- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.001
benim anlamadığım o an gözlemleyebilirler mi ki sıvı kaçağı olsa. bende de bakmıştı ama benim sürekli gelen bir sıvı akıntım yok ki, gün içinde 1-2 kez oluyor fakat normal akıntıdan farklı olarak su gibi oluyor. onu da muayene esnasında nasıl tespit edecekler ki.. ? neyse vardır bir bildikleri.. endişeler hafifleyeceği yere tavan yapıyor haftalar ilerledikçe.. bir kucağımıza alsaydık hayırlısıyla, sağlıkla inşallah...
craftycim maşallah bebeğine. Sağlıklı olmasına da sevindim. Akıntının sorun olmamasına da. Ben de haftaya doktorumuza bir gidebilsem de içim rahatlasa. İnşallah güzel haberlerle geliriz biz de. Bu arada ben usg resminden anlamadım bebeğin başı nerde, ayakları nerde. Sadece kafası mı gözüküyor? Yoksa tamamı mı? Boyunun kısalığını da takma, bence zaten kısa değil de, sonuçta tahmin yürütüyorlar boyu ve kilosu hakkında. Hem doğana kadar o daha kocaman olur inşallah. Doğduktan sonra da hızla büyüyorlar. İnşallah o günleri görürüz de. :)
benim anlamadığım o an gözlemleyebilirler mi ki sıvı kaçağı olsa. bende de bakmıştı ama benim sürekli gelen bir sıvı akıntım yok ki, gün içinde 1-2 kez oluyor fakat normal akıntıdan farklı olarak su gibi oluyor. onu da muayene esnasında nasıl tespit edecekler ki.. ? neyse vardır bir bildikleri.. endişeler hafifleyeceği yere tavan yapıyor haftalar ilerledikçe.. bir kucağımıza alsaydık hayırlısıyla, sağlıkla inşallah...
baby2go nun park yatağını alcam ben internetten baktım kullananlar memnun.sen nelerini beğendin???
bende park yatağını beğendim ayrıca ana dizi vardı fiyatı da uygundu. kraft ve chicco ya göre fiyatları daha uygun geldi bize. ama sipariş ile geleceği için ürün emin olamadım. sen yakından gördün mü park yatağını hangi modeliydi bide??
kızlar 4 kg taşımak için çok ağır bür yük mü? bugün hastaneye giderken 2 şişe su ve meyve suyu götürdüm 100-200 mtre falan taşımak zorunda kaldım sonra annemi aradım gelip yardım etti. birşey olsa olurdu değil mi?yaklaşık 2-3 saat oldu çok mu pimpiriğimyoksa netten baktım çocuk taşımak bile çok sakıncalı diil diyorlar
Teşekkürler arkadaşlar. Bana o test de yapıldı amniyosentezden sonra bu şikayetle gittiğimde, bir sorun çıkmadı ama ondan önce turnusol kağıdı koyduklarında da rengi değişmişti. Sonra amnisure testi negatif çıkınca o renk değişikliği enfeksiyondan kaynaklandığı söylendi ama ilginç bir şekilde hala içim rahat değil bu konuda. Ve o akıntı her geldiğinde sinirlerim bozuluyor. Size şöyle sorayım arkadaşlar ; normalde gelen beyaz ya da açık renk akıntıdan farklı olarak, hamilelik döneminde daha sıvı bir akıntı oluyor mu normalde de ? Yoksa ben kafayı mı yiyorum :) Hayır dr da bişey yok diyor suyunda azalma vs, neden bu kadar sıkıntı yapıyorum bilmiyorum. Normal bir gebelik akıntısı böyle sulu olabilir yani değil mi, sizler de benzeri oluyor mu yani ?
vajinal muayene etti + usg den suya baktı
yok bişi dedi :)
Hiççç bişi olmaz Allah'a emanet
benim çantam ve notebook 10 kg eder :) hep taşıom
Niye benim kızımın teyzeleri isim soylemıyorlar bana((
Niye benim kızımın teyzeleri isim soylemıyorlar bana((
valla isim konusunda benim kendime bile hayrım yok kızım olsaydı özge beren düşünüyorduk ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?