- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.281
kızlar hastane çantanızı ne zaman hazırlamayı düşünüyosunuz genelde 7. ayda hazır olsun diyorlar siz ne düşünüyosunuz ben kararsızım
sabrın karşısında önünde hürmetle eğiliyorum :)
1,5 ay of çok :)
6. ay bitmeden hazırlasak iyi olucak aslında ama ben daha kendime hastane için hiç bişi almadım.. pijama takımı bakıyorum bayağıdır ama kafama göre bulamadım ben için en önemli şu pijama sanırım. diğerleri kolay gibi geliyor bana
sevmiyomuş canım öle koca göbekli bir insanın etrafında dolaşmasını dicem karın hamileyken evdenmi kovdunda denmiyo işte bana şimdiden ücretsiz izin al git diyo napcaz bakalım benim ekime kadar çalışmam gerek..
hihihihihi 1.5 kilo doğmuşum. el kadar ama şimdi maşallahım var. tosun paşa oldum 83 e fırlamışım. koskoca 3 kilo almışım
kızlaarrr kaç zamandır memleketteyiz internette yok, çok sıkıldım topikteydi aklım
kızlar ne alemde acaba diye çok merak ettim bu sabah döndük hemen oturdum başına
ama geçmiş çok uzun okuyamadan yaziim hemen dedim
kanz da ve wenicede yüzde 50 indirim war haberiniz ola!!!çok da güzel şeyler var ben bi kaç bişey aldım bi kaç güne resimleri koycam inşallah
buarada hala ayrıntılı ultrasona giremedim ben eşimin izni öle denk gelince gittik hemen, şimdidde doktorum izne çıkmış 1 ağustosa kadar inşallah geç olmaz oğluşumu göremiyorum 1, 5 aydır((
kızlar hastane çantanızı ne zaman hazırlamayı düşünüyosunuz genelde 7. ayda hazır olsun diyorlar siz ne düşünüyosunuz ben kararsızım
6. ay bitmeden hazırlasak iyi olucak aslında ama ben daha kendime hastane için hiç bişi almadım.. pijama takımı bakıyorum bayağıdır ama kafama göre bulamadım ben için en önemli şu pijama sanırım. diğerleri kolay gibi geliyor bana
ama ben 7. 8. aylarda ne halde olacagımı bilmiyorumki.. şimdi daha kilo almadım ben belki son 2 ay 20 kilo alcam .. şimdiden nasıl alınırki..
( nasıl sabrettim bi de bana sor ama çok yaramaz olcak heralde teyzesi
sürekli tekme halinde bazen sıçrıyorum yerimden öyle kuvvetli tekme atıoki
haklısın tabi canım o anlamda. ama ne olur ne olmaz bi hastane çantamızın hazır olması lazım diye düşünüyorum... bende alacaklarımı 1 beden büyük alırım şu halimden :). bebeğin dolabını ayarladıktan sonra hastane çantalarını hazırlamaya düşünüyorum bende. nereye gitsek gözüm pijamalarda sanki onu alınca çanta hazır olmuş olucak gibi geliyor...
bende öyle dantelli falan düşünmüyorum hatta netten bi magazaya baktım disneyli takım vardı magaza ankaradaymışbulamazsam ordan sipariş veririm diye düşündüm...
kacak göçek var arada .. ama ben pek bi bahtsızım bu konuda anında İK uyarıyor beni.. sanırsın beni takip ediyorlar..adanadayken rahattımda burda zor oluyor.. en azından ceket giymememe bişey demiyorlar şimdilik.. hamileliğimden dolayı..
ana meslektasımm..
ne sinir adammıs o öyle.. bizdede terlik giysm olurmu dedim birimden cıkarkern ayakkabılarını giyeceksen olur dediler.. yasak ya acık ayakkabı giymek..
akrep tabikidebizim babamız ben iki akreple nasıl uğraşcam diyo ayıptır söylemesi feci zor karakterim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?