2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım benim kocam izin verse ben de dünya koymayı cok istiyordum bayılıyorum o isme.. benim dünya'm her seyim gibi dusun..
ama dila da guzel..
ben maalesef iki isim taraftarı degilim cunku cok muzdaribim bu dertten ileride cok sorun yasıyorsun iki isimden tatlım.. kimlik belgesi sıkıntıları ve evrak sorunsalları var..
bir de Ela ismini de cok severim bu arada Dila'ya alternatif... saglıklısı olsun da bosver

Dunya guzel ama bilmiyorumki tatlim ya ecrin dila daha bir hos geliyor bana iki isim bende sevmiyorum ama bu iki isim bir arada cok yakisti sanki

elayi bende cok seviyorum kuzenimin kizi var ismi defne ela cok tatli onun icin ela koyamamiki tane ela olacak ailede

slm kızlar bende kasım annesı olucam inşallah 22 haftalıgım aranızda yenıyım oglum olacak ama ısım hiç aklıma gelmıyo tavsıyelerınız varsa sevınırım

benim oğluşum için araştırıp sevdiğim isimleri yazayım sana; poyraz, doruk, doğukan, görkem, aras
biz önceleri Mertkan olsun dedik şu an için son karar MERT gibi görünüyor.

Hoşgeldin aramıza,bende oğlum olsa çağan ,eymen,kayra isimlerinden birisini koyacaktım...

kızlar ben sanırsam kendime nazar değdirdim hiç hamile gibi değilim kendimi çok enerjik hissediyorum diye diye bir bir başladı bende sıkıntılar burdan bazı kızlar kuyruk sokumu acısından ağrısından bahsetmişti dn itibari ile bendede başladı ben genelde soluma yatmaya çalışırım ama ne zaman uynacak olsam hep sırt üstü dönmüşüm gece wc ye kalkıcak oldum ki arkamın acısından zor yürüdüm ve halada öleyim acaba sırt üstü yattığım içinmi oldu böle

Son düzenleme:

ay teyzeciğim çok teşekkür ederim
Durum bizi anlatmış azcık :) dün akşam bağırdım ben ona çok canımı acıttı diye :) şişkom benim 840 dr ama :)
gelmesin tabii ki daha çok minicik benim kızçemm

ay walla aynı dediğin gibi benm şiş olan yerler acımıo ama parmağımı bastırdığım zaman çukur oluo bu arada canım ecrin dila güzel isim

Son düzenleme:
güzel isimler çıkıyo benım aklıma hıcgelmıyo beytül aklıma gelmıştı esım cok begenmedı sanırım bırde anannemız muahammet emin dedı esım sanırım o ısmı ıstıyo[/QUOTE]

Allah önce sağlık versin, isim bulunur elbet, muhammet emin de çok güzel bi isim...bu gün teyze dediğim bi büyüyüm burak ismini önerdi..olmadı göbek adı burak olsun diyoo..aslında eşim de teklif etmişti bu ismi

ay cok güzel bir dille yazmıslar .. ben en son gözlerim dolu dolu gülümseyerek okudum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…