2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
evet youtubede de cok var yani ararsan cok yapilislari, genelde tigla yapilanlar hep ayni ayak altindan basliyor kenar yuvarlak cikiyor,isterse sadece on istenirse tum uzun sekilde oruluyor,biraz yapilisini bilince cesit cesit modeller oluyo zaten
iyi sevindim bisey cikmadigina

yani akilda yapilan cokta ne zaman yapilcak bilmiyorum ,daha zaman var diye diye az kaldi dogumlara, insallah yapilcaklar yetisir, dogumdan sonra biraz zor alinir ele, doguma kadar ne yapilirsa artik :)

sen yine örmüşün ben kızıma battaniyeler de almışım aman aman die havalanıodum :)

elle yap kız bişeyler.. insanın cok hosuna gidiyor.. annen filan göstersin ne bilim bi bilen.. bende bilmiyodum . eşime atkı ördüğümde öğrendim.. onu da takmadı ben yapana kadar kıs bitti :) kızıma yetiştirdim Allah kullanmayı nasip ederse inşallah tabi..

kızlar benim annem örecek iki taraflı bir tarafı yeşil,bir tarafı beyaz sizde fikirlerinizi söylermisiniz.hangi iki rengin uyumu oğluşuma yakışır

bu sıcakta elime yün almam ben ya
dondurmadan battaniye olsa belki :)

merhaba kızlar

bacak kasılmalarım için doktorum magnesium diasporal verdi. ancak bu hapı aç mı yoksa tok mu içmeliyim? kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim.

benim kullandığım magnezyum suda eriyen tablet şeklinde, 1 bardak (150 ml) suda eritip içiyorum günde 1 kere..

merhaba kızlar

bacak kasılmalarım için doktorum magnesium diasporal verdi. ancak bu hapı aç mı yoksa tok mu içmeliyim? kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Benim bacak ağrılarım için doktorum Calcium tablet verdi. Tok karına bir bardak suda eritip içiyorum. Sanırım sadece benim doktorum bacak ağrısı için Calcium verdi. Herkese Magnesium vermişler. Bana niye ondan vermedi ki? :44:

ya ben çok sık idrara çıkmaya başladım böyle bişi yaşayan var mı? idrar yolumda bir sorun olduğunu sanmıyorum yanma vs yok. ama akıntım da arttı sanki. yarın gidip bir test ve kültür yaptırayım diyorum.

merhaba,
bizimde bugün doktor randevumuz vardı ayrıntılı için (2 hafta önce de ankarada girmiştim). doktor oğluşumun iyi olduğunu söyledi. bir kaç gün geri gösterdi sata göre ama doktor sorun olmadığını söyledi. 490 gr olmuş. boyunu söylemedi. biz de haberler böyle...

ay preg öldürcen sen beni:13:anacım bebiş baskı yapıyo idrar kesene normal yani panik yok bende deli gibi tuvaletteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…