2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ballı ıhlamur iç hemmen :) tane karabiber de koy varsa

Yapış yapış İstanbul sıcağından selam ederiz Nil'im le

cnm gecmıs olsun benımde bogazım agrımıstı dr kullanma dedı onları ıcnde ılac bulunuomus. cnm sız bılırmısınız bılmem kaynar sekerı vardır aktarlarda satılır yada bomba cayı dıyorlar kırmızı kup seker gıbı sıcak suda erıtıp ıcıosun vede cok faydalı bısey zaten kaydar lohusa kadına ıcırırler sut yapar dıe..bogaza super gelır hemen etkısını gosterır.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
mide yanmasından şikayetçi herkes sanırım benimde yanıyo genelde akşamları süt içince biraz rahatlatıyo gibi şuanda yanmaya başladıdoktorum gavisgon diye bi şurup vermişti ama hiç içmedim içsem ii gelirde çok ilaç alma taraftarı değilim oyüzden almadım ama şuan baya rahatsız ediyo

benim boğaz ağrımıda pastilden başkası geçirmiyor ve doktoruma ağrırsa kullanabilirmiyim diye yanımda götürmüştüm stepsils pastil var bal limon hiç bişey olmaz kullan demişti sende bi telefon ac doktoruna sor istersen

Son düzenleme:
burnumdan tatil kokusu
bol klorlu havuz kokusu hiç gitmiyor Allahım
heryer tatil kokuyor
kafayı yiyicem iyice sen yardım et yarabbim
seneye ihşallah kızım ve oğlumla :2:

Çok teşekkürler tatlı annler....Şu an işyerinde olduğum için sadece ıhlamur ve nane-limon yapabilirim. Öneriler için çok sağolun...

burnumdan tatil kokusu
bol klorlu havuz kokusu hiç gitmiyor Allahım
heryer tatil kokuyor
kafayı yiyicem iyice sen yardım et yarabbim
seneye ihşallah kızım ve oğlumla :2:

dün havuza gittim kloru duyunca ben bi fena oldum anlatamam
boş boş yüzmek başımda güneş olmaması
ertesi gün işe gitmek
ne bilim ben :) olsun buna da şükür

günaydın... ben yaklaşık 6 aydır gaviscon kullanıyorum. yani yaklaşık 11 haftalık hamileyken başladım.. haftada 1 şişe şurup bitiriyorum neredeyse.. arada çiğnediğim rennie tabletler de cabası... antiasitlerin bebeğine ya da sana hiçbir zararı yok ki neden çekiniyorsun... aksine, sürekli mide ekşimesi-yanmasına sebep olan mide asidi, yemek borusunu geri dönülmez bir şekilde tahrip edebilir... bu şekilde mide yanmasıyla yaşam kaliten düşer, ne yediğinden, ne içtiğinden, bişey anlarsın ne de uykuların rahat olur... kadın doğum dr.larının en sık yazdığı ilaçlardan zaten gaviscon.. korkma canım kullan.

bugün cuma die sevinemiyorum bile off
yarın kartonpiyerci gelecek haftaya badanacı
kızlar yaa odayı gördünüz nasıl kağıt yapayım ona bi fikir verin bana
pazar gidip almam lazım

Not :) Bebek figürlülerden istemiyorum

ayy nebilim ne kadar az ilaç içersem okadar ii diye düşünüyorum varsın yansın diyorum:)) ama şuan yanımda olsa içerdim kesin baya rahatsız etti çünkü(

sanki böyle eskimiş eski zamanlardan kalmış gibi kağıtlar var ya üzerinde çiçekler var ama solmuş gibi renkleri
country tarzı böyle anlamışsındır işte mesele mavi veya pembe soluk soluk renkleri çiçek desenli oluyor genelde
senin odanda country tarzı çokk yakışır bence
ama arayınca bulunmuyor işte bide kafamda bi şekil oluyor benim ama uygulamaya geçiremiyorum

bende country istiyorum 1 duvarı beşiğin arkasını öle yapsam diğer yerler düz olsa nasıl olur?
BAk hatta fotodaki gibi (o cibinliği de yaptırdım)
Mutfak dolap içi yapışkanları gibi bu ya fln gibi yorumlar oldu

Kızlar hayırlı cumalar.buğün doktora gidecektik ama doktorumuz izne ayrılmış.bizde yarın başka doktora gidicez.bende yarın 4'lü ultrasona giricem hastanede varmış söylemişti doktor.bakalım yarın yeni doktorumuz ne diyecek.çok merak ediorum oğluşumu

cnm bencede tüm duvarları kaplatmaktansa 1 duvar daha ii olur bence hepsi olunca karışık duruyo sanki böyle gayet şık duruyo ama..

ay çok biliyorlar yapışkanmış
illa ayılı balonlu renkli olucak dimi
aynen dediğin gibi yap bence heryer olsa boğar sıkılırsın tek duvar öyle soluk soluk çok güzel olur
valla bugün kızımın odasını değiştirsem aynen bu tarzın genç odasını yapıcam insana mutluluk huzur veriyor sen bildiğini yap harika bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…