bakimlari ilk emmesi filan acayip bisey
ayyy gerçekden çok güzel ama benim eşim kaçar korkudan ne videosu
Eki Görüntüle 227532 Eki Görüntüle 227532
ay gerçekdende renkli usg böyle çıkarsa yaptırmayı düşünüyorum ama 130 tl dedi eşim diyo bir anlık heves zaten görücez bebişimizi doğunca diyo ama ben şimdiden çok merak ediyorum :26::26:
Geçmişi okumadan önce en son bahsedilen konuda hemen bir şeyler yazayım. Ben daha önce bahsetmiştim. 15.haftadan itibaren bebeğimin hareketlerini hissediyordum. Tekme değildi tabi ki ilk başta hissettiklerim. Ama çok net hareketlerini hissediyordum. 18.hafta tatile çıktık. Şuan daha serin, daha stressiz bir ortamdayım. Ben daha çok hissedeceğimi düşünürken bebeğimin hareketlerini o kadar az hisseder oldum ki endişelenmeye başladım. Önce sağlık ocağına gittim. Ebe bir aletle bebeğimin kalp atışlarını dinledi. Dinlerken de çok hareketli bebeğin dedi, kalp atışını duyabilmek için sürekli yer değiştirmek zorunda kaldı. Ayrıca tekmelerini de duyduk o aletle. Ama ben bunların hiçbirisini hissedemedim. 17. ve 18. hafada tekmelerini hissediyordum halbuki. Ebeye ben hiçbir şey hissetmiyorum ama ben dedim, bu haftalarda hissetmemen normal dedi. Düzenli bir şekilde hissetmeyebilirmişiz. Sonra Kadın Doğum Uzmanına da gittim, Kardiyologa da gittim, çarpıntım yüzünden, herşeyin yolunda olduğunu öğrendim. O yüzden edişelenmeyin bence. Bebişlerimiz sağlıkla büyüyorlar Allah'ın izniyle. Düzenli bir şekilde hissedeceğimiz haftalar yakındır inşallah.
sefiyoz biz seni
Oyyy teyzesi yesin onu. Bak anneciğini mutlu etti. Aferim ona. :) Kuzularımız iyi olsun da az hissedelim. İnsan endişe etmeden duramıyor ama. Annelik böyle oluyor demek ki. Her an diken üstündensin. Kendinden çok onu düşünüyorsun. O iyi olsun da diyorsun ben rahat olmasam da olur diyorsun. Hamd olsun bunu yaşatan Rabbimize. Kızımla biz de sizi seviyoruz teyzesi.
hosgeldin presnses bugun neler aldin bakalim. kuzucugun tekmelemis az once okudum aferin ona uzmesin annesini bol bol tekmelesin.
isim ile ilgili yazdigim yorumlari okudunmu canim Muhammet Efe olacak sanirim bizim oglanin ismi. kendimi alistirmaya calisiyorum yavas yavas . son ana birakmak istemiyorum. sende gelismler varmi isim konusunda.
cok guzeller canim gule gule kullan bende gittim argosa ama alisveriste biraz fazla masraf yaptigim icin argostan bir mikser aldim ciktim. kac gundur canim pasta istiyor artik bugun niyet ettim yapacagim. gece ssat 1 de benimmki neredeyse pasta almaya gidecekti zor durdurdum. bugun butun malzemelerini aldim kolari sivama zamani simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?