2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hiç de yer vermiyolar heveslenme :)
ben her sabah her akşam ayakta geliorum bu karınla

Dr amca herşey ii dedi
ama benim canım sıkkın yaaa
kızın boyu kısa diil mi ?
840 gr 29 cm
çıktı bugün

canım bence hiç kafana takma kilosuda çok ii boyu zaten doğru düzgün ölçemiolar ben başka dr sormuştum boyunu bana net ölçemeyiz maalesef dedi peki nasıl anlıyorsunuz dedim kol, bacak vs. kemiklerin ölçümlerinden tahmin yapıoruz dedi bana ki her ultroson bulgularında aynı çıkmıyor çünkü drun girdiği değerlere göre ölçüm yapılıyor hem ne biliyorsun bizimkiler kız gayet narin yapılıdırlar belki :))

Son düzenleme:
tamam anladım narik kızım olcak ammaaa
o babaya benzemek ne olaki Allahasen :)
burun göz surat aynı :)
sanırım asıl ona taktım ehehehehe

çok küçükler ya:)))bu arada sizler kaç kilo aldınız ben fena aldım valla 76 ile hamile kaldım 84 oldum o kadar kötü durmuyo ama doğuma kadar yandımoğluşum olsa olsa 600 gr geri kalanı benim

canım ben 59 ile hamile kaldım,ilk üç ayda 56 ya düştüm şimdi 63 kiloyum,bugün diyetisyene gittim hızlı alıyorsun dikkat et dedi

tamam anladım narik kızım olcak ammaaa
o babaya benzemek ne olaki Allahasen :)
burun göz surat aynı :)
sanırım asıl ona taktım ehehehehe

canım bizim kızımızda aynı babası gibi ya kafası falan tıpkı o :) çok hoşuna gidiyor tabi babasının. çok merak ediyorum bende hayırlısı ile doğsunlarda görelim miniklerimizi...

ben bişey duymuştum çocuk babaya benzerse anne daha çok aşık demek oluyormuş kocişine,çocuk anneye benzersede tam tersi

çok ilginç ilk defa duyuyorum... o zaman bana benzesin kocişim bana daha çok aşık olsun :)))
ama göz rengini babasından almasını isterim

en şişkosu benim sanırsamm
kaç kilosun ki ve kaç kilo aldın şimdiye kadar
çok ilginç ilk defa duyuyorum... o zaman bana benzesin kocişim bana daha çok aşık olsun :)))
ama göz rengini babasından almasını isterim

valla inşş kocişe benzerde bende yüzüne kakarım bak kim kimi daha çok seviyormuş diye

valla ben kilo almak istiyorum,şöyle etli butlu anne olalım canım,kilo güzelliğin şanındandır der annem
annen kilolu galiba
ayy ben merak ettim şimdi hangimize benziyo acaba

ya kayınpedere kayınvalideye benziyosa ne oluyo hadi söyleyin bakalım

işte orasını bilemiyorum öyle bişey olursada sen ananı benden daha çok seviyorsun derim

işte orasını bilemiyorum öyle bişey olursada sen ananı benden daha çok seviyorsun derim

benimki benzerse onlara derimki anne kimi çok severse ona benziyomuş bebek diye sevinsinler inşallah benzemez benim annem hamileyken kime sinirlenip bakarsan ona benzer bebek derdi sinirleniyosam hiç bakmıyom

benimki benzerse onlara derimki anne kimi çok severse ona benziyomuş bebek diye sevinsinler inşallah benzemez benim annem hamileyken kime sinirlenip bakarsan ona benzer bebek derdi sinirleniyosam hiç bakmıyom

abooo ben üst komşuma çok sinirleniyorum...onu görünce şeytan görmüş gibi oluyorum allahtan yüzüne hiç bakmıyorum

abooo ben üst komşuma çok sinirleniyorum...onu görünce şeytan görmüş gibi oluyorum allahtan yüzüne hiç bakmıyorum

annem hamileyken amcama çok kızmış doğduktan sonra beni göstermişler aynı amcandın diyo nasıl çirkindin anlatamam diyo sonra sonra değişmiş şeklim şemalim Şİmdi çok güzelim yani

slm annecikler ve bebişleri. az önce öğle aramda bu sıcağa rağemn dısarı çıktım bebk dükkanına baktım. baby2go markası satılıyordı. çalışanlar tabi iyi dedi. ama aranızda alan veya yakından gören var mı? burda sipariş üzerine geliyor ve görmeden karar vermek zor

baby2go nun park yatağını alcam ben internetten baktım kullananlar memnun.sen nelerini beğendin???

slm arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli
taşındık bizde evimize çok şükür yerleştimde ufak tefek şeyler kaldı onlarıda yavaş yavaş yapıyoruz
internetimizde yok hala alamadık aramızda kalsın kaçak giriyorum şifresiz internet buldum rastgele sizi çok merak ettiğim için bi bakayım dedim
geçmişide okuyamadım işallah herkesin keyfi yerindedir
görüşmek üzere ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…