2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
g,olsun canım inşlh ağrı yapmaz ben daha aşı olamadım geçen hafta gittim ebe izne çıkmış doktor 2 hafta sonra gel dedi geç kalmış olucam sanırım aşı için cuma günü doktora gitcem bakalım orda yaparlar belki

ya kızlar bide ben karpuz ve üzüm çok yiyorum yazdım ama neyse 2side heryerde var nasısa canınız çekerse 2side şekeri çıkarıyomuş ablamda dio fazla yeme die oda üzümü çok yiyomuş sonra şekeri çıkmış yasaklamış doktor inşlh çıkmaz benim ya midemi anca onlar rahatlatıyo çünkü onlardan başka tatlı hiçbişe yemiyorum ama çikolata falan hiç aram yok hamile kaldığımdan beri

bende karpuz çok yiyorum yaay şeker çıkmaz inşşş

bu aralar doktora giden varmı acaba
bebişimin kilosu ve boyunu merak ediyorum
kaan kocatepenin sitesinde 550 gr 31 cm olması gerek diyor öylemidir acep
sizin kaçtı
bide 31 cm kocaman olmuşlardır yaa

günaydın güzel anneler ve bebişleri...

aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz.. bebeklerinizi sağlıkla sıhhatla kuçağınıza alın inş. amin..

deryacım geçmiş olsun. şeker yüklemesini yaptım bende 9 temmuzda. sabah yaptırdım aç karnına gittim ben doktorum öyle demişti yani. ilk kan aldılar sonra bi karışım içirdiler 1 saat sonra tekrar kan aldılar. açlık şekerine ve yükleme sonrasındaki bakıyorlar. eğer yükleme sonrası 140 geçerse şeker birkaç hafta sonra 100mg lık yükleme yapılıyor. İNŞALLAH sorunsuz geçer canım seninkide. ve diğer arkadaşlarınkide...

selam kızlar..
benimde şekerim düşük çıktı, alt sınıra yakın..
bu şeker yüklemesi hangi durumlarda yapılıyo bilgisi olan var mı?

ah ah o komşulardan bende cok dertliyim balkonlarıyla bizim yatak odamız cok yakın aman ALLAHIM ne misafirleri bitiyorr ne sesleri
komsuluk hakkı die birşey var ama nerdee burdakilerde
zaten cougunla konusmuyorum ama nede olsa yan komsum :44:
biraz insaflı olabilirler dimi ama onların yüzünden uyuyamıyorumm
yaa kızlar nereye ne ekliyorsunuz benide ekleyin
sat:4şubat
beklenen doğum tarihi:11 kasım 2011
cinsiyetğlan
isim: mert

Son düzenleme:

hiç de yer vermiyolar heveslenme :)
ben her sabah her akşam ayakta geliorum bu karınla

Dr amca herşey ii dedi
ama benim canım sıkkın yaaa
kızın boyu kısa diil mi ?
840 gr 29 cm
çıktı bugün

Dr amca herşey ii dedi
840 gr 29 cm
çıktı bugün

aman canım bence bu ölçümler ortalama söyleniyor yani net değil
ilk doğumda son gittiğimde 3 kilo 150 gr demişti kızıma ooo demiştim iyi
bi doğdu yavru kuşum 2 kilo 740 gr :)
olsun önemli değil ama 25 günde 4 kilo 100 olmuştu kuzum
onun için hiç takma

Son düzenleme:
bu aralar doktora giden varmı acaba
bebişimin kilosu ve boyunu merak ediyorum
kaan kocatepenin sitesinde 550 gr 31 cm olması gerek diyor öylemidir acep
sizin kaçtı
bide 31 cm kocaman olmuşlardır yaa

ben 9 temmuzda gittiğimde 21+5 günlüktüm ozman 450 gr dı boyunu söylemedi. üç aşağı beş yukarı o civardır canım. büyüdüler aartık kocaman oldular bebişler

kızlar siz 4 boyutlu usg yaptırmayı düşünüyomusunuz vcd dvd veriliyomuş çok hevesleniyorum ama sanki biraz gereksiz gini geldi biryandanda merak ediyorum yaptırcak olan var mı :26:

Günaydın herkese.ben cuma doktora gidicem 4boyutlu usg'ye girmek istiyorum.bakalım ücreti ne kadar hiç sormadım.bende çok hevesleniorum,görüntüsünü çok merak ediorum gerçi sağlıklı olması çok önmeli tabikide.
Ayrıca bende park beşiklerden almayı düşünüorum.hem yer az kaplamasından dolayı,hemde memlekete falan gideceğimiz için kullanışlı olur gibi gelior.ama şuda var beşik yaklaşık 200tl içinde yatak olmuo çoğunda.yatağıyla falan rahat 300tl olur.dolapta lazım okadar bebişin eşyalarını nereye koycaz.yani ben takımmı alayım yoksa par beşikmi karar veremiorum:44::44:

Dr amca herşey ii dedi
840 gr 29 cm
çıktı bugün

canım zaten boy kesin alınamıyomuş artık net olarak baş popo mesafesi oluyomuş ama ayağa kadarkini kesin ölçemiyolar oyüzden sıkma canını yani..

Dr amca herşey ii dedi
840 gr 29 cm
çıktı bugün

canım bunun için canınımı sıkıyorsun alemsin yaw :) yazık kuzuna hemen moralimizi düzeltiyoruz bunda bişi yok yahu 3-5 cm veya gramı arama bunlar ortalama değer. ALLAH sağlık sıhhat versin. MAŞALLAH bebiş iyimiş kilosuda haftasına göre gayet iyi canım

Son düzenleme:
Gramını seveyim gramını:))minik kuşş

çok güldüm yaa gram benimki mesela yarım kilo bile değil daha 20 haftalık 406 grdı :))

çok küçükler ya:)))bu arada sizler kaç kilo aldınız ben fena aldım valla 76 ile hamile kaldım 84 oldum o kadar kötü durmuyo ama doğuma kadar yandımoğluşum olsa olsa 600 gr geri kalanı benim

çok küçükler ya:)))bu arada sizler kaç kilo aldınız ben fena aldım valla 76 ile hamile kaldım 84 oldum o kadar kötü durmuyo ama doğuma kadar yandımoğluşum olsa olsa 600 gr geri kalanı benim

ben 55 kilo başladım şimdi 58 kiloyum ama oynuyo düşüyoda çıkıyoda sabah akşam servise yürüdüğümüz için almadığımı düşünüyorum çünkü yemek yemem iyi ve düzenli aralardada götürüyorum meyve kuruyemiş falan bebeğin 600gr ama suyuda hesab ediyomusun suda kan artışıda var o kilonun içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…