- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.121
bunların sağı solu belli olmaz bacım. 5 gün geç de gelebilirler erkende. sağlıcakla gelsinlerde.
hallederiz hacım o işi,sezercik oluverir
ayy benimkide yok,hafta sonundan hafta sonuna buluşuyoz metres gibi
leyla kasım 20 de hangi burç oluyolar?
rüyamda normal doğum olsun diye bu gece çok uğraştım valla ağladım resmen normal doğum ihtimali var mı diye
bu arada fatihe yakın oturan var mı aranızda??
alemsin. mutlu yaşa emi benimkinin işi belli olmuyor. bazen 2 güne bazen 1 haftaya geliyor. belki ramazanda yanımda olur
akrep tabikidebizim babamız ben iki akreple nasıl uğraşcam diyo ayıptır söylemesi feci zor karakterim var
inşallah hepberaberbirtek ona üzülüyorum işte naz yapamadım anasını satayım,adam evde yokki kime dicen aşerdim,bacağıma kramp girdi diye
hakkaten yaaaaaama bundan sonrası daha ilginç olacak. çok şey kaçırıyolar haberleri yok. eşime ayrıntılının videolarını gönderdim. ah wahh edip duruyo. bende olsaydım keşke diye birde artık hareketleri dışardan da belli oluyo. onu da göremiyo
anlatırmısın biraz hiç akrep arkadaşım olmadı o yüzden bilmiyorum:44:
doğruuu:81:yaşasın kasım ayııı:84:ben 20 kasımda yaparım inşallah memuruz bacım maaaştan sonra
akrep tabikidebizim babamız ben iki akreple nasıl uğraşcam diyo ayıptır söylemesi feci zor karakterim var
günaydınnnnnnnnn
bu sabah bebişkom hiç kıpraşmadı niye acep:26:
benim ev yaşantım ve sosyal hayatımdaki kişiliğim çok farklı.en önemli özelliğimiz malesef kıskançlık yalnız herkesi kıskanmam ben sadece eşimi onuda pek belli etmiyordum taki hamileliğime kadar.aşırı alıngan yanlışa tahamülü olmayan bi insanım hayatta kimseden özür dilemem sonunda haksız olduğumu bilsem biledilimin kemiği yoktur kırılcak üzülcek demem karşımdaki eşimle ilgiden boğulcak kadar çok ilgilenirim o hiç hoşlanmıyo bundan
rüyamda normal doğum olsun diye bu gece çok uğraştım valla ağladım resmen normal doğum ihtimali var mı diye
bu arada fatihe yakın oturan var mı aranızda??
amanınnn,oğlağa benziyosunuz
xxxberxxx ya sırt üstü yat yada sola,kahvaltı yaptınmı?
off offneyse sağlık olsunda gaza yetişirler inşallah:82:
bursada bi arkadaşım doğum yapmıştı trawma acıbademde bi doçentte çok memnun kalmıştı...
gününüz aydın olaaaaaaaaaa
ben pazar o tarafa gideceğim duvar kağıdı bakmaya
var mı yardımcı olabileceğim bişi ?
acıbadem çok pahalı yaaaa. devam ettiğim hastanede 500 normal doğum, 1100 sezeryan ve bir gecesi 250 tl dediler. geçen gidince sordum. ona göre hazır olalım diye. birde epidural i sormadım öyle olunca kaç olacak bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?