2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ooo günaydınnnnn ben bugün henüz bişey takmadım yazan arkadaşlardan da(dahi anlamındaki de ayrı yazılır:89:)duymadığım için günün takıntı kraliçesi seni ilan ediyorum bacım

xxxberxxx panik yok uyuyo yada bağırsaklarına doğru çalışıyo olabilir annesi,biraz karnına dokun bide ayaklarını uzat bakalım napacak yaramaz

eskişehirdkei acıbadem allahtan sgk ile anlaşmalı,bide doktorundan memnunsan ne gerek varki

uğrarım kocanım çok işi olmazsa :)

eskişehirdkei acıbadem allahtan sgk ile anlaşmalı,bide doktorundan memnunsan ne gerek varki

İst daki Acıbademlerde ölsen SSK li morg bile yok beeeeeeeeeee

günaydın kızlar

dün drumuza gittik geldik kesin kendi rumda kesin kız dedi 768 grm olmuş çok hareketli dedi ultrosonu gezdirdikçe tekme attı kızım dr amcasına kalp ritmini zor ölçtü durmuodu yerinde
bu arada cinsel yasağıda kaldırdı bu seferde sıcaklar aramıza girdi adamı yanıma yanaştırmıorum walla dün ilk defa sıcaktan uyuyamadım oturup ağladım walla bu arada kesin sezeryan oluyorum riske edemem çünkü son ana kadar iğneni kullanıcak dedi peki dedim erken mi alıcaksınız yok ben son ana kadar bekliorum bir terslik olmassa dedi akıntıyı sordum normal dedi nasıl yumurtlama anında akıntın oluo şu anda o hormonların 10 katı çalışıo bundan kaynaklanıo dedi çok kokulu ve ağrılı olursa o zaman bakarız dedi 8 ağustosta da şeker yüklemem var bu aradada 8 kilo almışım toplam dr kalsa normal ama bana kalsa deyil karalar bağlamış bulunmaktayım:84::84:

Ah bacım Allah'tan ne istiosun sen :)
benim gibi aa doğum yakın mı diye sorup sinir mi etsinler seni :)
İç karnın geniş ne güzel
kıymetini bil :)

hadi gözün aydın sağlıkla gelsin cimcime inşallah,demek sende iğnecilerdensinaspirinde kullanıyomusun?ben geçen hafta gittiğimde ne zaman bırakıcam dedim doğumdan bir gün önce demişti,aspirini ne zaman bırakıcazki?

kızlar yaaa bu göbüş topiğine hiç göbüş eklemiyoruz bugün ben çekebilirsem çekcem aynanın karşısına geçip.sizlerdende bekliyorum

şişlik oluyoya bazen ondan kocaman görünüyor.. benimde öyle kabızlık şişlik varsa sanırsın haftaya dogum var.. ama inince 5 aylık oluveriyorum.. sen normalde bizim gibi kilolu değilsen no problem bacım..bebiş iyi olsunda karnın büyümeyiversin.. benimki kocaman da ne oluyor bebişim minicik 353 gr sadece..inşallah büyümüştür.

canım bacım
sen (eğer yiyebiliyorsan ben ağzıma sürememmmmmm) Her gün 1 bıldırcın yumurtası yap ye
+ et tüket + ceviz neyin ye de kuzum büyüsün eccük

mrb kızlar bol tepikli bi gün geçiririz inşlh benimki dün pek bi hareketsizdi bugün nolcak bakalım benim dünde bugünde belim sağ tarafında sızı var nedendir anlamadım belim agrıyo desem değil inşlh bişe çıkmaz yatma şeklimdenmi acaba diyorum ben hep yüzüstü yattım bu zamana kadar 2 3 gündür yan yatmaya çalışıyorum ama alışamadım inşlh ondandır başka bişe olmasında

fatmacım muz ve pekmezde inanılmaz toparlıyo bebişleri

evet canım bende kan sulandırıcı iğne kullanıorum ve günde 1 tane de coraspirin içiorum ama onu ne zaman bırakıcağımı bilmiorum zamanı gelince söyler sanırım dr

canım bacım
sen (eğer yiyebiliyorsan ben ağzıma sürememmmmmm) Her gün 1 bıldırcın yumurtası yap ye
+ et tüket + ceviz neyin ye de kuzum büyüsün eccük

walla nerdeyse hergün et yiyorum.. hayatımda hşc bu kadar et baklagil yememiştim.. hergün evden cıkarken bi avuc ceviz yiyorum servise yürürken..bıldırcın yumurtasını yiyemem.. normalini zor yiyorumm..o da kuzum için.. meyve ye bol bol dediler.. benim yediğim meyveyi kimse yemiyordur.. ama sonuc bebiş minicik.. su 6 sı gelsede bi görsem kızımı büyümüşmüdür acep..

günaydım kızlar,
nasılsınız bakalım biz kızımla iyiyz çok şükür kıpır kıpır allahım korusun kızlar özellikle kız anneleri derler ya kızlar annelerin güzelliğini alır öyle hissediyomusunuz yüzünüzde şişme falan oldumu bende daha olmadı hiç?

Coraspin'i 34-35.haftalarda kesmek gerekiyor diye biliyorum. Zaman yaklaştıkça doktorlara sorup, kamuyu bilgilendirmek lazım :)

günaydınlar herkese ohhh bi muhabbet bi muhabbet Allah artırsın

ben az önce ordan geldim leylacım saraçhane deniyo senin dediğin yere geçerken gözüme ilişti yataklar hoşuma gitti acelem olduğu için markaya bakmadım sadece benim hoşuma gidenin fiyatını sordum yataksız 150 yatakla 175 falan oluyo dedi yatağa göre fiyatıda değişiyormuş ama bebek arabaları salıncakları anakucağı falan baya bi çeşit ve dükkan var ben tam detaylı bi gezmeyi düşünüyorum tektek sorucam gittiğimde hepsine

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…