- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.401
Ben ilk günaydını izmirden bu sabah veremedim...Fatma benden önce kaptı:))))) Tüm anneler ve güzel bebişlerine günaydın....Bebişler uyanma ve anneleri tekmeleme vakti gelmiştir...Yeter uyumak yok anneleri mutlu etme zamanı.
Kızlar bişey sorucam...Ben yatak odası camı ve balkon camı acık uyudum tabiki ceryanda kalmışım. Bugünde boğazım ağrıyo ..sabah işe gelmeden eczaneye uğradım pestil almak için...Eczacı prosedürü okudu zararı tam kanıtlanmamış dedi. İlaçta varmış içinde pestillerin bende alamadım tabiki....Boğaz ağrısı için ne yapabiliriz....Önerilerinizi bekliyorum...
Ben ilk günaydını izmirden bu sabah veremedim...Fatma benden önce kaptı:))))) Tüm anneler ve güzel bebişlerine günaydın....Bebişler uyanma ve anneleri tekmeleme vakti gelmiştir...Yeter uyumak yok anneleri mutlu etme zamanı.
Kızlar bişey sorucam...Ben yatak odası camı ve balkon camı acık uyudum tabiki ceryanda kalmışım. Bugünde boğazım ağrıyo ..sabah işe gelmeden eczaneye uğradım pestil almak için...Eczacı prosedürü okudu zararı tam kanıtlanmamış dedi. İlaçta varmış içinde pestillerin bende alamadım tabiki....Boğaz ağrısı için ne yapabiliriz....Önerilerinizi bekliyorum...
burnumdan tatil kokusu
bol klorlu havuz kokusu hiç gitmiyor Allahım
heryer tatil kokuyor
kafayı yiyicem iyice sen yardım et yarabbim
seneye ihşallah kızım ve oğlumla :2:
ayyy canım o kuokularını rüyadabile hisstmek çok güzellll
günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
mide yanmasından şikayetçi herkes sanırım benimde yanıyo genelde akşamları süt içince biraz rahatlatıyo gibi şuanda yanmaya başladıdoktorum gavisgon diye bi şurup vermişti ama hiç içmedim içsem ii gelirde çok ilaç alma taraftarı değilim oyüzden almadım ama şuan baya rahatsız ediyo
günaydın... ben yaklaşık 6 aydır gaviscon kullanıyorum. yani yaklaşık 11 haftalık hamileyken başladım.. haftada 1 şişe şurup bitiriyorum neredeyse.. arada çiğnediğim rennie tabletler de cabası... antiasitlerin bebeğine ya da sana hiçbir zararı yok ki neden çekiniyorsun... aksine, sürekli mide ekşimesi-yanmasına sebep olan mide asidi, yemek borusunu geri dönülmez bir şekilde tahrip edebilir... bu şekilde mide yanmasıyla yaşam kaliten düşer, ne yediğinden, ne içtiğinden, bişey anlarsın ne de uykuların rahat olur... kadın doğum dr.larının en sık yazdığı ilaçlardan zaten gaviscon.. korkma canım kullan.
ayy nebilim ne kadar az ilaç içersem okadar ii diye düşünüyorum varsın yansın diyorum:)) ama şuan yanımda olsa içerdim kesin baya rahatsız etti çünkü(
bugün cuma die sevinemiyorum bile off
yarın kartonpiyerci gelecek haftaya badanacı
kızlar yaa odayı gördünüz nasıl kağıt yapayım ona bi fikir verin bana
pazar gidip almam lazım
Not :) Bebek figürlülerden istemiyorum
sanki böyle eskimiş eski zamanlardan kalmış gibi kağıtlar var ya üzerinde çiçekler var ama solmuş gibi renkleri
country tarzı böyle anlamışsındır işte mesele mavi veya pembe soluk soluk renkleri çiçek desenli oluyor genelde
senin odanda country tarzı çokk yakışır bence
ama arayınca bulunmuyor işte bide kafamda bi şekil oluyor benim ama uygulamaya geçiremiyorum
bende country istiyorum 1 duvarı beşiğin arkasını öle yapsam diğer yerler düz olsa nasıl olur?
BAk hatta fotodaki gibi (o cibinliği de yaptırdım)
Mutfak dolap içi yapışkanları gibi bu ya fln gibi yorumlar oldu
Eki Görüntüle 228735
bende country istiyorum 1 duvarı beşiğin arkasını öle yapsam diğer yerler düz olsa nasıl olur?
BAk hatta fotodaki gibi (o cibinliği de yaptırdım)
Mutfak dolap içi yapışkanları gibi bu ya fln gibi yorumlar oldu
Eki Görüntüle 228735
cnm bencede tüm duvarları kaplatmaktansa 1 duvar daha ii olur bence hepsi olunca karışık duruyo sanki böyle gayet şık duruyo ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?