- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.161
Ah bacım Allah'tan ne istiosun sen :)
benim gibi aa doğum yakın mı diye sorup sinir mi etsinler seni :)
İç karnın geniş ne güzel
kıymetini bil :)
fatmacım muz ve pekmezde inanılmaz toparlıyo bebişleri
bak onu unuttum ben yaaaaa
her gün 1 muz hem bebişi kilolandırır hem de kramplara çok ii gelir
Valla bişey istemiyorum, sadece sağlıklı bi melek :) Bi de onu beklerken, akıl sağlığımı korumak tabi
Seninki sinir bozucuymuş da bana da geçen bi densiz, nerende saklıyosun bebeği dedi ! Yutkundum, tuttum kendimi, salon kadını çizgimden sapmadım :)))
Valla bişey istemiyorum, sadece sağlıklı bi melek :) Bi de onu beklerken, akıl sağlığımı korumak tabi
Seninki sinir bozucuymuş da bana da geçen bi densiz, nerende saklıyosun bebeği dedi ! Yutkundum, tuttum kendimi, salon kadını çizgimden sapmadım :)))
günaydınlar herkese ohhh bi muhabbet bi muhabbetAllah artırsın
ben az önce ordan geldim leylacım saraçhane deniyo senin dediğin yere geçerken gözüme ilişti yataklar hoşuma gitti acelem olduğu için markaya bakmadım sadece benim hoşuma gidenin fiyatını sordum yataksız 150 yatakla 175 falan oluyo dedi yatağa göre fiyatıda değişiyormuş ama bebek arabaları salıncakları anakucağı falan baya bi çeşit ve dükkan var ben tam detaylı bi gezmeyi düşünüyorum tektek sorucam gittiğimde hepsine
günaydım kızlar,
nasılsınız bakalım biz kızımla iyiyz çok şükür kıpır kıpırallahım korusun kızlar özellikle kız anneleri derler ya kızlar annelerin güzelliğini alır öyle hissediyomusunuz yüzünüzde şişme falan oldumu bende daha olmadı hiç?
bak muz yemiyorum ben.. bugünden itibaren baslayayım muza ben..
pekmez içeyim de sekerden korkuyorum ben ya.. ailede var seker çünkü..
bende göbeğime baktıklarında sinir oluyorum,malmısın hiçmi hamile görmedin demek istiyorum,senin anan mitozmu bölündü,eşeylimi ürüyosunuz siz demek istiyorum ama tutuyorum,evladımın gözü önünde hakaret etmiyim diyorum,bilinçli bir ebebeynim veseelam
içme bacım pekmezi
şekeri neyin geçtim için çekilir bu sıcakta okadar tatlıdan
aman ondan gelcek hayır beri kalsın :) akşamları muza damlat az az at cevizi de ye :) ol bir bomba
bende göbeğime baktıklarında sinir oluyorum,malmısın hiçmi hamile görmedin demek istiyorum,senin anan mitozmu bölündü,eşeylimi ürüyosunuz siz demek istiyorum ama tutuyorum,evladımın gözü önünde hakaret etmiyim diyorum,bilinçli bir ebebeynim veseelam
ben nerdeyse iki aydır hiç muz yemiyorum diyebilirim sevmiyorum hiç ama madem bebişime yarıcak bugünden itibaren başlıyayım bari
Günaydın Kasım anneleri :) Güzel bir gün olsun tüm hamişlere..
Benim bugünkü takıntım karnım :) Hiç 5,5 aylık gibi gözükmüyor gözüme.. Sanki 3-4 aylık anca :) Onu da netten bakıp amniyo sıvımla ilişkilendirdim ki hah tamam :) Suyum mu az ki diye.. Allahım aklıma mukayyet ol. Kuruntular kraliçesi olmaya adayım :) Gerçi bu durum kafamı bir süredir kurcalıyordu, doktora sorduğumda tamamen uterusun yapısıyla alakalı olduğunu söyledi, geçti kenara. Ama benim kafam hala kurcalıyor. Bir de bazı gün daha top gibi geliyo gözüme, seviniyorum, bazen de yayıldıkça yayılıyo az belli oluyo. Bugün öyle mesela, o yüzden bugün giydiğim t-shirt'e gıcık oldum :) Ee sizler nasılsınız, bebişler nasıl ?
ben aksime kendimi cok güzel hissediyorum bu ara.. ilk baslarda cok sivilce filan cıkıyordu.. şimdi ii.. daha bu sabah baktım aynada kendime bu bakımsızlığıma ragmen gayet ii gördüm kendimi.. kendimi avutuyorda olabilirim tabi :) yoksa kızım mı çirkin olcak.. ay kıyamam ben kuzuma..annesinin gülü o ...
günaydın anneciklerimmm
maş sabah sabah muhabbetler süper valla. bugunlerde acaip kabızlık sorunum var sabahtan beri tuvalete taşınıyorum. bacaklarım da acaip ağrıo bugun.. her gün yeni bir şey çıkıyor valla. neyse bebişlerimize tüm acılar değer... yarın sabahtan haftasonu tatiline gdioruz bakalım inşş dinlenip gelirim. bu arada denize giren varmı aranızda. ben tereddüt ediyorum ama gitmişken de girmeden dönmeyim diyorum. doktora da sormayı unuttum. ayyy napçamm bennnn
ballı cevizli muzlu karısım hazırlayayım .. sonra içimdeki enerji ne olacak :)
günaydın anneciklerimmm
maş sabah sabah muhabbetler süper valla. bugunlerde acaip kabızlık sorunum var sabahtan beri tuvalete taşınıyorum. bacaklarım da acaip ağrıo bugun.. her gün yeni bir şey çıkıyor valla. neyse bebişlerimize tüm acılar değer... yarın sabahtan haftasonu tatiline gdioruz bakalım inşş dinlenip gelirim. bu arada denize giren varmı aranızda. ben tereddüt ediyorum ama gitmişken de girmeden dönmeyim diyorum. doktora da sormayı unuttum. ayyy napçamm bennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?