2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

cnm ben geçen hafta denizdeydim gitmeden doktorada sordum merak etme hiçbir sakıncası yok boyunu geçmeyen yerlerde yüzebilirsin zaten öle balık gibi falan yüzemiyosun artık göbişten dolayı ağırlık oluyo:)deniz temiz olduktan sonra korkma hiç..

ballı cevizli muzlu karısım hazırlayayım .. sonra içimdeki enerji ne olacak :)

ben diil kocana sorcen bu soruyu daçminnn :) oooohh yeahhh yani :)

ben bu akşam itibari ileee haftada 2 gün yüzmeye başlıorum ohhh
sen de kayısı ye bol bol su iç aman kabız olma

içme bacım pekmezi
şekeri neyin geçtim için çekilir bu sıcakta okadar tatlıdan
aman ondan gelcek hayır beri kalsın :) akşamları muza damlat az az at cevizi de ye :) ol bir bomba

Bizim buralarda karlı pekmezyenir,amanın pek güzel olur kızlar.Ama kar bulmak mesele.Önceden pazarlara gelirlerdi karlı pekmez satmaya of canım istedi ama şimdi

senin kuzuda mı minik.. ben tam senin kadarken gitmiştim 353 grdı.. seninki ne kadar..

ben 20. haftada gitmiştim pazartesi gitmiştim 406gr demişti bi doktor sonraki gün yani salı kendi doktoruma gittim 390 gr demişti baştan savma baktı zaten bu hafta bir türlü gidemedim doktora bakalım haftaya gidersem tam kesin yazarım yine ben sitelerden hafta hafta gebeliği okuyorum doktora gitmeden öncede bakıyorum hangi haftada bende ne değişiklik var bebekte ne değişiklik var kaç gram olması gerekiyo ortalama falan bi terslik varsa hemen soruyorum ve tam ölçüm alamıyolar dediğin gibi yemene içmene dikkat ediyorsan zaten bebek bizi sömürüyo neyimiz var neyimiz yok alıyor hiç merak etme :)) dişimizden kemiğimizden calsiyum alıyo düşün yani sennin yediklerini hiç ayırt etmez siler süpürür :))

Bizim buralarda karlı pekmezyenir,amanın pek güzel olur kızlar.Ama kar bulmak mesele.Önceden pazarlara gelirlerdi karlı pekmez satmaya of canım istedi ama şimdi

buzu alıyorsunnn
rondodan geçiriyorsun (smoothie maker varsa daha ii olur) oluyor sana kar
yap öyle ye nefsini körelt, canın istemiş

günaydın güzel anne adayları ve onların minik yavrucukları
nasılsınız kızlar ben sıcaktan pişiyorum hiç birşey yapasım yok e- mayıstım resmen:84:

ay benim çok fena başım ağrıyoo :84::84: sıcaklardan sanırım uyuyamadım da

Başağrısı için bi hamile arkadaşım tavsiye etti, sizin de aklınızda olsun ; nane yağı. Dua ediyorum ona, bi deneyin bakalım inşallah iyi gelir, siz de bana dua edersiniz :) Aktarlarda satılıyo, bildiğimiz nane yağı yani. Şakaklara ve boyuna sürüp hafif masaj yapıyorsun, iyi geliyor. Ki benim migrenim var, hatrı sayılır bi başağrım olur yani. Normalde majezik ya da apranax anca keser. Hamilelikte nane yağı ilaç gibi oldu valla..

ayy benimki yeni yeni geçmeye başladı ya iğrenç bişe şu kabızlık ama kaysı yiyorum sürekli canım sende ye..

bizim burda arkadas malatyadan kendi agaclarından toplayıp getirmiş bana.. 2 tane yiyip arkasına su içiyorum.. taktiği buymus.. ama yok anam bana taktik maktik sökmüyor..

bebişlerinin küçük olduğunu düşünen anneler,kendiniz irimisinizdir,bebişlerin babası?

yarın kontrolüm var çok merak ediyorum oğluşum ne kadar büyümüş...dışardan karnıma bakınca küçücük geliyor bana..
babasıda bende çok iri değiliz aslında..oğluşum sağlık olsunda gerisi önemli değil beslerim ben onu..

o zaman afacanında minyon olması normal annesi ve çok doğru dedin önemli olan onun sağlığı kilolu olup sağlıksız olan ne insanlar var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…