2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
craftycim maşallah bebeğine. Sağlıklı olmasına da sevindim. Akıntının sorun olmamasına da. Ben de haftaya doktorumuza bir gidebilsem de içim rahatlasa. İnşallah güzel haberlerle geliriz biz de. Bu arada ben usg resminden anlamadım bebeğin başı nerde, ayakları nerde. Sadece kafası mı gözüküyor? Yoksa tamamı mı? Boyunun kısalığını da takma, bence zaten kısa değil de, sonuçta tahmin yürütüyorlar boyu ve kilosu hakkında. Hem doğana kadar o daha kocaman olur inşallah. Doğduktan sonra da hızla büyüyorlar. İnşallah o günleri görürüz de. :)

rahim açıkllığına baktı heralde
normalde o akıntıya test yapıolar ph a göre anlıolarmış
gerek yok dedi benim dr

sadece kafa göz burun var cnm

gözleyebiliyolar canım sıvı kaçağı rahim açıklığından oluyormuş rahimi her muayenede bakıyolar zaten sen sıvı kaçağı var desende demesende ben doktoruma demiştim ben baktım rahimde bi açıklık yok gel tekrar bakalım demişti bişey cıkmamıştı çok sık geliyorsa doktoruna git bi test yaparlar seninde için rahat olur ama benim doktorum gerek görmedi

Son düzenleme:
baby2go nun park yatağını alcam ben internetten baktım kullananlar memnun.sen nelerini beğendin???

bende park yatağını beğendim ayrıca ana dizi vardı fiyatı da uygundu. kraft ve chicco ya göre fiyatları daha uygun geldi bize. ama sipariş ile geleceği için ürün emin olamadım. sen yakından gördün mü park yatağını hangi modeliydi bide??

kızlar 4 kg taşımak için çok ağır bür yük mü? bugün hastaneye giderken 2 şişe su ve meyve suyu götürdüm 100-200 mtre falan taşımak zorunda kaldım sonra annemi aradım gelip yardım etti. birşey olsa olurdu değil mi?yaklaşık 2-3 saat oldu çok mu pimpiriğimyoksa netten baktım çocuk taşımak bile çok sakıncalı diil diyorlar

ewet yakından gördüm.60a 120 lik.ayak ucunda cepleri var kırmızılısını beğendim.

Teşekkürler arkadaşlar. Bana o test de yapıldı amniyosentezden sonra bu şikayetle gittiğimde, bir sorun çıkmadı ama ondan önce turnusol kağıdı koyduklarında da rengi değişmişti. Sonra amnisure testi negatif çıkınca o renk değişikliği enfeksiyondan kaynaklandığı söylendi ama ilginç bir şekilde hala içim rahat değil bu konuda. Ve o akıntı her geldiğinde sinirlerim bozuluyor. Size şöyle sorayım arkadaşlar ; normalde gelen beyaz ya da açık renk akıntıdan farklı olarak, hamilelik döneminde daha sıvı bir akıntı oluyor mu normalde de ? Yoksa ben kafayı mı yiyorum :) Hayır dr da bişey yok diyor suyunda azalma vs, neden bu kadar sıkıntı yapıyorum bilmiyorum. Normal bir gebelik akıntısı böyle sulu olabilir yani değil mi, sizler de benzeri oluyor mu yani ?

Hiççç bişi olmaz Allah'a emanet
benim çantam ve notebook 10 kg eder :) hep taşıom

cnm işte benimki ondan dı :)
çiş kaçırmış gibi ama renksiz :)
bişi diil dedi
ama sen amniyosentez olduysan dikkat et
+ turnasol kaadı ile yapılana sakın güvenme dedi bana acildeki dr
enfeksiyonda bile rengi değişio yanıltıyo dedi
an iisi o amnisure dediğin testmiş

ayy allahım bu kadar takıntılı anne adayı böyle bir araya gelebilirdi ancak bir kendimi deli sanıyorum maşallahımız var kızlar

kendimi rahat bırakayım diyorum olmuyo yok akıntımın rengi ne,kokusu varmı,sanki sıvımı geldi,aha sanki yine kramp giriyo,hareket etmiyomu acaba,ödem varmı vücudumda,kucağıma bebek aldım bişey olurmu bla bla blaaaa.....hepsi bende mevcut...napıcaz nasıl rahatlatıcaz kızlar kendimizi?bence inşallah kasımda sağa salim doğurup ertesi ay terapiye gideriz biz burayada grup açarız 2011 kasım anneleri psikiyatristte diye:9

Herkese iyi günler kızlar :)))
bu nası bi sıcaktır yahu sersem gibiyim
kızımda 2 gündür az az tekmeliyo yavrum sıcaktan herhalde yarın doktor randevumuz var hayırlısınla
su gibi akıntı zaman zaman bende de oluyor :s

Çok sağol ya bak bunu duyduğuma ekstra rahatladım :) yani turnusol kağıdının güvenilir olmadığını. onun renginin değiştiği gün acilde yaşadıklarımı bir ben bilirim bir Allah bilir, ömrümden ömür gitti resmen. nerden oldum amniyosentezi, bebeğimin kesesi açıldıysa ömür boyu kendimi affetmem diye yedim yedim bitirdim kendimi, yarı ömrüm gitti. sonra amnisure negatif çıkınca ve enfeksiyon çıkınca nerdeyse enfeksiyonun varlığına sevindim yani o derece :) demek ki hamilelikte salgılar farklı olabiliyor deyip biraz rahat olmak lazım. çünkü amniyosentezin üzerinden 40 gün geçti, hala diken üstündeyim. biraz zor buldum da bebeğimi :) her anne adayı kadar endişeliyim artı biraz da psikopata bağlıyorum zaman zaman :) tşkler çok..

şu an hepimizin takıntısı akıntı snrm benm doktorum artık dinlemiyor bile çnkü bnm şimdiye kdr hep saçma sapan akıntılarım oldu peynirimsi oldu mantar oldum sonra sarı oldu vajinit oldum hala geçmediğini düşünüyorum yine sarı beyaz şu sıralar çok oluyor hem terliyorum hem miktarı arttı ama internette akıntı artabilir bundan sonra diyor ben çok umursamıyorum artık doğrusu gidip her ay sabit olarak idrar testi vekültürü veriyorum kendi kendimi rahatlatıyorum bol su içiyorum böyle geçiriyorum doktor ilgilenme vucudunla kendini dinleme artık dedi :))

mesela dün sancıdan sonra kendime yeni bir takıntı buldum,doktor bebeğim maşallah çok iyi 510 gr olmuş deyince hadeee bende aldı bi sıtma,acaba bu çocuk neden bu kadar iri,bende hamilelik şekerimi varki sabaha kadar düşündüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…