2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar feci yanıyo midem offf akşamları oluyo sadece:18::18:

canım benimde dün gece çok yandı doktorum rennie duo şurup vermişti danış doktoruna istersen. 3 yudum sütü dene fazladsını değil ama oda iyi gelebiliyor... Umarım en kısa zamanda geçer mide yanman... çok kötü oluyor ya...

çok saol kübicim, bugün koca göbüşümle ev temizliğine kalkıştım çamaşır vs derken fırsat bulamadım sonuçlara almaya gidemedimmaşAllah sonuçcun çok güzel çıkmış, gerçekten öyle zaman çok çabuk geçiyor minişerimiz büyüsede bi dogursak koklasak mis kokularını

Bebisinin iyi olmasina cok sevindim canim.Güzel pozlarda vermis bicirik ne güzel.Sen izmir de hangi hastaneye gidiyorsun hersey dahil süpermis vallahi.Ben izmir de özel doktora gittim birsürüde para bayildim

Herkese günaydın kızlar :)))
fatmacım günaydın erkenciyiz bu sabah :)
Dün doktora gittik kızımızı gördük maşaallah iyi dedi
iki hafta sonra şeker yüklemesi ve kan tahlili yapıcakmış gel dedi gidicez inşaallah...

kordon dolanan iki arkadaş daha vardı benim kızım gibi ama çıkmış kordondan kızım
yani çıkabiliyomuş inşaallah sizin bebişlerde çıkarmıştır

şuan ki yeni durum kızım yan yatmış sağ tarafta kafa solda ayaklar yani yan duruş pozisyonundaymış değişebilir böylede kalabilir belli olmaz dedi
eğer kalırsa normal doğum imkansız dedi Rabbim hakımızda en hayırlısı ve sağlıklısı ne olacak ise onu nasip etsin inşaallah...
Hepinize hayırlı Cumalar diliyoruz kızımla

günaydın kızlarr bizde bugün erkenciyiz.sonundaa arkadaşım şimdiden bilgi veriliyormu ki normal yada sezeryan olabilir diye daha çok erken bence şekli değişebilir.benimde bebeşin kafa sağda bacaklar solda yan yatıo ama son iki ay nasipse normal doğum pozisyonuna geçer diye düşünüyorum

bu arada kızlar sütü denedim fayda etmedi bana geri geri çıkıo midem ...bakalım bebeiş ii olsunda ben bunuda çekerim

benimde şeker yüklemem 2 hafta sonra.. kan tahlilide mi varmıs ayrıca ..

senin doktorunmuydu nasıl doladıysa öyle cıkar dyen.. bak dogruymus gercekten :)

Biz doktorumuzla konuşuyoruz zaman zaman , zaten dönebilirde belli olmaz dedi hayırlısı inşaallah ...

SLM Herkese..

Teyzelerimm ,Kardeşlerimm, Arkadaşlarım ve Nişanlılarımm :)) Günaydınn

Annem herzaman giremesede sizi takip ediyorr..ben artık daha güçlü tekmeler atabiliyorum.. yarın şeker yüklememiz yapılacakk ve tabii doktor eşref saatindeyse anneme beni gösterecek..Hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar diliyoruz annemlee..

çokk çokk kokulu kokulu öpüyorumm hepinizi..

Sevgiler..
ÇAĞAN

günaydın tatlı hamişler

keyifler nasıl ?????

benim harika ben bugece hiç uyuyamadım şimdi diceksiniz hiç uyuyamadında keyfin nasıl iyi oluyor diye :) sabaha karşı dalmışım ve rüyamda oğlumu gördüm yeni doğmuş kucağımda cokcok emiyodu okadar güzeldi kokusunu çekiyodum hep içime uyanmak ondan ayrılmak istemedim

ayyy canım o kuokularını rüyadabile hisstmek çok güzellll

Ben ilk günaydını izmirden bu sabah veremedim...Fatma benden önce kaptı:))))) Tüm anneler ve güzel bebişlerine günaydın....Bebişler uyanma ve anneleri tekmeleme vakti gelmiştir...Yeter uyumak yok anneleri mutlu etme zamanı.

Kızlar bişey sorucam...Ben yatak odası camı ve balkon camı acık uyudum tabiki ceryanda kalmışım. Bugünde boğazım ağrıyo ..sabah işe gelmeden eczaneye uğradım pestil almak için...Eczacı prosedürü okudu zararı tam kanıtlanmamış dedi. İlaçta varmış içinde pestillerin bende alamadım tabiki....Boğaz ağrısı için ne yapabiliriz....Önerilerinizi bekliyorum...

dün de benim kızkardesim görmüş rüyasında kızımı.. masallah herkes gördü bi ben göremedim diyor eşim.. ve herkes aynı görüyor .. cok heyecanlanıyorum..

ben de sasırdım ilk günaydının benden olmasına :)

ballı ılık süt iç canım.. sonrada sıcak ıhlamur nane limon.. bogaz agrısı sonrası muhtemel gribide önlemiş olursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…