2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
benim 17 Ağustosta

sen şeker yüklettin mi

evet canım yüklettim iyi çıktı çok şükür. hatta biraz düşük bile çıktı tokluk şekeri. Doktora dedim ben tatlı yiyemiyorum diye ondan mı düşük bu kadar diye. oda dedi ki yok yok yeme ben sadece meyve yemeni istiyorum ondan aldığın şeker yeter dedi. sen ne zaman yaptıracaksın crafty?

ay canim benim gp nin telefonlu randevu sistemine gectiginden bile haberim yok. Esim sinuzit gibi birsey oldu kac gundur yalvariyorum gp den randevu alalim diye biliyorsun erkekleri olum noktasina gelmeden gitmezler doktora. tas dusurdugundede neredeyse bayilma noktasina gelmistide oyle gitmistik acile. mesgul olmasa gp nin telefonlari bu sistem iyi olmus bence gidiyorsun ta gp ye randevu almaya uzun is simdi telefonla iki dakikada halledilir. Acil meselesine gelince o cok ayri bir dert. gercekten senin icin herseyi yapiyorlar ama biraz yavasca. Allahim kimseyi hastanelere dusurmesin.

ay basit ornegini buldum model ayni ama pek susu pusu yok buna bakarak yaparim suslu kenari zaten kolay.Eki Görüntüle 227933

geçen hafta yaptırdım bende
92 çıktı süper dedi dr :)

Benim de kızım 20 hafta 5 günlükken 355 gr'dı, zayıf mı oluyor ki?
oysaki çok güçlü tekmeliyor, ben de korktum şimdi ama karnım da kocaman oldu aslında.

benimkide kıpır kıpır.. ama küçük.. cok hareketli ondan mı diyor babası.. 6sındaki kontrolümü bekliyorum artık..bakalım bizim sıpa ne kadar olmus..sabah bende karnıma bakım.. anam bebeğim küçük ama benim göbekte popoda almıs basını gidiyor.. kilomda değişiklik yok ama seklim bi tuhaf oldu..

bizim gp bize yakin ya ondan bize zor olmuyordu hemen arka sokagimda telefon dusmuyor be gulum randevu alacagim yok mesgul.:2:

ay basit ornegini buldum model ayni ama pek susu pusu yok buna bakarak yaparim suslu kenari zaten kolay.Eki Görüntüle 227933

prensesim bende bunlarin birsuru modelleri var , baya yabanci sitelerde arastirma yapip tek tek yapilis sekli falan, bende onlardan bakip yapicam zaten
istersen gonderim sana tek tek resimli yapilislarini, yani aynisinin tipkisi olmasada benzerleri var
normalde cok basit bunun yapilisi

ay yolla valla sevinirim blog adresimden yollarmisin hepsini emaille bana?

canim basit bende biliyorum ama o kurdelali yeri ne guzel yuvarlak cikarmislar onu nasil yaptilar anlamadim su tasini arttirip bombeli olmasini saglamislar galiba ama 2.ekledigim resime bakinca cozdum galiba.

tamam canim elimdeki yapilis sekillerini gonderim ona gore yaparsin ,zaten bende onlara bakip yapicam, suan battaniye oruyorum onu bitirim patiklere baslicam, zamanim kalirsa erinmezsem bide elbise yapcam, hepsi tig isi, bende senin gibi tig isini biliyorum oburunden pek anlamam
adaesintilerinemi gonderim
ha bu arada benim tickerde yine biseyler cikiyomus :)) bende cikmiyoda yeniden yaptim

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 227936 bende bunu battaniye yada yatak örtüsü yapıcam bebişime :)

cok tatli biseymis, bu baya yormazmi sizi tek tek elinizle isliceksiniz, hani kucuk olsa neyse yatak ortusu off yani, bide bu kucuk koca yatak ortusune nasil yapcaksiniz
bende simdi tweety desenli battaniye oruyorum, dedim etamin seklindemi yapsam yok yok o cok ugrastiri diye biraktim :)
kolay gelsin size

evet tatlim o adrese gonder bidenem bende videolari buldumayrica tivitin super ellerine saglik.

‪Crochet Baby Bootie - Part 1‬‏ - YouTube

‪Crochet Baby Bootie - Part 2‬‏ - YouTube

‪Crochet Baby Bootie - Part 3‬‏ - YouTube

teşekkür ederim :) banada küçük uymaz gibi geldi ama bi arkadaşım çok etamin işleri ile uğraşır o uyar dedi ben park yatak alıcam bide çok büyük olmuyolar altına kumaş koymam gerekeceği için pike gibi yapmayı düşünüyorum üst kısımdan süslü bir parca koyabilirim mavi kurdelalarla süsliyerek el işi ile uğraşmayı çok seviyorum ağırlaşmadan yapabildiğim kadar yapıcam bitiremezsem doğumdan sonra devamı artık :)) senin yaptığın battaniyeyide gördüm onunda işi az değil sanada kolay gelsin :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…