- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.081
teşekkür ederim :) banada küçük uymaz gibi geldi ama bi arkadaşım çok etamin işleri ile uğraşır o uyar dedi ben park yatak alıcam bide çok büyük olmuyolar altına kumaş koymam gerekeceği için pike gibi yapmayı düşünüyorum üst kısımdan süslü bir parca koyabilirim mavi kurdelalarla süsliyerek el işi ile uğraşmayı çok seviyorum ağırlaşmadan yapabildiğim kadar yapıcam bitiremezsem doğumdan sonra devamı artık :)) senin yaptığın battaniyeyide gördüm onunda işi az değil sanada kolay gelsin :)
yani akilda yapilan cokta ne zaman yapilcak bilmiyorum ,daha zaman var diye diye az kaldi dogumlara, insallah yapilcaklar yetisir, dogumdan sonra biraz zor alinir ele, doguma kadar ne yapilirsa artik :)
ewtetamin işi elimde bir tane başladığım var az bişeyi kaldı onu bitireyim buna başlamayı düşünüyorum
ay masallah.. bende kızıma battaniye ördüm diye hava atıyorum.. pehh benim ki neymişki.. dümdüz haroşe ördüm..1,5 ay sürdü..
sen yine örmüşün ben kızıma battaniyeler de almışım aman aman die havalanıodum :)
aminn duygucum çok saol...
ilk başta bu topiğe girememiştim,korkmuştum ne bileyim:93:
elle yap kız bişeyler.. insanın cok hosuna gidiyor.. annen filan göstersin ne bilim bi bilen.. bende bilmiyodum . eşime atkı ördüğümde öğrendim.. onu da takmadı ben yapana kadar kıs bitti :) kızıma yetiştirdim Allah kullanmayı nasip ederse inşallah tabi..
merhaba kızlar
bacak kasılmalarım için doktorum magnesium diasporal verdi. ancak bu hapı aç mı yoksa tok mu içmeliyim? kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim.
canım içerik kısmında yazar mutlaka ben magnezyumu suya karıştırılıp kullanıyorum tok karna o ama onu bilmiyorum
merhaba kızlar
bacak kasılmalarım için doktorum magnesium diasporal verdi. ancak bu hapı aç mı yoksa tok mu içmeliyim? kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Benim bacak ağrılarım için doktorum Calcium tablet verdi. Tok karına bir bardak suda eritip içiyorum. Sanırım sadece benim doktorum bacak ağrısı için Calcium verdi. Herkese Magnesium vermişler. Bana niye ondan vermedi ki? :44:
bana istersen kalsiyumda al dedi ben almadım
ya ben çok sık idrara çıkmaya başladım böyle bişi yaşayan var mı? idrar yolumda bir sorun olduğunu sanmıyorum yanma vs yok. ama akıntım da arttı sanki. yarın gidip bir test ve kültür yaptırayım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?