- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.041
aslında net bi sebebi yok,bir cuma günüydü ve ben hareketlerini hissetmedim doktora bi gittik kalbi durmuş...pıhtılaşma testlerim falan sınırda çıktı o yüzden başladık iğneye ve coraspirine...aminn inşallah dualarını rabbim duyarda bu sefer bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım....hepimiz alırız inşallah....
benim ilk hamileliğimde hiçbir sorunum yoktu kızlar hatta göbeğim olmasa hamile olduğumu bile unutuyodum...35. haftaya kadarda çalıştım üstelik...ama nasip iştee...allahım bir daha yaşatmasın kimseyede göstermesin bu acıyı...
çok çok geçmiş olsun cnm bnm Allah hiçbirimize birdaha böyle şeyler yaşatmasınn
canım benim beğendiğimi almışsın galiba bende onu alcam nasip oluırsa
cook cok gecmıs olsun canım allah bıda gostermesın ınsallah
LENA koy
Yasin'de geçio biz olmak demek. Çok çok sevdiğim bi arkadaşım kydu kızına
senin de mi tüp
benimde :)
çok kıymetliler çokkk
Yok benim tüple bile gelmeyen, 4 tüp bebekten sonra doğal yolla gelen mucizem :) Umudumun bittiği anda dünyamı değiştiren, beni abartmıyorum dünyanın en mutlu insanı yapan süprizci kızım :) yani bazen dr kıymetli bebek dediğinde diyorum bütün bebekler kıymetli mutlaka, hele ki annesine ama bazı bebekler de kıymetlerini gelmeden ikiye katlıyor be :) şimdi bu kız gelince bizim bunun istediği birşeye yok deme şansımız var mı ? :) valla parmağında çevirecek bu kız bizi, şimdiden belli. bi anne desin, neyim varsa onun olsun :)))
sen de meşakatli yollardan geçip ulaştın demek. Allah döndürmesin o yollara, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. ne kıymetli bebekler onlar ve ne şanslı anneleriz biz. neye sahip olduğumuzu bu kadar iyi biliyoruz. her kalp atışında, her hareketini hissetmemde binlerce şükretmem bu yüzden...
kızlar 4 kg taşımak için çok ağır bür yük mü? bugün hastaneye giderken 2 şişe su ve meyve suyu götürdüm 100-200 mtre falan taşımak zorunda kaldım sonra annemi aradım gelip yardım etti. birşey olsa olurdu değil mi?yaklaşık 2-3 saat oldu çok mu pimpiriğimyoksa netten baktım çocuk taşımak bile çok sakıncalı diil diyorlar
Niye benim kızımın teyzeleri isim soylemıyorlar bana((
aslında net bi sebebi yok,bir cuma günüydü ve ben hareketlerini hissetmedim doktora bi gittik kalbi durmuş...pıhtılaşma testlerim falan sınırda çıktı o yüzden başladık iğneye ve coraspirine...aminn inşallah dualarını rabbim duyarda bu sefer bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım....hepimiz alırız inşallah....
benim ilk hamileliğimde hiçbir sorunum yoktu kızlar hatta göbeğim olmasa hamile olduğumu bile unutuyodum...35. haftaya kadarda çalıştım üstelik...ama nasip iştee...allahım bir daha yaşatmasın kimseyede göstermesin bu acıyı...
canım benim çok hoşuma gitti kırmızı olması hem kızda hem oğlanda kullanırım diye düşündü ama sonradan turkuaz maviside çok hoşuma gitti ama artık degiştirmem oğluşum kırmızılar içinde yatsın
Yok benim tüple bile gelmeyen, 4 tüp bebekten sonra doğal yolla gelen mucizem :) Umudumun bittiği anda dünyamı değiştiren, beni abartmıyorum dünyanın en mutlu insanı yapan süprizci kızım :) yani bazen dr kıymetli bebek dediğinde diyorum bütün bebekler kıymetli mutlaka, hele ki annesine ama bazı bebekler de kıymetlerini gelmeden ikiye katlıyor be :) şimdi bu kız gelince bizim bunun istediği birşeye yok deme şansımız var mı ? :) valla parmağında çevirecek bu kız bizi, şimdiden belli. bi anne desin, neyim varsa onun olsun :)))
sen de meşakatli yollardan geçip ulaştın demek. Allah döndürmesin o yollara, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. ne kıymetli bebekler onlar ve ne şanslı anneleriz biz. neye sahip olduğumuzu bu kadar iyi biliyoruz. her kalp atışında, her hareketini hissetmemde binlerce şükretmem bu yüzden...
çok ağlattın beni çok
Allah hayırlı evlat etsin her birini
ağlatmam istemezdim canım yaşananlar ortak, insan tanımadan, görmeden hissediyor. ben de okurken bazen tüylerim diken diken oluyor, çok etkileniyorum öyle hikayeleri var ki insanların.
Allah mutluluktan ağlatsın bundan sonra inşallah.. ben de iyi ki yazmazmışım, çenem düştü :) neyse mesaim bitti benim, çıkıyorum. artık daha sık gelirim :) teşekkürler içimi ferahlattınız. tüp bebek forumunda okumuştum, diyorlardı ki 'eşekten düşenin halini,eşekten düşen anlıyor' :) kaba tabiriyle de olsa bu böyle.. görüşmek üzere değerli anneler :)
herkese merhabalar hanimlar.
nil hanimin fotosu konmus profile masallah diyelim ona nazarlardan saklayalim.
yeni gelen arkadaslar hosgelmisler. bilgilerini konu sahibi arkadasa ozelden mesaj atmalari gerekiyor eklenmeleri icin burdan hatirlatayim dedim.
prensescim canim cok guzel bi patikmis o insallah kizlar sana yardimci olur burdan olmadi boyle dantelle ilgili topiklerden yardim istersin canim kesin vardir oyle bi topik. benim dantel konusunda bir bilgim olmadigi icin yardimci olamayacagim.
birde su akinti konusu bendede var. ozellikle bende yurudugumde yoruldugumda is yaptigimda su seklinde baya bi geliyor. 20. hafta kontrolunde amniyo sivisi iyi diye yaziyordu raporda. kirk yilin bi basi gittigim icin doktora sormadim hata yaptim. prensesin dedigi gibi ha deyincede gidemiyoruz. artik ayin 2 sinde o sorunca bende onun bilgilerinden yararlanmis olacagim.
kizlar sabahtan beri okuyorum ama yazmiyordum o akinti gun boyu bendede oluyor ara sira, esim saglik ocagina gitti dedi ama orada birsey yapamazlarki.
ay burada turkiyedeki gibi kafana esipte gidecek doktorda yok ya cok sinirim bozuk valla kontrol tarihimi bekleyecegim artik.ayin 2de oda
ben size birsey soracagim nette sorf yaparken bu patikleri buldum ve asuk masuk oldumdantelde iyimdir ama bu patikler nasil yapildi anlamadim ormeye ayak altindan baslanmis onu anladim ama ust ayak ucunu parmakalrin orayi nasil yapmislar onu kavrayamadim yardim edin lutfen bunu yapmam lazim prensesime
Eki Görüntüle 227923
kızlarr bizde oğluşumla tetanoz aşımızın 2. dozunu olduk bugün. unutmayın kızlar aklınızda olsun diye yazayım dedim...
kızlarr bizde oğluşumla tetanoz aşımızın 2. dozunu olduk bugün. unutmayın kızlar aklınızda olsun diye yazayım dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?