- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.241
canım benim ev 1+1 :) odaya yer yok yani. o yüzden oda almak yerine park yatak ve dolapla idare edicem. erol mobilyayı duymadım neresindeymiş adresi varsa adresten çıkarabilirim... pendikte oturuyorum bende.
canım benim ev 1+1 :) odaya yer yok yani. o yüzden oda almak yerine park yatak ve dolapla idare edicem. erol mobilyayı duymadım neresindeymiş adresi varsa adresten çıkarabilirim... pendikte oturuyorum bende.
benim anlamadığım bankada neden açık ayakkabı yasak yada benzer şeyler. ne alaka anlamadım:)
kızlarr dün gece mide yanmasından uyuyamadım yaa. mide yanması yaşayanlar var mı rennie duo vermişti doktor şurup o bitti son gittiğimde de gaviskon çiğneme tableti verdi. 2 saat yandı midem gecenin 4 dünde. mahvetti beni. ilacı içtim yok geçmiyor 3 yudum süt içilirmiş içtim. hangisi etki etti bilmiyorum 2 aat sonra geçti. ama ben benlikten geçtm... yaa doktor son 3 ayda yanmalar artacak diyor. daha yeni girdik son 3 aya yani ne yapacağım ben. 3.4. ayda başladı zaten. ama ilacı içince 10 dakikaya etki ediyordu şimdi 2 saat yandıı şişti midem birde nefesim kesildi resmen yaa. Sizde var mı böyle şeyler yaşayanlar neler yapıyorsunuz? varsa bir yöntemi bileyim bende?
kacak göçek var arada .. ama ben pek bi bahtsızım bu konuda anında İK uyarıyor beni.. sanırsın beni takip ediyorlar..adanadayken rahattımda burda zor oluyor.. en azından ceket giymememe bişey demiyorlar şimdilik.. hamileliğimden dolayı..
benim evde 1+1 evlenirken fazla masrafımız olmasın diye öyle tutturdum seviyorum evimi ama bazen diyorum 2+1mi tutsaydık acaba diye bende park yatak düşünüyorum ama dolabı koyucak yer yok onu napıcam bilemiyorum
Esenyalı Mah.Cumhuriyet Cad.No:41 Pendik / İstanbul / TÜRKİYE
adresi bu canım.. evinin orda oldugunu biliyorum ben de kartaldayım.. söyleyeyim dedim eger düşünürsen diye..
kızlarr dün gece mide yanmasından uyuyamadım yaa. mide yanması yaşayanlar var mı rennie duo vermişti doktor şurup o bitti son gittiğimde de gaviskon çiğneme tableti verdi. 2 saat yandı midem gecenin 4 dünde. mahvetti beni. ilacı içtim yok geçmiyor 3 yudum süt içilirmiş içtim. hangisi etki etti bilmiyorum 2 aat sonra geçti. ama ben benlikten geçtm... yaa doktor son 3 ayda yanmalar artacak diyor. daha yeni girdik son 3 aya yani ne yapacağım ben. 3.4. ayda başladı zaten. ama ilacı içince 10 dakikaya etki ediyordu şimdi 2 saat yandıı şişti midem birde nefesim kesildi resmen yaa. Sizde var mı böyle şeyler yaşayanlar neler yapıyorsunuz? varsa bir yöntemi bileyim bende?
kacak göçek var arada .. ama ben pek bi bahtsızım bu konuda anında İK uyarıyor beni.. sanırsın beni takip ediyorlar..adanadayken rahattımda burda zor oluyor.. en azından ceket giymememe bişey demiyorlar şimdilik.. hamileliğimden dolayı..
canım ben ilk evlendiğimde 135 m2 di evim. sonraki evim 90m2 bunlar kira idi. ev sahiplerinde gına geldiği için 60m2 lik bir ev aldık küçük müçük ama en azından kafamız rahat şimdi. bütün eşyalarımda dağıttım. yeni evimizede şubatta taşındık. yani istesemde 2-3 sene taşınamam evimden dünya masraf yaptım içinede :) o yüzden en pratik nasıl kullanırız ona bakıyoruz eşyalarıda öyle tercih ediyoruz...
ben kızıma dinletiyorum bu şarkıyıgülben ergen mustafa sandal sarkısını dinlediniz mi..
kızıma ve tüm bebişlere ithaf ediyorum.
Nerdeyiz şimdi bak
Ne kadar uzak
Tahmin bile etme bırak
Sadece çevirme gözlerini
Bir tebessüm bile yetecek inan
Kalplerimiz sürükleniyor
Farkında değilsen hiç olma
Ne aşklar gördü bu sahil
Ne fırtınalara şahit
Vazgeçmişken çıktın karanlıktan
Çarptı gözleri aman ışıl, ışıl
Tam yerinde yıldızlar şıkır, şıkır
Bütün alevler KIZIMIN şerefine
Sönüp giden senden bilsin
İçimde bir tebessüm ah kıpır, kıpır
İşliyor ya kalbime tıkır, tıkır
Bütün alevler KIZIMIN şerefine
Sönüp giden senden bilsin
canım mide yanması genelde herkeste oluyor. yediklerimizle alakalıda olabilir. ben yanma hissedince bayat ekmek içi yiyorum bana iyi geliyor. onun için ilaç kullanmadım hiç. bildiğim kadarı ile süt mide yanmasının artırır..
işte bende bi alabilsem eşim korkuyo borçlanmaktan şimdi bebişte varya ya ödiyemezsek diyo bi gözümüzü karatıp borcuna girsek ödicezde kandıramıyom :))
kızlar ya azıcık acısaydınız bize de az yazsaysınız butun gecmisi okuyaagım diye aklım cıktıı
saglam kaynatmissiniz tatluslar!!!
biz de 2 gun evvel detaylı ultrasonumuza girdik kızlar maşallah deyin her sey cok sukur yolundaaa
bebisim canım kızım gayet saglıklıymıs derin bir ohhhhhhhh cektimmmmmmm:92::92::92:
bizim zilli hanım da once yuzunu gostermedi doktor bir dolas gel dedi yarım saat sonra donmustu cok sukur burnu pıtır dugme gibi bebisimin genis cok severim insallah sekli oyle kalırr pıtırırımınn.. gozleri tabi dahale belli belirsiz ama suratimiz yuvarlak
bir dahaki randevumuzu 9 agustos a verdiler..
bu arada ben tetanoz falan da olmadım arkadaslar bir ara aile hekimliginden aramıslardı 24. hafta dolmadan gelin diye ama kimse bir daha aramayınca arada kaynadı gitti acıkcası ben de istemiyorum zaten...
bu arada migde yanmasına renni surup dısında cigneme tabletini de alabilirsiniz canlar rennie nin harika geliyorrr
kızlar konusmaya basladınız mı cocuklarınızla?
ben ne yahaller kuruyordum konusacagım falan diye ama olmuyor hem kosusturma yuzunden hem de bi garip geliyor yapamıyorum salak gibi hissediyorum kendimii
ben kızıma dinletiyorum bu şarkıyı
canım ekmek içinide deneyeyim ben bakayım ne olacak. teşekkür ederimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?