- 23 Şubat 2011
- 65
- 25
- 298
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.061
ya ben ne yapayım benim kuzum cok zayıf 21 haftayken 24 cm 353 gr dı..
benim 17 Ağustosta
sen şeker yüklettin mi
ay basit ornegini buldum model ayni ama pek susu pusu yok buna bakarak yaparim suslu kenari zaten kolay.Eki Görüntüle 227933
ay sorma yuba aynne bendede oyle oluyor ya ben buranin sistemin eiyice sinir olmaya basladim GPden randevu alayim dedim artik telefonla aliniyor eskiden ne guzel gidip alirdik.telefon surekli mesgum randevu saatinde tabi yogunluktan dolayi ay cildirdim cok sinirim bozuk elim kolum kalkmiyor.seytan diyor aksama dogru bir cingar cikar evde herufumacile gotursun beni:18:ama korkuyorum iste acile gitmeyede oradada bakan yok kesilmis koyun gibi atiyorlar kenara bekle allah bekle...
esimde kiziyor artik iyice piskopat oldun siyril artik korkularindan diyor ama onun icin demesi kolay o cani tasiyan benim
oda iyiligimizi dusunuyor ama of of Allahim hayirlisiyl abir alsak bebeklerimizi kucagimiza Yarabbim.
patikleri yapacagim ugrasiyorum simdi once cizeyim hafta sonu ip alacagim.
ay basit ornegini buldum model ayni ama pek susu pusu yok buna bakarak yaparim suslu kenari zaten kolay.Eki Görüntüle 227933
evet canım yüklettim iyi çıktı çok şükür. hatta biraz düşük bile çıktı tokluk şekeri. Doktora dedim ben tatlı yiyemiyorum diye ondan mı düşük bu kadar diye. oda dedi ki yok yok yeme ben sadece meyve yemeni istiyorum ondan aldığın şeker yeter dedi. sen ne zaman yaptıracaksın crafty?
Benim de kızım 20 hafta 5 günlükken 355 gr'dı, zayıf mı oluyor ki?
oysaki çok güçlü tekmeliyor, ben de korktum şimdi ama karnım da kocaman oldu aslında.
ay canim benim gp nin telefonlu randevu sistemine gectiginden bile haberim yok. Esim sinuzit gibi birsey oldu kac gundur yalvariyorum gp den randevu alalim diye biliyorsun erkekleri olum noktasina gelmeden gitmezler doktora. tas dusurdugundede neredeyse bayilma noktasina gelmistide oyle gitmistik acile. mesgul olmasa gp nin telefonlari bu sistem iyi olmus bence gidiyorsun ta gp ye randevu almaya uzun is simdi telefonla iki dakikada halledilir. Acil meselesine gelince o cok ayri bir dert. gercekten senin icin herseyi yapiyorlar ama biraz yavasca. Allahim kimseyi hastanelere dusurmesin.
Eki Görüntüle 227936 bende bunu battaniye yada yatak örtüsü yapıcam bebişime :)
prensesim bende bunlarin birsuru modelleri var , baya yabanci sitelerde arastirma yapip tek tek yapilis sekli falan, bende onlardan bakip yapicam zaten
istersen gonderim sana tek tek resimli yapilislarini, yani aynisinin tipkisi olmasada benzerleri var
normalde cok basit bunun yapilisi
nasıl yani .. sen mi yapacaksın bunu..
Eki Görüntüle 227936 bende bunu battaniye yada yatak örtüsü yapıcam bebişime :)
tamam canim elimdeki yapilis sekillerini gonderim ona gore yaparsin ,zaten bende onlara bakip yapicam, suan battaniye oruyorum onu bitirim patiklere baslicam, zamanim kalirsa erinmezsem bide elbise yapcam, hepsi tig isi, bende senin gibi tig isini biliyorum oburunden pek anlamam
adaesintilerinemi gonderim
cok tatli biseymis, bu baya yormazmi sizi tek tek elinizle isliceksiniz, hani kucuk olsa neyse yatak ortusu off yani, bide bu kucuk koca yatak ortusune nasil yapcaksiniz
bende simdi tweety desenli battaniye oruyorum, dedim etamin seklindemi yapsam yok yok o cok ugrastiri diye biraktim :)
kolay gelsin size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?