- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.181
günaydın anneciklerimmm
maş sabah sabah muhabbetler süper valla. bugunlerde acaip kabızlık sorunum var sabahtan beri tuvalete taşınıyorum. bacaklarım da acaip ağrıo bugun.. her gün yeni bir şey çıkıyor valla. neyse bebişlerimize tüm acılar değer... yarın sabahtan haftasonu tatiline gdioruz bakalım inşş dinlenip gelirim. bu arada denize giren varmı aranızda. ben tereddüt ediyorum ama gitmişken de girmeden dönmeyim diyorum. doktora da sormayı unuttum. ayyy napçamm bennnn
ayy fatma aynı şeyi ben düşündüm biliyomusun ben çirkinleşmedim yoksa kızım çirkinmi olacak diye:))inşallah olmaz yani..
kızlar muzu çokda abartmayın kabızlık yapıyo çünkü..
ballı cevizli muzlu karısım hazırlayayım .. sonra içimdeki enerji ne olacak :)
günaydın anneciklerimmm
maş sabah sabah muhabbetler süper valla. bugunlerde acaip kabızlık sorunum var sabahtan beri tuvalete taşınıyorum. bacaklarım da acaip ağrıo bugun.. her gün yeni bir şey çıkıyor valla. neyse bebişlerimize tüm acılar değer... yarın sabahtan haftasonu tatiline gdioruz bakalım inşş dinlenip gelirim. bu arada denize giren varmı aranızda. ben tereddüt ediyorum ama gitmişken de girmeden dönmeyim diyorum. doktora da sormayı unuttum. ayyy napçamm bennnn
içme bacım pekmezi
şekeri neyin geçtim için çekilir bu sıcakta okadar tatlıdan
aman ondan gelcek hayır beri kalsın :) akşamları muza damlat az az at cevizi de ye :) ol bir bomba
senin kuzuda mı minik.. ben tam senin kadarken gitmiştim 353 grdı.. seninki ne kadar..
Bizim buralarda karlı pekmezyenir,amanın pek güzel olur kızlar.Ama kar bulmak mesele.Önceden pazarlara gelirlerdi karlı pekmez satmaya of canım istedi ama şimdi
ana ben zaten kabızım...
sıpaydırmen olursun artık
ay benim çok fena başım ağrıyoo :84::84: sıcaklardan sanırım uyuyamadım da
günaydın güzel anne adayları ve onların minik yavrucukları
nasılsınız kızlar ben sıcaktan pişiyorum hiç birşey yapasım yok e-mayıstım resmen:84:
ben diil kocana sorcen bu soruyu daçminnn :) oooohh yeahhh yani :)
günaydın güzel anne adayları ve onların minik yavrucukları
nasılsınız kızlar ben sıcaktan pişiyorum hiç birşey yapasım yok e-mayıstım resmen:84:
ayy benimki yeni yeni geçmeye başladı ya iğrenç bişe şu kabızlık ama kaysı yiyorum sürekli canım sende ye..
bebişlerinin küçük olduğunu düşünen anneler,kendiniz irimisinizdir,bebişlerin babası?
amin amin birde aşırı terliyorum paso dustayımaynen valla bende pişiyorum allah yardımcımız olsun
yarın kontrolüm var çok merak ediyorum oğluşum ne kadar büyümüş...dışardan karnıma bakınca küçücük geliyor bana..
babasıda bende çok iri değiliz aslında..oğluşum sağlık olsunda gerisi önemli değil beslerim ben onu..
bebişlerinin küçük olduğunu düşünen anneler,kendiniz irimisinizdir,bebişlerin babası?
biz suan karı koca iriyiz canım :) ama ben dogdugumda annemin eli kadarmısım..3 günde dogmusum .. dogunca anneme bu mu yani demişler bu kadar ugrastığın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?