- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.221
ayy benim göbişte aldı başını gidiyo valla müdür zaten hoşlanmıyo öle görmekteno hoşlanmadıkça benimkide gün geçtikçe büyüyo valla:) 7 aylık göbişim var şuanda
Allah Allahhh
ona neymiş senin göbeğinden
sevmiyomuş canım öle koca göbekli bir insanın etrafında dolaşmasını dicem karın hamileyken evdenmi kovdunda denmiyo işte bana şimdiden ücretsiz izin al git diyo napcaz bakalım benim ekime kadar çalışmam gerek..
ay zıkkımın kökü
nerde çalışıosun sen yaaa
açsana o aşşalık adama mobing davası vs
cnm bankada çalışıyorum ihtiyacım olmasa 5 dak. kalmam burda zaten ama mecburum çalışmaya işte..
selam herkese,
kızlar sabahtan beri okuyorum ancak bitti amma kaynatmışsınız :) bende gecen haftaki göbüşümü ekliyim topiğe sanırım en çok ben ekliyorum
cnm bankada çalışıyorum ihtiyacım olmasa 5 dak. kalmam burda zaten ama mecburum çalışmaya işte..
zaten çalış elbette
ama o adamın sana bunu yapmaya hiç hakkı yok
dava aç işte pislik yaaa
sinir oldum
yada söle bana hangi şubedesin gelip bi döviim onu içim rahatlasın
aptal sinir şey yaaaaaaaaaaa
elacım sen bebeişe oda yapacakmıydın.. pendikte erol mobilya varmıs.. gayat ucuzmus.. hic gördünmü.. biz cumartesi gidip bakalım diyoruz.. senin evede yakın değil mi.
dün iş arkadaşlarımda biri bana aynen şunu söyledi ezgi ya sen napcaksın şimdiden bu kilolarla ne kadar çok kilo almışsın şimdiden bu kadarı normal mi
tam bir gerizekalı ya bu insan hamile morali bozulur canı sıkılır diyen yok sana ne benim göbegimden 25 haftadayız 7 kilo aldım ama insanların gözünde sanki 20 kilo birden aldım
ana meslektasımm..
ne sinir adammıs o öyle.. bizdede terlik giysm olurmu dedim birimden cıkarkern ayakkabılarını giyeceksen olur dediler.. yasak ya acık ayakkabı giymek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?