2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ayy benim göbişte aldı başını gidiyo valla müdür zaten hoşlanmıyo öle görmekteno hoşlanmadıkça benimkide gün geçtikçe büyüyo valla:) 7 aylık göbişim var şuanda

Allah Allahhh
ona neymiş senin göbeğinden

sevmiyomuş canım öle koca göbekli bir insanın etrafında dolaşmasını dicem karın hamileyken evdenmi kovdunda denmiyo işte bana şimdiden ücretsiz izin al git diyo napcaz bakalım benim ekime kadar çalışmam gerek..

bende koyucam göbişimi ama kendim çektim bişeye benzemedi akşamda unutuyom eşime çektirmeyi göbeğim yok diyip duruyodum 20. haftaya kadar şimdi kocaman şu göbeğinize takıp moralinizi bozan insanlarıda sallayın gitsin hepsi kıskançlıktan yapıo başka acıklaması yok bunun bence kıskanılmak daha güzel ohhh

ay zıkkımın kökü
nerde çalışıosun sen yaaa
açsana o aşşalık adama mobing davası vs

selam herkese,

kızlar sabahtan beri okuyorum ancak bitti amma kaynatmışsınız :) bende gecen haftaki göbüşümü ekliyim topiğe sanırım en çok ben ekliyorum

dün iş arkadaşlarımda biri bana aynen şunu söyledi ezgi ya sen napcaksın şimdiden bu kilolarla ne kadar çok kilo almışsın şimdiden bu kadarı normal mi

tam bir gerizekalı ya bu insan hamile morali bozulur canı sıkılır diyen yok sana ne benim göbegimden 25 haftadayız 7 kilo aldım ama insanların gözünde sanki 20 kilo birden aldım

cnm bankada çalışıyorum ihtiyacım olmasa 5 dak. kalmam burda zaten ama mecburum çalışmaya işte..

zaten çalış elbette
ama o adamın sana bunu yapmaya hiç hakkı yok
dava aç işte pislik yaaa
sinir oldum
yada söle bana hangi şubedesin gelip bi döviim onu içim rahatlasın
aptal sinir şey yaaaaaaaaaaa

selam herkese,

kızlar sabahtan beri okuyorum ancak bitti amma kaynatmışsınız :) bende gecen haftaki göbüşümü ekliyim topiğe sanırım en çok ben ekliyorum

elacım sen bebeişe oda yapacakmıydın.. pendikte erol mobilya varmıs.. gayat ucuzmus.. hic gördünmü.. biz cumartesi gidip bakalım diyoruz.. senin evede yakın değil mi.

cnm bankada çalışıyorum ihtiyacım olmasa 5 dak. kalmam burda zaten ama mecburum çalışmaya işte..

ana meslektasımm..

ne sinir adammıs o öyle.. bizdede terlik giysm olurmu dedim birimden cıkarkern ayakkabılarını giyeceksen olur dediler.. yasak ya acık ayakkabı giymek..

zaten çalış elbette
ama o adamın sana bunu yapmaya hiç hakkı yok
dava aç işte pislik yaaa
sinir oldum
yada söle bana hangi şubedesin gelip bi döviim onu içim rahatlasın
aptal sinir şey yaaaaaaaaaaa

aynen öyle canım hakkı yok ama adam müdür işte bişe yapamıyosun şikayet etsen seni suçlu çıkaracak bişeler mutlaka uydurur bende ortada kalırım napim susuyorum susulacak şeyler yapmıyo ama napim işte..

elacım sen bebeişe oda yapacakmıydın.. pendikte erol mobilya varmıs.. gayat ucuzmus.. hic gördünmü.. biz cumartesi gidip bakalım diyoruz.. senin evede yakın değil mi.

canım benim ev 1+1 :) odaya yer yok yani. o yüzden oda almak yerine park yatak ve dolapla idare edicem. erol mobilyayı duymadım neresindeymiş adresi varsa adresten çıkarabilirim... pendikte oturuyorum bende.

Böyle densizler çok canım ya. Hamile olmasak, durup dururken kilo alsak bir derece diyeceğim. Hamile insanın kilo alması kadar normal bir şey var mı? Kimi 10 kilo alır, kimi 20 kilo. Buna biz karar veremiyoruz. Ve hamileyiz, hassas bir dönemdeyiz. İnsanlar neden bu kadar anlayışsız, anlamıyorum. Sanki herkes Ebru Şallı gibi mi hamile kalmak zorunda? Bu insanlara cevap verince suçlu oluyorsun bir de. La havle... çekip gideceksin en iyisi bu sanırım.

Kızlar bu sabah çok güzel bir olay yaşadım. Sabah erken saatte uyandım ama kalkmadım yataktan. Hep sola ya da sağa yatmaya çalışmaktan yorulmuşum, sırt üstü uzandım biraz. Göbeğimde bir şeyler hissettim. Pijamamı açtım. Göbek deliğimin sağ tarafı, tenis topu kadar kalkıktı, sol tarafta bir şey yoktu. O kadar güzeldi ki. Dokundum, yavaş yavaş normal haline geldi. Kızım başını mı, poposunu mu uzattı bilmiyorum ama ilk defa bu kadar net dışarıdan gözlemleyebildim. Çok ama çok güzeldi. Çok da komik geldi gözüme, göbeğimin bir tarafı tenis topu gibi, diğer tarafında bir şey yok. Oyy yavrusu benim yaaa. Maşallah ona.

bende dün detaylı ultrasona girdim doktorun dediğine göre bir problemimiz yok çok şükür ama malesef bebeğimin renkli ultrason görüntüsü yada cd si yok çünkü bizim afacan inat etti kafasını kollarının arasına aldı ve bize yüzünü göstermedi dolayısı ile renkli görüntüler yok elimizde... bide 22 cm 393 gr sanki biraz küçük dimi ,moralim bozuldu azcık ...

kızlarr dün gece mide yanmasından uyuyamadım yaa. mide yanması yaşayanlar var mı rennie duo vermişti doktor şurup o bitti son gittiğimde de gaviskon çiğneme tableti verdi. 2 saat yandı midem gecenin 4 dünde. mahvetti beni. ilacı içtim yok geçmiyor 3 yudum süt içilirmiş içtim. hangisi etki etti bilmiyorum 2 aat sonra geçti. ama ben benlikten geçtm... yaa doktor son 3 ayda yanmalar artacak diyor. daha yeni girdik son 3 aya yani ne yapacağım ben. 3.4. ayda başladı zaten. ama ilacı içince 10 dakikaya etki ediyordu şimdi 2 saat yandıı şişti midem birde nefesim kesildi resmen yaa. Sizde var mı böyle şeyler yaşayanlar neler yapıyorsunuz? varsa bir yöntemi bileyim bende?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…