- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.361
keşke ben sen olsam da öğlen uyusambu arada kızlar ben öğlen uykusuna başladım ya offf hiç bi işim gücüm yok uyuyorum
erkek cocukları gec doğar derlerde .. sizin genlerde değişik bir durum söz konusu.. 9 ay 10 gün kavramı tamamen çürümüş.. hayırlısı diyelim.. keyfi ne zaman isterse o zman gelsin beyimiz.. yeterki sağlıkla gelsin.. hepimiz için tabi..
keşke ben sen olsam da öğlen uyusam
pehh
.çok canım çekti
bu arada kızlar ben öğlen uykusuna başladım ya offf hiç bi işim gücüm yok uyuyorum
kızlarr bebek bakım çantası aldınız mı hangi marka aldınız ben karar veremiyorum yaa. hem spor olsun hem klasik bir tane olsun hep onu kullanayım istiyorum. öyle renkli pek sevmiyorum. siyah gri gibi olsun istiyorum. fikirleirnizi bekliyorum. avivo markanın hoşuma gitti amabelki si de fikir verirsiniz dedim.
ahhh bide bana sor sen ölü gibi kalkıyorum resmen.bana bi iş bulun ya evde ne yapabilirim??hiç alışık deilim böyle ben
ben gördüm o çantayı şimdi geçmişe bakarken çok beğendimm nerde bulabilirim acaba???cnm ben iki üç sayfa önce ekledim ama kimse yorum yapmadı okiedog çok kullanışlı arkadşımda var ben ondan almayı düşünüyorum..
orgu biliyorsan orgu or canim,kitap oku mesela bebegede iyi gelir.kuran biliyorsan kuran oku en faydalisida o zaten.
bu arada kızlar ben öğlen uykusuna başladım ya offf hiç bi işim gücüm yok uyuyorum
cnm ben iki üç sayfa önce ekledim ama kimse yorum yapmadı okiedog çok kullanışlı arkadşımda var ben ondan almayı düşünüyorum..
ben gördüm o çantayı şimdi geçmişe bakarken çok beğendimm nerde bulabilirim acaba???
haklısın canım böyle geçmez bir yaz:26::26:
cnm nette var sanırım sadece mağazada falan görmedim hiç içinin mesela sıcak soğuk tutma bölümü bile var baya güzel yapılmış
evt iyiyimiş .. ben bi de teyze cantası gibi o büyük yumusak kuması ne oldugunu anlayamadıgım çantalardan kullanmak istemiyorum... bu senin gösterdiğin sık duruyor.. normalde kullandıgım çantalar benim zaten kocaman.. onlar olmaz mı ki .. bunlar daha mı farklı oluyor acaba..
güzel isimler çıkıyo benım aklıma hıcgelmıyo beytül aklıma gelmıştı esım cok begenmedı sanırım bırde anannemız muahammet emin dedı esım sanırım o ısmı ıstıyo
kızlar feci yanıyo midem offf akşamları oluyo sadece:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?