- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.141
Günaydın Kasım anneleri :) Güzel bir gün olsun tüm hamişlere..
Benim bugünkü takıntım karnım :) Hiç 5,5 aylık gibi gözükmüyor gözüme.. Sanki 3-4 aylık anca :) Onu da netten bakıp amniyo sıvımla ilişkilendirdim ki hah tamam :) Suyum mu az ki diye.. Allahım aklıma mukayyet ol. Kuruntular kraliçesi olmaya adayım :) Gerçi bu durum kafamı bir süredir kurcalıyordu, doktora sorduğumda tamamen uterusun yapısıyla alakalı olduğunu söyledi, geçti kenara. Ama benim kafam hala kurcalıyor. Bir de bazı gün daha top gibi geliyo gözüme, seviniyorum, bazen de yayıldıkça yayılıyo az belli oluyo. Bugün öyle mesela, o yüzden bugün giydiğim t-shirt'e gıcık oldum :) Ee sizler nasılsınız, bebişler nasıl ?
acıbadem çok pahalı yaaaa. devam ettiğim hastanede 500 normal doğum, 1100 sezeryan ve bir gecesi 250 tl dediler. geçen gidince sordum. ona göre hazır olalım diye. birde epidural i sormadım öyle olunca kaç olacak bilmem
kadınlar kulübünde okudum baby2gonun park yatakları çok uygunmuş orada medical parkın karşısında alt geçit varmış orada erzincan kaya beşikleri diye aynısıysa çok büyük paralar vermeye gerek yok diye düşündüm
eskişehirdkei acıbadem allahtan sgk ile anlaşmalı,bide doktorundan memnunsan ne gerek varki
uğrarım kocanım çok işi olmazsa :)
İst daki Acıbademlerde ölsen SSK li morg bile yok beeeeeeeeeee
Benim bugünkü takıntım karnım :) Hiç 5,5 aylık gibi gözükmüyor gözüme.. Sanki 3-4 aylık anca :) Onu da netten bakıp amniyo sıvımla ilişkilendirdim ki hah tamam :) Suyum mu az ki diye.. Allahım aklıma mukayyet ol. Kuruntular kraliçesi olmaya adayım :) Gerçi bu durum kafamı bir süredir kurcalıyordu, doktora sorduğumda tamamen uterusun yapısıyla alakalı olduğunu söyledi, geçti kenara. Ama benim kafam hala kurcalıyor. Bir de bazı gün daha top gibi geliyo gözüme, seviniyorum, bazen de yayıldıkça yayılıyo az belli oluyo. Bugün öyle mesela, o yüzden bugün giydiğim t-shirt'e gıcık oldum :) Ee sizler nasılsınız, bebişler nasıl ?
günaydın kızlar
dün drumuza gittik geldik kesin kendi rumda kesin kız dedi768 grm olmuş çok hareketli dedi ultrosonu gezdirdikçe tekme attı kızım dr amcasına kalp ritmini zor ölçtü durmuodu yerinde
bu arada cinsel yasağıda kaldırdı bu seferde sıcaklar aramıza girdiadamı yanıma yanaştırmıorum walla dün ilk defa sıcaktan uyuyamadım oturup ağladım walla bu arada kesin sezeryan oluyorum riske edemem çünkü son ana kadar iğneni kullanıcak dedi peki dedim erken mi alıcaksınız yok ben son ana kadar bekliorum bir terslik olmassa dedi akıntıyı sordum normal dedi nasıl yumurtlama anında akıntın oluo şu anda o hormonların 10 katı çalışıo bundan kaynaklanıo dedi çok kokulu ve ağrılı olursa o zaman bakarız dedi 8 ağustosta da şeker yüklemem var bu aradada 8 kilo almışım toplam dr kalsa normal ama bana kalsa deyil karalar bağlamış bulunmaktayım:84::84:
şişlik oluyoya bazen ondan kocaman görünüyor.. benimde öyle kabızlık şişlik varsa sanırsın haftaya dogum var.. ama inince 5 aylık oluveriyorum.. sen normalde bizim gibi kilolu değilsen no problem bacım..bebiş iyi olsunda karnın büyümeyiversin.. benimki kocaman da ne oluyor bebişim minicik 353 gr sadece..inşallah büyümüştür.
şişlik oluyoya bazen ondan kocaman görünüyor.. benimde öyle kabızlık şişlik varsa sanırsın haftaya dogum var.. ama inince 5 aylık oluveriyorum.. sen normalde bizim gibi kilolu değilsen no problem bacım..bebiş iyi olsunda karnın büyümeyiversin.. benimki kocaman da ne oluyor bebişim minicik 353 gr sadece..inşallah büyümüştür.
fatmacım muz ve pekmezde inanılmaz toparlıyo bebişleri
hadi gözün aydın sağlıkla gelsin cimcime inşallah,demek sende iğnecilerdensinaspirinde kullanıyomusun?ben geçen hafta gittiğimde ne zaman bırakıcam dedim doğumdan bir gün önce demişti,aspirini ne zaman bırakıcazki?
canım bacım
sen (eğer yiyebiliyorsan ben ağzıma sürememmmmmm) Her gün 1 bıldırcın yumurtası yap ye
+ et tüket + ceviz neyin ye de kuzum büyüsün eccük
hadi gözün aydın sağlıkla gelsin cimcime inşallah,demek sende iğnecilerdensinaspirinde kullanıyomusun?ben geçen hafta gittiğimde ne zaman bırakıcam dedim doğumdan bir gün önce demişti,aspirini ne zaman bırakıcazki?
kadınlar kulübünde okudum baby2gonun park yatakları çok uygunmuş orada medical parkın karşısında alt geçit varmış orada erzincan kaya beşikleri diye aynısıysa çok büyük paralar vermeye gerek yok diye düşündüm
Coraspin'i 34-35.haftalarda kesmek gerekiyor diye biliyorum. Zaman yaklaştıkça doktorlara sorup, kamuyu bilgilendirmek lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?