- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.321
mayali pogaca gibi desene aynen benimkide oyle ben sis olan yerlere dokunamiyorum aciyorlar cok fena ayaklarimi duvara koyuyorum ozamanda kalca agrim basliyorum ve dogrulup kalkamiyorum felc oluyorum sanki Allah korusun.
kizlar kizima isim dusunuyoruz Ecrin Dila favorilerimiz arasinda 1 numara sizce nasil benim icime siniyor ama kocisi ikna etmem lazim.
o dunya istiyor bende onu sevmiyorum.
kelin merhemiolsa kendi basina surermis bacim valla bizdede ayni sorun isim bulamiyoruz.oglum olsaydi eymen yada ayaz koyacaktim.
komsumun kızının ismi buglem nas az öncede başka topıktekı arkadasım buglem naz koymuş bende cok begendım erkek ısmı yok yaaa
canım benim kocam izin verse ben de dünya koymayı cok istiyordum bayılıyorum o isme.. benim dünya'm her seyim gibi dusun..
ama dila da guzel..
ben maalesef iki isim taraftarı degilim cunku cok muzdaribim bu dertten ileride cok sorun yasıyorsun iki isimden tatlım.. kimlik belgesi sıkıntıları ve evrak sorunsalları var..
bir de Ela ismini de cok severim bu arada Dila'ya alternatif... saglıklısı olsun da bosver
slm kızlar bende kasım annesı olucam inşallah 22 haftalıgım aranızda yenıyım oglum olacak ama ısım hiç aklıma gelmıyo tavsıyelerınız varsa sevınırım
slm kızlar bende kasım annesı olucam inşallah 22 haftalıgım aranızda yenıyım oglum olacak ama ısım hiç aklıma gelmıyo tavsıyelerınız varsa sevınırım[/QUOTE
Benim de erkek olacak ama babası ile biz çok önceden karar vermiştik ne koyacağımıza.. ama mercan koymasaydım araz ismi çok hosuma gittiği için onu koyabilirdik. bir arkadaş daha önermiş sanırım.
slm kızlar bende kasım annesı olucam inşallah 22 haftalıgım aranızda yenıyım oglum olacak ama ısım hiç aklıma gelmıyo tavsıyelerınız varsa sevınırım
Hoşgeldin aramıza,bende oğlum olsa çağan ,eymen,kayra isimlerinden birisini koyacaktım...
slm kızlar bende kasım annesı olucam inşallah 22 haftalıgım aranızda yenıyım oglum olacak ama ısım hiç aklıma gelmıyo tavsıyelerınız varsa sevınırım[/QUOTE
Benim de erkek olacak ama babası ile biz çok önceden karar vermiştik ne koyacağımıza.. ama mercan koymasaydım araz ismi çok hosuma gittiği için onu koyabilirdik. bir arkadaş daha önermiş sanırım.
benim oğluşum için araştırıp sevdiğim isimleri yazayım sana; poyraz, doruk, doğukan, görkem, aras
biz önceleri Mertkan olsun dedik şu an için son karar MERT gibi görünüyor.
güzel isimler çıkıyo benım aklıma hıcgelmıyo beytül aklıma gelmıştı esım cok begenmedı sanırım bırde anannemız muahammet emin dedı esım sanırım o ısmı ıstıyo
oy Nil'im unuturmuyum teyzem seni.. bu da senin için ... öperim...
26 hafta yaşındayım; artık 750 gramım cildimin altında yağ birikiyormuş. Kollarımı ve bacaklarımı çok hareket ettirdiğim için anneciğim çok kızgındı, annesiyle konuşurken bağırıyordu, çok korktum neden bu kadar sinirleniyor ki. Babacığımın [FONT=Tahoma, tahoma, Helvetica]dediğine göre bunların sebebi ani kasılma ve gevşemeler hissetmesi imiş. Bunlara Braxton-Hicks kasılmaları deniyormuş. Kasılmalar ağrılı olunca anneciğim benim sürpriz yapıp erken geleceğimi düşünüyor, ama ben ona kızdım erken gelmeyeceğim. Bazen de anneciğimin adet sancısına benzer kramp tarzı ağrıları, bel ağrıları, akıntıları, barsak krampları oluyor, herkes yine benden şüpheleniyor, dedim ya ben erken gel-me-ye-ce-ğim. Akciğerlerimdeki hava keseciklerim bile oluşumunu tamamlamadan, beynimdeki görme ve işitme dalgaları tam anlamıyla faal olmadan nasıl gelirim.
[/FONT]
mayali pogaca gibi desene aynen benimkide oyle ben sis olan yerlere dokunamiyorum aciyorlar cok fena ayaklarimi duvara koyuyorum ozamanda kalca agrim basliyorum ve dogrulup kalkamiyorum felc oluyorum sanki Allah korusun.
kizlar kizima isim dusunuyoruz Ecrin Dila favorilerimiz arasinda 1 numara sizce nasil benim icime siniyor ama kocisi ikna etmem lazim.
o dunya istiyor bende onu sevmiyorum.
ay teyzeciğim çok teşekkür ederim
Durum bizi anlatmış azcık :) dün akşam bağırdım ben ona çok canımı acıttı diye :) şişkom benim 840 dr ama :)
gelmesin tabii ki daha çok minicik benim kızçemm
ay cok güzel bir dille yazmıslar .. ben en son gözlerim dolu dolu gülümseyerek okudum...
akrep tabikidebizim babamız ben iki akreple nasıl uğraşcam diyo ayıptır söylemesi feci zor karakterim var
bende buldum ismi sanırım kaseyistiyorum ama babamız anlamlı daha güzel bir isim bulursa cayada bilirim tabi :))
anlamı neymiş kaseyin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?