2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Hosgeldin canım..

Allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah..

hayırlı olsun canım darısı başıma inşşş...

ARANIZDA HEP VARDIM AMA HEP TAKIPTEYIM :)YAZMA FIRSATINI YENİ BULUYORUM PAYLASTIKLARINIZ COK HOS GÜZEL BENIM %90 KIZIM OLACAK İNŞ 3,5 AY SONRA İSİM HALA BELLİ DEGİL BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ...

hiç de yer vermiyolar heveslenme :)
ben her sabah her akşam ayakta geliorum bu karınla

Dr amca herşey ii dedi
ama benim canım sıkkın yaaa
kızın boyu kısa diil mi ?
840 gr 29 cm
çıktı bugün

yafrum takılma böle şeyleree..minnoş kısa değill..

ayrıca yer kapmanında pifleri var
1-öle ara yerlerde durmayacaksın
2-İnsanların tepesinde göbeğini gözüne sokarcasına dikileceksinn..
3-arada azcık ofladınmı yada suratını ekşittin mi tamamdır..

:)))))))

hiç bu kadar net gözükmüyo maalesef.Doğrudüzgün suratını bile göstermiyo bazen

Saol cnm sıcaklar dışında iiyiss,isyanbuldayss sen naslsn?

Benim gttiğim hastanede war.Doktor 4 boyutluya geçince eşim içim fena oluyo die kaçıyo Değişik gözüküyo yanii kırmızı kırmızı bebiş.Bi de ya önüne plasenta gelio ya kordon gelio.Yani yaptrp da hayal kırıklığına uğrayabilirsn bnce.

hiç de yer vermiyolar heveslenme :)
ben her sabah her akşam ayakta geliorum bu karınla

Dr amca herşey ii dedi
ama benim canım sıkkın yaaa
kızın boyu kısa diil mi ?
840 gr 29 cm
çıktı bugün

crafty merhaba.. ben sayfayı düzenli takip eden ama nadiren yazan bir kasım annesiyim, yani adayı :) yanlış hatırlamıyorsam sen bir sıvı kaçağı şüphesinden bahsetmiştin geçtiğimiz günlerde. onunla ilgili ne yaptı doktorun acaba ? benim de benzer bir şüphem olmuştu da merak ettim canım okuyunca, mahsuru yoksa öğrenebilir miyim..

ve diğer kasım annelerine de merhaba bu arada... :)

Kızlar Babaya Erkekler Anneyee..

HAHAHAAYY :)))) sefam olsunn oğluşkomm bana benzeyecekk..kaynvalidem napar acaba bi ben daha görürse..

çirkin çookkk çirkinsin sen nilll ( bizde bebekleri çirkin diye severler nazar olmasın diye craftycim alınma sakın :93: )
ay bizde de öle sevilir.
Sokakta bi gün bi kıza annem ne çirkinsin sen dedim de anası sensin çirkin dediydi pat die :)

sen eşine çok aşıksın o zaman eşinin sana olduğundan daha çok

hiçte hiçte :)

vajinal muayene etti + usg den suya baktı
yok bişi dedi :)

vajinal muayene etti + usg den suya baktı
yok bişi dedi :)

benim anlamadığım o an gözlemleyebilirler mi ki sıvı kaçağı olsa. bende de bakmıştı ama benim sürekli gelen bir sıvı akıntım yok ki, gün içinde 1-2 kez oluyor fakat normal akıntıdan farklı olarak su gibi oluyor. onu da muayene esnasında nasıl tespit edecekler ki.. ? neyse vardır bir bildikleri.. endişeler hafifleyeceği yere tavan yapıyor haftalar ilerledikçe.. bir kucağımıza alsaydık hayırlısıyla, sağlıkla inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…