2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
inşallah hepberaberbirtek ona üzülüyorum işte naz yapamadım anasını satayım,adam evde yokki kime dicen aşerdim,bacağıma kramp girdi diye

hakkaten yaaaaa ama bundan sonrası daha ilginç olacak. çok şey kaçırıyolar haberleri yok. eşime ayrıntılının videolarını gönderdim. ah wahh edip duruyo. bende olsaydım keşke diye birde artık hareketleri dışardan da belli oluyo. onu da göremiyo

off offneyse sağlık olsunda gaza yetişirler inşallah:82:

bursada bi arkadaşım doğum yapmıştı trawma acıbademde bi doçentte çok memnun kalmıştı...

anlatırmısın biraz hiç akrep arkadaşım olmadı o yüzden bilmiyorum:44:

benim ev yaşantım ve sosyal hayatımdaki kişiliğim çok farklı.en önemli özelliğimiz malesef kıskançlık yalnız herkesi kıskanmam ben sadece eşimi onuda pek belli etmiyordum taki hamileliğime kadar.aşırı alıngan yanlışa tahamülü olmayan bi insanım hayatta kimseden özür dilemem sonunda haksız olduğumu bilsem biledilimin kemiği yoktur kırılcak üzülcek demem karşımdaki eşimle ilgiden boğulcak kadar çok ilgilenirim o hiç hoşlanmıyo bundan

doğruuu:81:yaşasın kasım ayııı:84:ben 20 kasımda yaparım inşallah memuruz bacım maaaştan sonra

benim dogum normalde 20 kasım ama kız anaları erken dogum yapıyolarmıs 40 haftayı dolduran bebek cok az artık .. bide sezeryan olcaz.. kızlar bide kurban bayramı riskimiz var biliyosunuz... bayrama denk gelirse ne olcak.. amaninnnn...

akrep tabikidebizim babamız ben iki akreple nasıl uğraşcam diyo ayıptır söylemesi feci zor karakterim var

bende de iki akrep olcak eşimde akrep.. kızkardesimde akrep.. eşim 10 kasımda dogsun kızımla aynı gün olsun diyor kız kardeşim 19 u olsun benimle aynı gün olsun diyo.. bu arada en yakın arkadasımda akrep.. ben boğayım.. iyi anlasırız kızımla sanırsam..

amanınnn,oğlağa benziyosunuz

xxxberxxx ya sırt üstü yat yada sola,kahvaltı yaptınmı?

Son düzenleme:
rüyamda normal doğum olsun diye bu gece çok uğraştım valla ağladım resmen normal doğum ihtimali var mı diye
bu arada fatihe yakın oturan var mı aranızda??

gününüz aydın olaaaaaaaaaa
ben pazar o tarafa gideceğim duvar kağıdı bakmaya
var mı yardımcı olabileceğim bişi ?

Günaydın Kasım anneleri :) Güzel bir gün olsun tüm hamişlere..
Benim bugünkü takıntım karnım :) Hiç 5,5 aylık gibi gözükmüyor gözüme.. Sanki 3-4 aylık anca :) Onu da netten bakıp amniyo sıvımla ilişkilendirdim ki hah tamam :) Suyum mu az ki diye.. Allahım aklıma mukayyet ol. Kuruntular kraliçesi olmaya adayım :) Gerçi bu durum kafamı bir süredir kurcalıyordu, doktora sorduğumda tamamen uterusun yapısıyla alakalı olduğunu söyledi, geçti kenara. Ama benim kafam hala kurcalıyor. Bir de bazı gün daha top gibi geliyo gözüme, seviniyorum, bazen de yayıldıkça yayılıyo az belli oluyo. Bugün öyle mesela, o yüzden bugün giydiğim t-shirt'e gıcık oldum :) Ee sizler nasılsınız, bebişler nasıl ?

off offneyse sağlık olsunda gaza yetişirler inşallah:82:

bursada bi arkadaşım doğum yapmıştı trawma acıbademde bi doçentte çok memnun kalmıştı...

acıbadem çok pahalı yaaaa. devam ettiğim hastanede 500 normal doğum, 1100 sezeryan ve bir gecesi 250 tl dediler. geçen gidince sordum. ona göre hazır olalım diye. birde epidural i sormadım öyle olunca kaç olacak bilmem

gününüz aydın olaaaaaaaaaa
ben pazar o tarafa gideceğim duvar kağıdı bakmaya
var mı yardımcı olabileceğim bişi ?

kadınlar kulübünde okudum baby2gonun park yatakları çok uygunmuş orada medical parkın karşısında alt geçit varmış orada erzincan kaya beşikleri diye aynısıysa çok büyük paralar vermeye gerek yok diye düşündüm

trawma bende bursadayım
ben özel bahar hastanesine gidiyorum sen nereye gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…