- 14 Ekim 2008
- 388
- 48
- 118
- 40
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.201
ewet yaaa bende mavi istiyorum herşeyini ama eşim ve annem tutuyo beni ikinci kız olursa yenisinimi alcaz diyohastane çıkışınıda yeşil aldırdılar bana pahalı bişey olduğu için.ikincisini mavi alırsın uygunundan dediler
:)bende beş kilo doğmuşum evlerden ırak:)hala o kilo sorunumla başbaşayım
biz artık 0-3 almayacagız 5 takım aldım yeter herhalde onlarıda yeşil mavi turuncu turkuaz aldık.annanemiz hast. çıkışı 15li olması lazım bu hafta sonu allah nasip ederse memlekete gidip bakıcam mavi almış bende artık farklı renkler almak istiyorum çok fazla mavi boğmamak lazım. dedigin gibi 2ciyede kullanırız allah nasip ederse bence yatagınıda kırmızı al oda çok güzel
Bizim buralarda karlı pekmezyenir,amanın pek güzel olur kızlar.Ama kar bulmak mesele.Önceden pazarlara gelirlerdi karlı pekmez satmaya of canım istedi ama şimdi
ama göbüşüme kimse bakmamış
ben baktım.. ben baktım :)
baktım üzerine bi de beğendim bacım aaaa nankör gördüm seni
erkek göbekleri güzel belli belirsiz benimki ayı gibi :)
ben koymam göbüşümü hamile var sonuçta aramızda korkutmak istemem:)
sen benim göbeği gördün mü 3 hafta önceki fln
benden bile mi büyük ?
ben koymam göbüşümü hamile var sonuçta aramızda korkutmak istemem:)
şaka kız ayı gibi olmama çeyrek var işte:)anam siz nasıl kilo almışınız ya ben dört kilo aldım daha
ben 26+1 de fln ım USG ye göre 6 kilo almışım işte
dr amca şüpperr dedi
ama ben 88 le gebe kaldığımdan (tüp tedavisinde 1 ayda 10 kg alarak bir rekora imza attım)
bana hayvani geliyor kilolarım
valla 8 kilo aldım ben göbüşe gitmedi popoya gitti çoğu sırtıma yağ olarak döndü bide
günaydın anneciklerimmm
maş sabah sabah muhabbetler süper valla. bugunlerde acaip kabızlık sorunum var sabahtan beri tuvalete taşınıyorum. bacaklarım da acaip ağrıo bugun.. her gün yeni bir şey çıkıyor valla. neyse bebişlerimize tüm acılar değer... yarın sabahtan haftasonu tatiline gdioruz bakalım inşş dinlenip gelirim. bu arada denize giren varmı aranızda. ben tereddüt ediyorum ama gitmişken de girmeden dönmeyim diyorum. doktora da sormayı unuttum. ayyy napçamm bennnn
ahhahahah aynen bendeben koymam göbüşümü hamile var sonuçta aramızda korkutmak istemem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?