- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.941
g,olsun canım inşlh ağrı yapmaz ben daha aşı olamadım geçen hafta gittim ebe izne çıkmış doktor 2 hafta sonra gel dedi geç kalmış olucam sanırım aşı için cuma günü doktora gitcem bakalım orda yaparlar belkigünaydın kızlar
sabah sağlık ocağında tetenoz aşımızın 2. dozajını vurulduk geldik vatanımıza milletimize hayırlı olsunşimdi beklemedeyim ne zaman ağrı başlıcak diye saat 5 tede kendi druma randevum var şeker yüklemesini sorucam yaptırıcakmı acaba bana aranızda 50 gramlığı yaptıran varmı
ya kızlar bide ben karpuz ve üzüm çok yiyorum yazdım ama neyse 2side heryerde var nasısa canınız çekerse2side şekeri çıkarıyomuş ablamda dio fazla yeme die oda üzümü çok yiyomuş sonra şekeri çıkmış yasaklamış doktor inşlh çıkmaz benim ya midemi anca onlar rahatlatıyo çünkü onlardan başka tatlı hiçbişe yemiyorum ama çikolata falan hiç aram yok hamile kaldığımdan beri
günaydın kızlar
sabah sağlık ocağında tetenoz aşımızın 2. dozajını vurulduk geldik vatanımıza milletimize hayırlı olsunşimdi beklemedeyim ne zaman ağrı başlıcak diye saat 5 tede kendi druma randevum var şeker yüklemesini sorucam yaptırıcakmı acaba bana aranızda 50 gramlığı yaptıran varmı
Günaydınn
Dün salak komşularım yüzünden Yavrumu üzdüm sanırımm.. Allahın işi işte ben sinirlenip cvp verdikçe oda içerden tekmeliyoo ..Ay Allahım insanlara meşgaleler ver birbirleriyle uğraşmasınlar..
Biz bu arada akşam anneannemize gidicez metrobüsle ,, umarım millet kendini uykuya vermezde yer verir..
zaten koca göbeğimii öne doğru çıkartınca veriyolar..:))
hiç de yer vermiyolar heveslenme :)
ben her sabah her akşam ayakta geliorum bu karınla
Dr amca herşey ii dedi
ama benim canım sıkkın yaaa
kızın boyu kısa diil mi ?
840 gr 29 cm
çıktı bugün
Dr amca herşey ii dedi
840 gr 29 cm
çıktı bugün
bu aralar doktora giden varmı acaba
bebişimin kilosu ve boyunu merak ediyorum
kaan kocatepenin sitesinde 550 gr 31 cm olması gerek diyor öylemidir acep
sizin kaçtı
bide 31 cm kocaman olmuşlardır yaa
kızlar siz 4 boyutlu usg yaptırmayı düşünüyomusunuz vcd dvd veriliyomuş çok hevesleniyorum ama sanki biraz gereksiz gini geldi biryandanda merak ediyorum yaptırcak olan var mı :26:
Dr amca herşey ii dedi
840 gr 29 cm
çıktı bugün
benim doktorum boyunu hiç söylemiyor.kesin bir ölçüm yapamayız diyo sadece kilosunu söylüyo pardon gramını
benim doktorum boyunu hiç söylemiyor.kesin bir ölçüm yapamayız diyo sadece kilosunu söylüyo pardon gramını
Dr amca herşey ii dedi
840 gr 29 cm
çıktı bugün
Gramını seveyim gramını:))minik kuşş
çok güldüm yaa gram benimki mesela yarım kilo bile değil daha 20 haftalık 406 grdı :))
çok küçükler ya:)))bu arada sizler kaç kilo aldınız ben fena aldım valla 76 ile hamile kaldım 84 oldum o kadar kötü durmuyo ama doğuma kadar yandımoğluşum olsa olsa 600 gr geri kalanı benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?