- 28 Şubat 2011
- 549
- 116
- 123
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.261
kızlar ya azıcık acısaydınız bize de az yazsaysınız butun gecmisi okuyaagım diye aklım cıktıı
saglam kaynatmissiniz tatluslar!!!
biz de 2 gun evvel detaylı ultrasonumuza girdik kızlar maşallah deyin her sey cok sukur yolundaaa
bebisim canım kızım gayet saglıklıymıs derin bir ohhhhhhhh cektimmmmmmm:92::92::92:
bizim zilli hanım da once yuzunu gostermedi doktor bir dolas gel dedi yarım saat sonra donmustu cok sukur burnu pıtır dugme gibi bebisimin genis cok severim insallah sekli oyle kalırr pıtırırımınn.. gozleri tabi dahale belli belirsiz ama suratimiz yuvarlak
bir dahaki randevumuzu 9 agustos a verdiler..
bu arada ben tetanoz falan da olmadım arkadaslar bir ara aile hekimliginden aramıslardı 24. hafta dolmadan gelin diye ama kimse bir daha aramayınca arada kaynadı gitti acıkcası ben de istemiyorum zaten...
bu arada migde yanmasına renni surup dısında cigneme tabletini de alabilirsiniz canlar rennie nin harika geliyorrr
kızlar konusmaya basladınız mı cocuklarınızla?
ben ne yahaller kuruyordum konusacagım falan diye ama olmuyor hem kosusturma yuzunden hem de bi garip geliyor yapamıyorum salak gibi hissediyorum kendimii
trawma bende bursadayım
ben özel bahar hastanesine gidiyorum sen nereye gidiyorsun
:)bende beş kilo doğmuşum evlerden ırak:)hala o kilo sorunumla başbaşayım
zaten çalış elbette
ama o adamın sana bunu yapmaya hiç hakkı yok
dava aç işte pislik yaaa
sinir oldum
yada söle bana hangi şubedesin gelip bi döviim onu içim rahatlasın
aptal sinir şey yaaaaaaaaaaa
kızlarr dün gece mide yanmasından uyuyamadım yaa. mide yanması yaşayanlar var mı rennie duo vermişti doktor şurup o bitti son gittiğimde de gaviskon çiğneme tableti verdi. 2 saat yandı midem gecenin 4 dünde. mahvetti beni. ilacı içtim yok geçmiyor 3 yudum süt içilirmiş içtim. hangisi etki etti bilmiyorum 2 aat sonra geçti. ama ben benlikten geçtm... yaa doktor son 3 ayda yanmalar artacak diyor. daha yeni girdik son 3 aya yani ne yapacağım ben. 3.4. ayda başladı zaten. ama ilacı içince 10 dakikaya etki ediyordu şimdi 2 saat yandıı şişti midem birde nefesim kesildi resmen yaa. Sizde var mı böyle şeyler yaşayanlar neler yapıyorsunuz? varsa bir yöntemi bileyim bende?
kızlarr dün gece mide yanmasından uyuyamadım yaa. mide yanması yaşayanlar var mı rennie duo vermişti doktor şurup o bitti son gittiğimde de gaviskon çiğneme tableti verdi. 2 saat yandı midem gecenin 4 dünde. mahvetti beni. ilacı içtim yok geçmiyor 3 yudum süt içilirmiş içtim. hangisi etki etti bilmiyorum 2 aat sonra geçti. ama ben benlikten geçtm... yaa doktor son 3 ayda yanmalar artacak diyor. daha yeni girdik son 3 aya yani ne yapacağım ben. 3.4. ayda başladı zaten. ama ilacı içince 10 dakikaya etki ediyordu şimdi 2 saat yandıı şişti midem birde nefesim kesildi resmen yaa. Sizde var mı böyle şeyler yaşayanlar neler yapıyorsunuz? varsa bir yöntemi bileyim bende?
şu ana kadr kaç msj yazdım kimse doğru düzgün cvp vermiyo yahu sanırım çürük elma muamelesi görüyorum..neyse napalım
hamileliğimin başından beri aynı sorunla debeleşen ben, deneme yanılma yöntemiyle 2 kaşık yoğurdun mide yanmasını geçirdiğini tespit ettim.... zorda kalınca hemen yoğurt yiyorum.
hamileliğimin başından beri aynı sorunla debeleşen ben, deneme yanılma yöntemiyle 2 kaşık yoğurdun mide yanmasını geçirdiğini tespit ettim.... zorda kalınca hemen yoğurt yiyorum.
kızlaarrr kaç zamandır memleketteyiz internette yok, çok sıkıldım topikteydi aklım
kızlar ne alemde acaba diye çok merak ettim bu sabah döndük hemen oturdum başına
ama geçmiş çok uzun okuyamadan yaziim hemen dedim
kanz da ve wenicede yüzde 50 indirim war haberiniz ola!!!çok da güzel şeyler var ben bi kaç bişey aldım bi kaç güne resimleri koycam inşallah
buarada hala ayrıntılı ultrasona giremedim ben eşimin izni öle denk gelince gittik hemen, şimdidde doktorum izne çıkmış 1 ağustosa kadar inşallah geç olmaz oğluşumu göremiyorum 1, 5 aydır((
ilk çocuğumun adı ibrahim arda ikincisi de erkek ama isimde karar veremedik sizce ne uyar
terlik acık ayakkabı şapıdık şupuduk ( nasıl bir tarifse artık ) ses cıkarıyormuş yürürken ben staj yapmıştım bir ay ordan biliyorum bu seste müsterileri rahatsız edermiş :)) ben hamile bir çalışanı bankada terlikle görsem hiçte rahatsız olmam hatta ayakkabıyla görünce içim acır
iyi bari bide ceket giydirsinler sana bu sıcakta zaten her biyerimiz terliyo incecik şeylerle ceketle düşünemiyorum
kızlaarrr kaç zamandır memleketteyiz internette yok, çok sıkıldım topikteydi aklım
kızlar ne alemde acaba diye çok merak ettim bu sabah döndük hemen oturdum başına
ama geçmiş çok uzun okuyamadan yaziim hemen dedim
kanz da ve wenicede yüzde 50 indirim war haberiniz ola!!!çok da güzel şeyler var ben bi kaç bişey aldım bi kaç güne resimleri koycam inşallah
buarada hala ayrıntılı ultrasona giremedim ben eşimin izni öle denk gelince gittik hemen, şimdidde doktorum izne çıkmış 1 ağustosa kadar inşallah geç olmaz oğluşumu göremiyorum 1, 5 aydır((
ben kızıma dinletiyorum bu şarkıyı
sevgili annişler nasılsınız? bebişler keyifler nasıl? bende şeker yüklememi bugün yani dün oldum sonuçlar perş çıkar dediler, ben idrar tahlili tam kan sayımı falanda oldum doktor istedi tekrar, niye bilmiyorum, ayrıntılı ultasaonu bende çektirdim aslında detaylı organ bakımı için gerekiyor ama her zaman neyli arkadasımızın dediği gibi çok net çıkmıyor benim paşada çok sakladı yüzünü tam net göremedik, ayrıntılı ultrason için hastane kampanyasıyla biz 85tl verdik, ama biz down sendromu testelerini hiç yaptırmadıgımız için ve rubella bağışıklığım olmadıgı için doktor bizi zorunlu tuttu yaptırmanız gerekiyor diye, çok öpüyorum sizi, hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?