2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

aynen öyle :) ben sıklıkla paylaşmıyorum bunca kuruntumu insanlarla, çünkü hemen eleştiri başlıyor. aa yapma ama böyle vs şeklinde. ya doğru tamam da bişeyi bilmek ayrı şey, uygulayabilmek ayrı şey. ben de memnun değilim durumdan ama elimde değil ancak onun iyi olduğunu bilince nefes alabiliyorum sanki, yoksa bi taş oturuyo göğsüme. bir de bunu diyenler sanki diyorum 4 tüp bebekte benimleydiler ! :) insan yaşadığını biliyor ve tekrar o günlere dönmekten deli gibi korkuyor, elde değil. tabi ki herkes bişeyler yaşıyor ve yaşadığını kendi biliyor ama bazen öyle durumlar var ki yaşamadan eleştirmemek gerekiyor. hala her Allah'ın günü iğne yapıyorum kendime kan sulandırıcı, göbekten sonra bacaklar da mosmor, yapanlar bilir yapılıyor ama kolay da değil. gıkım çıkmaz inanın of demem yeter ki sağlıkla gelsin kızım... Allahım hepimize nasip etsin yavrularımıza sağıkla kavuşmayı inşallah..

ay hepimizin kıymetliiii
bu ayda gebe olanlar zor bulmuş hep

benimki yanımda günde 12 saat:) psikologla çalışıyorum ben ama yok yani faydası olmuyorki o benden beter kramp girdi desem koşa koşa doktora götürüyor:))))

ayyy aynen bendeeeeetüp bebek değiliz ama ben ilk gebeliğimde bebeğimi 35. haftada kaybettim ve şuan deli gibiyim...bende kan sulandırıcı kullanıyorum ve hastaneye gidip rapor alsam kocam beni dövüyo diye alırım vallahi o derece mor...yeterki bebeğim sağlıkla gelsinde hergün ameliyat olcan deseler olcam....

bir ay önce beni teselli eden sen miydin crafticim ben 21 cnm bu çocuk çok kısa diyordum bana uzar o mrk etme demiştin??

Canım ben cumartesi günü aldım oğluşuma baby2go kırmızı puanlı olanını ordakiler kraftın fabrikasında üretildigini iyi bi ürün oldugunu söylediler ben uyku seti visko yatağıyla beraber 280 aldım başka yataklarada baktım daha uygun olanlarına onlar çok tandik geldi açıkçası benim hoşuma gitti uzun süre kullanılabilcek gibi görünüyo

ay hepimizin kıymetliiii
bu ayda gebe olanlar zor bulmuş hep

kesinlikle katılıyorum herkes ya zır bulmuş ya bir acı yaşamış. Allahım bu sefer elele hep birlikte evlatlarımız ellerimizde bitirebilmeyi nasip etsin bu serüveni

Niye benim kızımın teyzeleri isim soylemıyorlar bana ((

LENA koy
Yasin'de geçio biz olmak demek. Çok çok sevdiğim bi arkadaşım kydu kızına

senin de mi tüp
benimde :)
çok kıymetliler çokkk

canım benim beğendiğimi almışsın galiba bende onu alcam nasip oluırsa

Benimde kızım olacak adını Nil koyucağız....Asya da çok güzel...

aa kızımın adaşı varmış

bir ay önce beni teselli eden sen miydin crafticim ben 21 cnm bu çocuk çok kısa diyordum bana uzar o mrk etme demiştin??

o zaman bakmıştım ben normaldir seninki ondan ii demişimdir
kız bunun ortalaması 33 gösterio

sorma ya morarıyor işte, geçen sefer doğru yapamamışsındır dedi doktor bana da yoksa morarmazmış ! aynen dendiği gibi yapacağım yeri elimle sıkıştırıp dik olarak yapıyorum ama oluyor işte, çok da önemli değil napalım morarsın. victoria secret defilesine çıkmayıveririm diyorum :) yeter ki emeklerimiz boşa çıkmasın.
bu arada kaybın için çok üzüldüm canım. Allah bidaha yaşatmasın. hatırlatmak ve üzmek gibi olmazsa neden kaybettin bebeğini ? 35 haftalık deyince insan kucağında bilir yani. herşey nasip işte, inşallah geride kalır herşey ve bu sefer yavrunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

benim yeni takıntım da bebiş oynarken akıntım oluyor 2 hafta var randevuma sorucam bakalım:)

boy konusuna takılmayın kızlar zaten pozisyonu tam ölçüme izin vermeyecektir...bu arada bebekler doğduklarında ultrasonda görülen kilolarından 200-300 gr daha eksik oluyolar aklınızda bulunsun

aa kızımın adaşı varmış

o zaman bakmıştım ben normaldir seninki ondan ii demişimdir
kız bunun ortalaması 33 gösterio

+2 ve -2 yi normal kabul ediyorlar ya bence 3-4 cnm önemli diildir ztn boyunu sçylemiyorlar bile artık hem kız bu çıtı pıtı olsun daha iyi ya:)))

aslında net bi sebebi yok,bir cuma günüydü ve ben hareketlerini hissetmedim doktora bi gittik kalbi durmuş...pıhtılaşma testlerim falan sınırda çıktı o yüzden başladık iğneye ve coraspirine...aminn inşallah dualarını rabbim duyarda bu sefer bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım....hepimiz alırız inşallah....

benim ilk hamileliğimde hiçbir sorunum yoktu kızlar hatta göbeğim olmasa hamile olduğumu bile unutuyodum...35. haftaya kadarda çalıştım üstelik...ama nasip iştee...allahım bir daha yaşatmasın kimseyede göstermesin bu acıyı...

çok çok geçmiş olsun cnm bnm Allah hiçbirimize birdaha böyle şeyler yaşatmasınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…