2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Ah bacım Allah'tan ne istiosun sen :)
benim gibi aa doğum yakın mı diye sorup sinir mi etsinler seni :)
İç karnın geniş ne güzel
kıymetini bil :)

Valla bişey istemiyorum, sadece sağlıklı bi melek :) Bi de onu beklerken, akıl sağlığımı korumak tabi
Seninki sinir bozucuymuş da bana da geçen bi densiz, nerende saklıyosun bebeği dedi ! Yutkundum, tuttum kendimi, salon kadını çizgimden sapmadım :)))

bende göbeğime baktıklarında sinir oluyorum,malmısın hiçmi hamile görmedin demek istiyorum,senin anan mitozmu bölündü,eşeylimi ürüyosunuz siz demek istiyorum ama tutuyorum,evladımın gözü önünde hakaret etmiyim diyorum,bilinçli bir ebebeynim veseelam

ahım var
bir daha öle öküzce sorana + doğurmadan metrobüste yer vermeyen öküzlere öyle bi kayacağım ki çizgimden
onunda ekseni kayacak :)

Günaydın canlar,maşallah döktürmüşsünüz yine:)
Sabah sabah yine tebessümle okudum yazılarınızı.
Dün yazamadım ama okudum hep.
Sıcaklar fena,mayışıp kalıyorum ben de.
Öpüyorum,takipteyim:)

bakınca bizide bilgilendirirsin canım

ben aksime kendimi cok güzel hissediyorum bu ara.. ilk baslarda cok sivilce filan cıkıyordu.. şimdi ii.. daha bu sabah baktım aynada kendime bu bakımsızlığıma ragmen gayet ii gördüm kendimi.. kendimi avutuyorda olabilirim tabi :) yoksa kızım mı çirkin olcak.. ay kıyamam ben kuzuma..annesinin gülü o ...

ben nerdeyse iki aydır hiç muz yemiyorum diyebilirim sevmiyorum hiç ama madem bebişime yarıcak bugünden itibaren başlıyayım bari

bak muz yemiyorum ben.. bugünden itibaren baslayayım muza ben..

pekmez içeyim de sekerden korkuyorum ben ya.. ailede var seker çünkü..

içme bacım pekmezi
şekeri neyin geçtim için çekilir bu sıcakta okadar tatlıdan
aman ondan gelcek hayır beri kalsın :) akşamları muza damlat az az at cevizi de ye :) ol bir bomba

ay süpersin cok güldüm burda kendi kendime...

mitoz mu bölündü ha.

içme bacım pekmezi
şekeri neyin geçtim için çekilir bu sıcakta okadar tatlıdan
aman ondan gelcek hayır beri kalsın :) akşamları muza damlat az az at cevizi de ye :) ol bir bomba

ballı cevizli muzlu karısım hazırlayayım .. sonra içimdeki enerji ne olacak :)

hah bayıldım :)) tabi çocuğu şimdiden şiddete meğilli bir birey haline getirmemek lazım :))

günaydın anneciklerimmm

maş sabah sabah muhabbetler süper valla. bugunlerde acaip kabızlık sorunum var sabahtan beri tuvalete taşınıyorum. bacaklarım da acaip ağrıo bugun.. her gün yeni bir şey çıkıyor valla. neyse bebişlerimize tüm acılar değer... yarın sabahtan haftasonu tatiline gdioruz bakalım inşş dinlenip gelirim. bu arada denize giren varmı aranızda. ben tereddüt ediyorum ama gitmişken de girmeden dönmeyim diyorum. doktora da sormayı unuttum. ayyy napçamm bennnn

aynen ya bana da öle küçücük geliyor 5,5 aylık deyince herkes şaşırıyor..bazen bebk nerde diye sorduklarında sinir oluyorum

ayy fatma aynı şeyi ben düşündüm biliyomusun ben çirkinleşmedim yoksa kızım çirkinmi olacak diye:))inşallah olmaz yani..
kızlar muzu çokda abartmayın kabızlık yapıyo çünkü..

ben girdim canım 1 hafta .. oohh mis gibiydi.. güneşlendim bol bol.. zaten karaydım iice karardım geldim.. karnını ıslak tutma yeter..

ben denize girdim valla hatta sahil hamişlerle doluydu..genelde yüzmeyi tavsiye ediyorlar tabi bu kişiden kişiye değişir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…