- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.381
kızlar feci yanıyo midem offf akşamları oluyo sadece:18::18:
kızlar feci yanıyo midem offf akşamları oluyo sadece:18::18:
çok şükür biz iyiyiz teyzesi bizde şeker yüklememizi yaptırdık çok şükür 94 çıkdı yani iyi ben netten baktım sonuçlara bugün de doktora gitcez yineyuvarlanıp gidiyoz az kaldı günler çabuk geçiyo yaa sonuçların inşallah güzel çıkar canım haberdar etmeyi unutma... sen nasılsın bebiş nasıl :26:
Kızlar ya hepiniz bu 4 boyutlu ultrasona parayla mı girdiniz? ben özel hastaneye gidiyorum her randevuda ödediğim 29 tl katkı payından başka birşey ödemedim ultrason için sıra geldiğinde girdim doktorun odasına o da bugün başka ultarosana gireceksin dedi ona gir sonucu bana getir dedi 4 boyutlu ultrasonda bebeğim gayet net gözüküyordu hareketli günündeydi sanırım güzel pozlar verdi ayrıca kafa, karın, üst bacak kemiği ölçümleri yapıldı iç organlarına falan baktı kilosunu boyunu söyledi böyleydi yani bir sorun yoktu ölçümlerde Allaha şükür ayrıca cd falan da vermedi sadece 4 ultrason fotoğrafı verdi.
Herkese günaydın kızlar :)))
fatmacım günaydın erkenciyiz bu sabah :)
Dün doktora gittik kızımızı gördük maşaallah iyi dedi
iki hafta sonra şeker yüklemesi ve kan tahlili yapıcakmış gel dedi gidicez inşaallah...
kordon dolanan iki arkadaş daha vardı benim kızım gibi ama çıkmış kordondan kızım
yani çıkabiliyomuş inşaallah sizin bebişlerde çıkarmıştır
şuan ki yeni durum kızım yan yatmış sağ tarafta kafa solda ayaklar yani yan duruş pozisyonundaymış değişebilir böylede kalabilir belli olmaz dedi
eğer kalırsa normal doğum imkansız dedi Rabbim hakımızda en hayırlısı ve sağlıklısı ne olacak ise onu nasip etsin inşaallah...
Hepinize hayırlı Cumalar diliyoruz kızımla
benimde şeker yüklemem 2 hafta sonra.. kan tahlilide mi varmıs ayrıca ..
senin doktorunmuydu nasıl doladıysa öyle cıkar dyen.. bak dogruymus gercekten :)
kızlarrr ben daha bebisime azıcık sey aldım ama kendime hemen lohusa tacı bakmaya basladım.. asagıdaki linke bi bakar mısınız ben bayıldım!!!!
sizce guvenilir bir site mi?
Lohusa Taci ? Vii (Pembe)
günaydın tatlı hamişler
keyifler nasıl ?????
benim harika ben bugece hiç uyuyamadım şimdi diceksiniz hiç uyuyamadında keyfin nasıl iyi oluyor diye :) sabaha karşı dalmışım ve rüyamda oğlumu gördüm yeni doğmuş kucağımda cokcok emiyodu okadar güzeldi kokusunu çekiyodum hep içime uyanmak ondan ayrılmak istemedim
günaydın tatlı hamişler
keyifler nasıl ?????
benim harika ben bugece hiç uyuyamadım şimdi diceksiniz hiç uyuyamadında keyfin nasıl iyi oluyor diye :) sabaha karşı dalmışım ve rüyamda oğlumu gördüm yeni doğmuş kucağımda cokcok emiyodu okadar güzeldi kokusunu çekiyodum hep içime uyanmak ondan ayrılmak istemedim
Ben ilk günaydını izmirden bu sabah veremedim...Fatma benden önce kaptı:))))) Tüm anneler ve güzel bebişlerine günaydın....Bebişler uyanma ve anneleri tekmeleme vakti gelmiştir...Yeter uyumak yok anneleri mutlu etme zamanı.
Kızlar bişey sorucam...Ben yatak odası camı ve balkon camı acık uyudum tabiki ceryanda kalmışım. Bugünde boğazım ağrıyo ..sabah işe gelmeden eczaneye uğradım pestil almak için...Eczacı prosedürü okudu zararı tam kanıtlanmamış dedi. İlaçta varmış içinde pestillerin bende alamadım tabiki....Boğaz ağrısı için ne yapabiliriz....Önerilerinizi bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?