2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlaer idrar tahlilini yaptırdım laborant temiz dedi ama bol epitel yazıyor son aylarda olur dedi doktora göstermedim bolepitel ne demek olabilir bilginiz var mı

tatlım bende konuşurum zamanı yok yani ne zman aklıma gelse kımıldasa konuşurum. 1 aydır falanda klasik müzik dinletiyorum çok hareketlenince... sakinliyor ozman

zaten çalış elbette
ama o adamın sana bunu yapmaya hiç hakkı yok
dava aç işte pislik yaaa
sinir oldum
yada söle bana hangi şubedesin gelip bi döviim onu içim rahatlasın
aptal sinir şey yaaaaaaaaaaa

hadiii toplanıp dövelim. içimiz açılır stres atarız. versin adresi

hamileliğimin başından beri aynı sorunla debeleşen ben, deneme yanılma yöntemiyle 2 kaşık yoğurdun mide yanmasını geçirdiğini tespit ettim.... zorda kalınca hemen yoğurt yiyorum.

Merhaba güzel annelerrrrrrrr
biz geldik uzun bir tatil arasından sonra sayfa sayısını görünce bir an nasıl yetişeceğim size dedim fazla okuyamadım umarım herkes iyidir.Biz evimize döndük fakat Antalya da felaket bir sıcak varmış giderken böyle bırakmamıştık (( klimayla kardeş olduk full time beraberiz.
Biz anneanneyle birlikte birçok eksiğimizi tamamladık iyikide İzmir de halletmişim bu sıcaklarda işimiz zor olurdu galiba. babamızda bizi almaya geldi böylece tatili sonlandırdık haberler böyle hepinizi öpüyoruzzzzz

cnm ben talcid alıorum çok ii gelio
olmadı prosek içiorum açken dr içebilirsin dedi

şu ana kadr kaç msj yazdım kimse doğru düzgün cvp vermiyo yahu sanırım çürük elma muamelesi görüyorum..neyse napalım

kız düşünme öle kimse kimseye bişi yapmıo özel

hamileliğimin başından beri aynı sorunla debeleşen ben, deneme yanılma yöntemiyle 2 kaşık yoğurdun mide yanmasını geçirdiğini tespit ettim.... zorda kalınca hemen yoğurt yiyorum.

ben rennie duo şurup kullandım 3 şişe bitirdim, şu an 4. şişe evde duruyor...çok fazla şikayetim kalmadı ama olursa şurubum yedekte bekliyor beni..

kızlaarrr kaç zamandır memleketteyiz internette yok, çok sıkıldım topikteydi aklım
kızlar ne alemde acaba diye çok merak ettim bu sabah döndük hemen oturdum başına
ama geçmiş çok uzun okuyamadan yaziim hemen dedim
kanz da ve wenicede yüzde 50 indirim war haberiniz ola!!!çok da güzel şeyler var ben bi kaç bişey aldım bi kaç güne resimleri koycam inşallah
buarada hala ayrıntılı ultrasona giremedim ben eşimin izni öle denk gelince gittik hemen, şimdidde doktorum izne çıkmış 1 ağustosa kadar inşallah geç olmaz oğluşumu göremiyorum 1, 5 aydır((

sabrın karşısında önünde hürmetle eğiliyorum :)
1,5 ay of çok :)

hamile olmasam giyecektim mecburen.. herkes giyiyor .. içerde sorun olmuyorda dısarda kabus..

hoşgeldin..ooo çok olmuş yaa bebişi görmeyeli 1,5 ay..
sağolsun bizim dr arayı hiç uzatmıyor en fazla 3 hafta..

kızlar hastane çantanızı ne zaman hazırlamayı düşünüyosunuz genelde 7. ayda hazır olsun diyorlar siz ne düşünüyosunuz ben kararsızım

çok şükür biz iyiyiz teyzesi bizde şeker yüklememizi yaptırdık çok şükür 94 çıkdı yani iyi ben netten baktım sonuçlara bugün de doktora gitcez yine yuvarlanıp gidiyoz az kaldı günler çabuk geçiyo yaa sonuçların inşallah güzel çıkar canım haberdar etmeyi unutma... sen nasılsın bebiş nasıl :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…