2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
sevgili annişler nasılsınız? bebişler keyifler nasıl? bende şeker yüklememi bugün yani dün oldum sonuçlar perş çıkar dediler, ben idrar tahlili tam kan sayımı falanda oldum doktor istedi tekrar, niye bilmiyorum, ayrıntılı ultasaonu bende çektirdim aslında detaylı organ bakımı için gerekiyor ama her zaman neyli arkadasımızın dediği gibi çok net çıkmıyor benim paşada çok sakladı yüzünü tam net göremedik, ayrıntılı ultrason için hastane kampanyasıyla biz 85tl verdik, ama biz down sendromu testelerini hiç yaptırmadıgımız için ve rubella bağışıklığım olmadıgı için doktor bizi zorunlu tuttu yaptırmanız gerekiyor diye, çok öpüyorum sizi, hayırlı geceler

İlk günaydın yine İzmirden......Tüm tatlı anne ve bebişlerine sağlık,huzur ve serin bir gün diliyorum...Birde bol tepikli bir gün tabiki:))))))

bende de var aynı sorun.. ben sıkısıyorum gidiyorum wcye ama o sıkısmaya göre cıkamıyorum .. kabızlıkta var bende.. yediğim kayısının haddi hesabı yok.. zeytinyagıda çözüm olmadı napcam bilmiyorum..

Herkese günaydın kızlar :)))
bugünden itibaren pazar gününe kadar çöl sıcakları etkili olucakmış marmara bölgesinde
dikkat edelim bebişlere ve dolayısıyla kendimize...
canım kızımı görmeye saat 4te doktora gidicez inşaallah
hepinizi koocaman öptük

sık idrara çıkmak normal. bebişler mesaneye baskı yapıyor büyüdüler artık. idrar yolları iltihabı hiç belirti vermiyormuş. bende oldu. dr.a ishal için gittim. tahlil yaptılar. idrar yollarında iltihap çıktı. e dedim benim hiç bir belirtim yok. her şey normal akıntım bile yok öyle. bu dedi hamilelikde çoğunlukla belirti vermez. sinsi ilerler. antibiyotik tedavisiyle atlattım. hepinize geçmiş olsun....

canım hadi hayırlısı. güzel haberlerle gel

şükür iimiş. sevindim senin adına. az kaldı artık şu 3 ayda hayırlısıyla bir geçse....

bu hafta sonu bende doktordayım,doktora dicem hocam ben işicem mümkünse bakın bişey varmı

bu arada dört ayımız yokmu trawma ya?üç dedin beni mest ettin:)

bu hafta sonu bende doktordayım,doktora dicem hocam ben işicem mümkünse bakın bişey varmı

bu arada dört ayımız yokmu trawma ya?üç dedin beni mest ettin:)

güzelim kasım ayını niye sayıyorsun. kasımın başında sonunda ne zaman doğum yapacağımız belli değil ki. ben şimdi milleti 11 kasımda doğum yapmak için toparlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…