2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canım benim ev 1+1 :) odaya yer yok yani. o yüzden oda almak yerine park yatak ve dolapla idare edicem. erol mobilyayı duymadım neresindeymiş adresi varsa adresten çıkarabilirim... pendikte oturuyorum bende.

benim evde 1+1 evlenirken fazla masrafımız olmasın diye öyle tutturdum seviyorum evimi ama bazen diyorum 2+1mi tutsaydık acaba diye bende park yatak düşünüyorum ama dolabı koyucak yer yok onu napıcam bilemiyorum

canım benim ev 1+1 :) odaya yer yok yani. o yüzden oda almak yerine park yatak ve dolapla idare edicem. erol mobilyayı duymadım neresindeymiş adresi varsa adresten çıkarabilirim... pendikte oturuyorum bende.

Esenyalı Mah.Cumhuriyet Cad.No:41 Pendik / İstanbul / TÜRKİYE

adresi bu canım.. evinin orda oldugunu biliyorum ben de kartaldayım.. söyleyeyim dedim eger düşünürsen diye..

Allahu Ekbeeer!Bu ne hız ya hu yetişemiyorum hızınıza:)
Ayyy çok seviyorum sizlerle paylaşmayı her şeyi:)
İçimden geldi öyle hepinizi seviyorum öpüyorum 'insan ufaklarınızı' da tabi:)

Çalışanlara Allah yardım etsin bu sıcaklarda,ben babannemi düşünürüm hep,kadın 12 tane doğurmuş 10'u yaşamış amma velakin tarlaya da gitmiş ahıra da girmiş,hatta bazı çocuklarını tarlada ve ahırda doğurmuş:)
Canım o benim hala sağ:)Taş gibi maşallah,tek sorun birklaç senedir alzaymır(okunduğu gibi yazayım çnkü blmym nasıl yazlıyo:)) başladı.Unutuyo,hatırlamıyo falan.Bir de kendime bakıyorum,pimpirikli,aman şuram ağrıyo,buraam ağrıyo falan:)

Tatilde olmak da güzel ama ben vakit geçiremiyorum bazen,iyi ki varsınız.
Okula başlamak da zor gelecek eylülde,işte hiçbir şeyden memnun olmayan günümüz doyumsuz insan tipine örnek ben:)
Allah'ım bizlere her şeyin en güzelini en hayırlısını nasip et:)

bol cum böyle terbiyesiz insanlar her iş yerinde var canım. dediğin gibi hepimiz çalışmak zorunda olduğumuz için bazı şeylere göz yumuyoruz. şimdi daha hassas bir dönem tabi herşey batıyor bize. ALLAH sabır versin hepimize. inan ordan çıkıp başka yere girsende başka sıkıntılar ordada çıkar. sorunsuz iş yeri duymadım ben.
benim eşimde bankada çalışıyor. herkes birbirinin kuyusunu kazıyor diyor çok rahatsız oda bu durumlardan. hatta akşam gel işleri değişelim dedim bizim burdada da durumlar farklı değil yani. aynı sorun olmasada başka sorunlar var yani...

benim anlamadığım bankada neden açık ayakkabı yasak yada benzer şeyler. ne alaka anlamadım:)

kacak göçek var arada .. ama ben pek bi bahtsızım bu konuda anında İK uyarıyor beni.. sanırsın beni takip ediyorlar..adanadayken rahattımda burda zor oluyor.. en azından ceket giymememe bişey demiyorlar şimdilik.. hamileliğimden dolayı..

canım mide yanması genelde herkeste oluyor. yediklerimizle alakalıda olabilir. ben yanma hissedince bayat ekmek içi yiyorum bana iyi geliyor. onun için ilaç kullanmadım hiç. bildiğim kadarı ile süt mide yanmasının artırır..

terlik acık ayakkabı şapıdık şupuduk ( nasıl bir tarifse artık ) ses cıkarıyormuş yürürken ben staj yapmıştım bir ay ordan biliyorum bu seste müsterileri rahatsız edermiş :)) ben hamile bir çalışanı bankada terlikle görsem hiçte rahatsız olmam hatta ayakkabıyla görünce içim acır

iyi bari bide ceket giydirsinler sana bu sıcakta zaten her biyerimiz terliyo incecik şeylerle ceketle düşünemiyorum

benim evde 1+1 evlenirken fazla masrafımız olmasın diye öyle tutturdum seviyorum evimi ama bazen diyorum 2+1mi tutsaydık acaba diye bende park yatak düşünüyorum ama dolabı koyucak yer yok onu napıcam bilemiyorum

canım ben ilk evlendiğimde 135 m2 di evim . sonraki evim 90m2 bunlar kira idi. ev sahiplerinde gına geldiği için 60m2 lik bir ev aldık küçük müçük ama en azından kafamız rahat şimdi. bütün eşyalarımda dağıttım. yeni evimizede şubatta taşındık. yani istesemde 2-3 sene taşınamam evimden dünya masraf yaptım içinede :) o yüzden en pratik nasıl kullanırız ona bakıyoruz eşyalarıda öyle tercih ediyoruz...

Esenyalı Mah.Cumhuriyet Cad.No:41 Pendik / İstanbul / TÜRKİYE

adresi bu canım.. evinin orda oldugunu biliyorum ben de kartaldayım.. söyleyeyim dedim eger düşünürsen diye..

canım bu yer bize uzak ben pendik merkezdeyim.. araba ile E-5 ten gidince pendik köprüsünden 10 dakka sürmez. çarşı içinde bir yer sanmıştım ben esenyalıdaymış.

dün gece benimde midem fana yandı ne yapacağımı şaşırdım:26::26::26:su içince bile yanıyordu şimdi bişey yok allahtan

bankalar ve saçma kuralları... ne diyimki. ALLAH sabır versin...

işte bende bi alabilsem eşim korkuyo borçlanmaktan şimdi bebişte varya ya ödiyemezsek diyo bi gözümüzü karatıp borcuna girsek ödicezde kandıramıyom :))

ben kızıma dinletiyorum bu şarkıyı

canım ekmek içinide deneyeyim ben bakayım ne olacak. teşekkür ederimm...

kızlar ya azıcık acısaydınız bize de az yazsaysınız butun gecmisi okuyaagım diye aklım cıktıı
saglam kaynatmissiniz tatluslar!!!

biz de 2 gun evvel detaylı ultrasonumuza girdik kızlar maşallah deyin her sey cok sukur yolundaaa
bebisim canım kızım gayet saglıklıymıs derin bir ohhhhhhhh cektimmmmmmm:92::92::92:

bizim zilli hanım da once yuzunu gostermedi doktor bir dolas gel dedi yarım saat sonra donmustu cok sukur burnu pıtır dugme gibi bebisimin genis cok severim insallah sekli oyle kalırr pıtırırımınn.. gozleri tabi dahale belli belirsiz ama suratimiz yuvarlak

bir dahaki randevumuzu 9 agustos a verdiler..
bu arada ben tetanoz falan da olmadım arkadaslar bir ara aile hekimliginden aramıslardı 24. hafta dolmadan gelin diye ama kimse bir daha aramayınca arada kaynadı gitti acıkcası ben de istemiyorum zaten...

bu arada migde yanmasına renni surup dısında cigneme tabletini de alabilirsiniz canlar rennie nin harika geliyorrr

kızlar konusmaya basladınız mı cocuklarınızla?
ben ne yahaller kuruyordum konusacagım falan diye ama olmuyor hem kosusturma yuzunden hem de bi garip geliyor yapamıyorum salak gibi hissediyorum kendimii

Son düzenleme:
işte bende bi alabilsem eşim korkuyo borçlanmaktan şimdi bebişte varya ya ödiyemezsek diyo bi gözümüzü karatıp borcuna girsek ödicezde kandıramıyom :))

valla canım bizde kredi ile aldık. elimizde biraz birikim vardı ama onu kullanmadan evin değeri kadar kredi çektik öyle ödüyoruz.. ALLAH yardım eder elbet bir yerden başlamak lazım. bu devirde kredisiz birikim yapmak biraz zor gözüküyor

ben konuşuyorum bazen aklıma ne gelirse o anda banyoda konuşmak çok hoşuma gidiyo hiçte salak hissetme kendini çünkü kendi kendine konuşmuyorsun karşında ufak adam var diye düşün :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…