- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.101
ya ben çok sık idrara çıkmaya başladım böyle bişi yaşayan var mı? idrar yolumda bir sorun olduğunu sanmıyorum yanma vs yok. ama akıntım da arttı sanki. yarın gidip bir test ve kültür yaptırayım diyorum.
bende de var aynı sorun.. ben sıkısıyorum gidiyorum wcye ama o sıkısmaya göre cıkamıyorum .. kabızlıkta var bende.. yediğim kayısının haddi hesabı yok.. zeytinyagıda çözüm olmadı napcam bilmiyorum..
Herkese günaydın kızlar :)))
bugünden itibaren pazar gününe kadar çöl sıcakları etkili olucakmış marmara bölgesinde
dikkat edelim bebişlere ve dolayısıyla kendimize...
canım kızımı görmeye saat 4te doktora gidicez inşaallah
hepinizi koocaman öptük
merhaba,
bizimde bugün doktor randevumuz vardı ayrıntılı için (2 hafta önce de ankarada girmiştim). doktor oğluşumun iyi olduğunu söyledi. bir kaç gün geri gösterdi sata göre ama doktor sorun olmadığını söyledi. 490 gr olmuş. boyunu söylemedi. biz de haberler böyle...
sık idrara çıkmak normal. bebişler mesaneye baskı yapıyor büyüdüler artık. idrar yolları iltihabı hiç belirti vermiyormuş. bende oldu. dr.a ishal için gittim. tahlil yaptılar. idrar yollarında iltihap çıktı. e dedim benim hiç bir belirtim yok. her şey normal akıntım bile yok öyle. bu dedi hamilelikde çoğunlukla belirti vermez. sinsi ilerler. antibiyotik tedavisiyle atlattım. hepinize geçmiş olsun....
bu hafta sonu bende doktordayım,doktora dicem hocam ben işicem mümkünse bakın bişey varmı
bu arada dört ayımız yokmu trawma ya?üç dedin beni mest ettin:)
güzelim kasım ayını niye sayıyorsun. kasımın başında sonunda ne zaman doğum yapacağımız belli değil ki. ben şimdi milleti 11 kasımda doğum yapmak için toparlıyorum
doğruuu:81:yaşasın kasım ayııı:84:ben 20 kasımda yaparım inşallah memuruz bacım maaaştan sonra
güzel tarih2011.2011 he. tamam o tarihe toplayalım. hepberaber 20 sinde doğuralım
güzel tarih2011.2011 he. tamam o tarihe toplayalım. hepberaber 20 sinde doğuralım
pefff çok var daha yaağustos geçse sanki daha çabuk geçecek gibi geliyo bana
ayyy 20 kasım benimde doğum günüm 5 gün geç doğmaz heralde benimki
çalışan için bi nebze daha kolay. ben evde oturuyorum. zaman hiç geçmiyo. birde benim eşimin işi sürekli şehir dışında. yanımda da yok. zor geçiyor zaman
ayyy 20 kasım benimde doğum günüm 5 gün geç doğmaz heralde benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?