2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

bizdede erkek erken kız geç doğar nazlanır derler ne kadar doğru bilmem Allah cümlemizinkini sağlıklı sıhhatli elimize varsin ne zaman uygun gördüyse

teşekkür ederim canım cvbın için o doktora gitmicem bidaha sonucu bana kendi bile sölemedi.sekreteriyle iletti.bide özel hastane.haftaya cumaya başka bi doktorda randevum var on agösteririm artık

cnm ben iki üç sayfa önce ekledim ama kimse yorum yapmadı okiedog çok kullanışlı arkadşımda var ben ondan almayı düşünüyorum..

cnm ben iki üç sayfa önce ekledim ama kimse yorum yapmadı okiedog çok kullanışlı arkadşımda var ben ondan almayı düşünüyorum..
ben gördüm o çantayı şimdi geçmişe bakarken çok beğendimm nerde bulabilirim acaba???
orgu biliyorsan orgu or canim,kitap oku mesela bebegede iyi gelir.kuran biliyorsan kuran oku en faydalisida o zaten.

haklısın canım böyle geçmez bir yaz:26::26:

ben gördüm o çantayı şimdi geçmişe bakarken çok beğendimm nerde bulabilirim acaba???

haklısın canım böyle geçmez bir yaz:26::26:

cnm nette var sanırım sadece mağazada falan görmedim hiç içinin mesela sıcak soğuk tutma bölümü bile var baya güzel yapılmış

cnm nette var sanırım sadece mağazada falan görmedim hiç içinin mesela sıcak soğuk tutma bölümü bile var baya güzel yapılmış

evt iyiyimiş .. ben bi de teyze cantası gibi o büyük yumusak kuması ne oldugunu anlayamadıgım çantalardan kullanmak istemiyorum... bu senin gösterdiğin sık duruyor.. normalde kullandıgım çantalar benim zaten kocaman.. onlar olmaz mı ki .. bunlar daha mı farklı oluyor acaba..

evt cnm içine hem anne hem bebiş bölümü yapmışlar 100 tldi fiyatı biraz tuzlu ama bide siyah rengi vardı şimdi stokta gözükmüyo ama çok şık dediğin gibi başka çanta almamıza gerek yok yani ayrıca ..

güzel annelerimiz nasılsınız bakalım :)) hazırlıklar başlamışş :)) maaşşallah hepinize

meraba arkadaslar ben cok uzun zamandir giremiyorum araniza kabul ederseniz tekrar cok sevinirim gecmis cok uzun oldugu icin okuyamadim insallah hepiniz iyisinizdir biz cok sukur iiyiz bir konuyu sormak istiyorum size kilo takioleriniz nasil gidiyo yaa ben 24+2 yim ve 61 kiloyla hamile kaldim suanda 68.5 69 kilo geliyorum sizde durumlar nasil herkese saglikli bebekler diliyorum benim bir kizim var 21 gun sonra 3 yasini doldurcak simdide bir kizim olcak insallah cinsiyetlerinize baktim sanirim bu sene kiz senesi daha cok kiz bekliyoruz galiba

güzel isimler çıkıyo benım aklıma hıcgelmıyo beytül aklıma gelmıştı esım cok begenmedı sanırım bırde anannemız muahammet emin dedı esım sanırım o ısmı ıstıyo

Allah önce sağlık versin, isim bulunur elbet, muhammet emin de çok güzel bi isim...bu gün teyze dediğim bi büyüyüm burak ismini önerdi..olmadı göbek adı burak olsun diyoo..aslında eşim de teklif etmişti bu ismi[/QUOTE]

ammar ismi de çok güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…