2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar bende isim konusunda kararsızım
babamız umut olsun diyo yanınada başka isim koyalım diyo
bi umut yiğit diyoruz sonra vazgeçiyoruz bi ahmet bi muhammet koyalım diyoruz çok kararsınız çok

Kızlar ya hepiniz bu 4 boyutlu ultrasona parayla mı girdiniz? ben özel hastaneye gidiyorum her randevuda ödediğim 29 tl katkı payından başka birşey ödemedim ultrason için sıra geldiğinde girdim doktorun odasına o da bugün başka ultarosana gireceksin dedi ona gir sonucu bana getir dedi 4 boyutlu ultrasonda bebeğim gayet net gözüküyordu hareketli günündeydi sanırım güzel pozlar verdi ayrıca kafa, karın, üst bacak kemiği ölçümleri yapıldı iç organlarına falan baktı kilosunu boyunu söyledi böyleydi yani bir sorun yoktu ölçümlerde Allaha şükür ayrıca cd falan da vermedi sadece 4 ultrason fotoğrafı verdi.

Ben daha yaptrmadm haftaya gidicem inş ama bi çok sitede bunlar yazıyo

100 gr şeker yüklemesi ile yapılan 3 saatlik testte ise kan şekeri değerleri başlangıçta: 95 mg/dl, 60 dakikada; 165 mg/dl, 120 dakikada; 145 mg/dl, 180. dakikada: 125 mg/dl değerlerinin altında olmalıdır. Bu değerlerden ikisi yüksekse kişiye "Gestasyonel Diyabet" tanısı konur.

Bi sorun yok gibi gözüküyo ama için rahat etmedyse tekrar konuş doktorunla istersen

kızlarr bebek bakım çantası aldınız mı hangi marka aldınız ben karar veremiyorum yaa. hem spor olsun hem klasik bir tane olsun hep onu kullanayım istiyorum. öyle renkli pek sevmiyorum. siyah gri gibi olsun istiyorum. fikirleirnizi bekliyorum. avivo markanın hoşuma gitti amabelki si de fikir verirsiniz dedim.

kız az daha sıkınca oluyormuymus.. bebiş içerde kudurur artık cıkarın beni burdan diyee

benim yengem ilk bebeğini doktor illa alalım dedi diye suni sançıyla aldırdı annem bekle kızım sancılarını dedi korktu bişey olucak diye bir hafta sonra vucud doğum sancıları çekti resmen annem dedi beni dinlemedin bak şimdi tam zamanın dedi rengi falan gitti ama yengemin iğnelerle kendisine getirdiler bir dahamı dedi suni sancı tövbe dedi :) son yiğenimin doğumu 30 ocak dedi doktoru alalım dediler de yok dedi bebek sağlıklıysa beklicem sancımı dedi 19şubatta doğum yaptı sancısı gelene kadar ama doktora gitti hep bi terslik olmasın diye 19 şubatta sancıyla yaptı çokta rahat doğum yaptı benim annem üç çocuk yapmış hepside 10 aylık ve 10 ayı geçiyoruz kimse inanmıyo tabi ananemde aynı şekilde teyzelerimde ablamda yiğenim nerdeyse 11 aylık olucakmış az daha beklese genetik sanırım bende bebeğim sağlıklı zehirlenme kordon dolanma terslik falan olmazsa sancımı beklicem bakalım

kızlar bende isim konusunda kararsızım
babamız umut olsun diyo yanınada başka isim koyalım diyo
bi umut yiğit diyoruz sonra vazgeçiyoruz bi ahmet bi muhammet koyalım diyoruz çok kararsınız çok

ömer kayra çok hoşuma gidiyo benim kuzenim kaptı benden önce doğum yaparak aynı isim olmasın diye koyamıcam artık

ben jansport vs gibi spor bi sırt çantası almayı planlıyorum

kafkasyada savaş zamanı yaşamış bir kahramanın adı (cerkesce ) iki ismi olucak muhtemelen istemesemde ama biri bu olacak inşallah

canım benim eşim de çerkez cok degisik isimler var ama kızların isimleri daha bir kulaga hos geliyo erkek isimleri cok zor.. benim en cok hosuma giden erkek ismi elbruz..
onun dısındakiler cok zor ya.. kanşav, jabağı, perit, timaf gibi isimler hatırlıyorum.. kasey yine de daha hos yani..

erkek cocukları gec doğar derlerde .. sizin genlerde değişik bir durum söz konusu.. 9 ay 10 gün kavramı tamamen çürümüş.. hayırlısı diyelim.. keyfi ne zaman isterse o zman gelsin beyimiz.. yeterki sağlıkla gelsin.. hepimiz için tabi..

anam bizde 9 ay ideali
aman aman 10 ay mı ben bekleyemem o kadar zaten :)
3200 oldummu pırtlasın gelsin gözümün kökü yanıma :)

elbruz rusça ama cerkeslerde kullanılan bir isim onun çerkesce anlamı oşhamafe kafkasyada dağ adı perit ismide benim favorim ama perit yerine insanlar ferit der diye karıştırma olmasın diye vazgeçtim

kız olsaydıda rabia janef istiyodum janef tatlı sevimli prenses demek ikiciye kız olursa artık adı hazır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…