2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bu arada biz 25. haftayı bitirince 6 aylık olacakmısız.. ve her ayı 5 hafta sayacakmısız.. bende 4,5 aylık diyorum kendime..meğer 5,5 aylıkmısım..

iyi gunler fistiklar

abowwwwwww aciyin bize azcuk be paso muhabbet olmus zupper olmus gecmisi okumak zordu amafatmacigim yukaridaki yaziya bayildim.

gulben ve mustinin sarkisi bizim sarkimiz bikerem kizim ilk o sarkida tekme atti annisine bakiniz tickerima.

ya teyzeleri benim kizin hareketleri azaldi 4 gundur gunde 3-4 kere ancak hissediyorum cildirmak uzereyim.

ayak bileklerimde odem olustu dokunamiyorum agriyorlar cok sistiler ayakta duramiyorum ve fazla yuruyemiyorum.

ayrica benim hastane cantam neredeyse bitti sadece cantanin icine yerlestiriliecek.

4.5 olurmu cnm 5.5 dayız tabi hatta haftaya biz 6. ayımıza girecez hayırlısıyla:)

ay ne bilim ben.. eşimi aradım şimdi.. ben anlamıyorum senin hesabını zaten diyor.. durmadan küçültüyorsun sanki.. o da ne zaman 5 aylık olacaz diye sabırsızlanıyordu.. 5,5 aylıkmısız dedim.. krize girdi gülmekten.. hosuna gitti adamın :) benim de :)

teyzeciğim
biz 26. haftadayım niye bizi unuttun

ben bayıldım yazıya.. ara ara yazacam devamı da var.. sonunu okuyunca gözlerim doldu :) ceninin güncesiymiş...yerim ben o ceninimi..

sarkı hepimizin olsun be güzelim...

su fazla tüketiyorsan ödem yaparmıs.. benim dr azalttırdı suyu bana.. enfeksiyon korkumdan günde lt su içiyodum azalttım tuzu kestim bayagı ii geldi..

teyzeciğim
biz 26. haftadayım niye bizi unuttun

oy Nil'im unuturmuyum teyzem seni.. bu da senin için ... öperim...

26 hafta yaşındayım; artık 750 gramım cildimin altında yağ birikiyormuş. Kollarımı ve bacaklarımı çok hareket ettirdiğim için anneciğim çok kızgındı, annesiyle konuşurken bağırıyordu, çok korktum neden bu kadar sinirleniyor ki. Babacığımın [FONT=Tahoma, tahoma, Helvetica]dediğine göre bunların sebebi ani kasılma ve gevşemeler hissetmesi imiş. Bunlara Braxton-Hicks kasılmaları deniyormuş. Kasılmalar ağrılı olunca anneciğim benim sürpriz yapıp erken geleceğimi düşünüyor, ama ben ona kızdım erken gelmeyeceğim. Bazen de anneciğimin adet sancısına benzer kramp tarzı ağrıları, bel ağrıları, akıntıları, barsak krampları oluyor, herkes yine benden şüpheleniyor, dedim ya ben erken gel-me-ye-ce-ğim. Akciğerlerimdeki hava keseciklerim bile oluşumunu tamamlamadan, beynimdeki görme ve işitme dalgaları tam anlamıyla faal olmadan nasıl gelirim.

[/FONT]

slm arkadaşlar yine ben geldim
dün tam cevap yazarken internet gitti yazdıklarımıda gönderemedim (internet kendimizin olmadığı için )
herkese çok teşekkür ediyorum allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin darısı isteyenlerin başına ...
bizde bugün dr a gidicez bakalım bizim paşa nasıl olmuş :)

eeeee hadi ozaman bizden size hepimize ve bebislerimize gelsin bu sarkimiz.

suyu cok tuketiyorum ama tuzu bend ekestim.

[video=youtube_share;4ujkWMy8AvU]http://youtu.be/4ujkWMy8AvU[/video]

ayy kızlar şöle ayağıma bakıcak oldum resmen şişmişler yaaa sıcaklardan heralde tuzluda yemiorum suda içiorum birtek ayaklarımı kaldırmıodum kaldır dediler şimdi uzattım öle zaten 36 numara ayaklarım oldumu top gibi aynı bileğime doğru acayip şiş en çokta sağ ayağım ay başka ne yapabilirim ben şişi önleme için babet var ayağımda görseniz gülersiniz yukardan ve yanlardan bi fırlamışki pofuduk pofuduk

mayali pogaca gibi desene aynen benimkide oyle ben sis olan yerlere dokunamiyorum aciyorlar cok fena ayaklarimi duvara koyuyorum ozamanda kalca agrim basliyorum ve dogrulup kalkamiyorum felc oluyorum sanki Allah korusun.

kizlar kizima isim dusunuyoruz Ecrin Dila favorilerimiz arasinda 1 numara sizce nasil benim icime siniyor ama kocisi ikna etmem lazim.

o dunya istiyor bende onu sevmiyorum.

slm kızlar bende kasım annesı olucam inşallah 22 haftalıgım aranızda yenıyım oglum olacak ama ısım hiç aklıma gelmıyo tavsıyelerınız varsa sevınırım

slm kızlar bende kasım annesı olucam inşallah 22 haftalıgım aranızda yenıyım oglum olacak ama ısım hiç aklıma gelmıyo tavsıyelerınız varsa sevınırım

kelin merhemiolsa kendi basina surermis bacim valla bizdede ayni sorun isim bulamiyoruz.oglum olsaydi eymen yada ayaz koyacaktim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…