- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #1.501
maşallah büyümüş :)))).....cuma niye kontrola gideceksin benim dr taa 5 hafta sonra çağırdı...2li test için....
Arkadaşlar kalp atışlarını herkes gördümü kasıktan ultrasonla bir hafta geç görünüyormuş benim doktorum sadece kasıktan bakıyo bu hafta sonu görücez inşallahh..kalp atışlarını duyanlar vajinal ultrasonlamı gördü..
Birde kanaması olan arkadaşlar vajinal ultrasonla baktırmayın sebep olmuş olabilir..
canım benim riskli gebeliğim kan pıhtılaşması var bundan dolayı iki bebeğimi kaybettim ben 12. haftaya kadar her hafta gidicem ben
günaydın kızlar,
benim de bulantılarım korkunç ve çok fazla uyku halim var ve malesef çalışıyorum
mide bulantısı için hap verdi doktor ama kullanmaya da cesaret edemedim henüz.
sürekli bir bulantı halim var her yemekten sonra da çıkarıyorum
ben medikal park göztepede Gökmen İyigüne gidiyorum
ya arkadaşlar bişi sorcam biraz ayıp olcak ama
eşinizle birlikte oluyormusunuz yoksa ara verdinizmi
canım benim riskli gebeliğim kan pıhtılaşması var bundan dolayı iki bebeğimi kaybettim ben 12. haftaya kadar her hafta gidicem ben
ben bugün aldım ilaç bitane sana ne verdi doktırun adı nedir?
ben kasıktan baktırdım 6+5 de duyduk çok şükür kalp atışını....senin 7 hafta olmuş kasıktan bakınca duyabilirsin ki??
canım geç yumurtlamışım bi hafta geriden gidiyoruz yani 6 haftalık daha sanırım bu yüzden
canım geç yumurtlamışım bi hafta geriden gidiyoruz yani 6 haftalık daha sanırım bu yüzden
emedur tablet canım
benimde bulantılarım oluyo, halsizlik yok şimdilik çok şükür zaten hiç bir iş yapmıyorum ben bahçelievler medicana düzgün korkmaz'a gidiyorum aklında olsun
içini refah tut bol bol dua et...keseyi görsen bu sefer kalp atışını duyabilcemmmi diye merak içinde olacaksın.... inş yakında güzel haberleri alırısn.....
evet canım bende o yüzden ikisini birden göreyim diye 10 gün sonra gitcem inşallahsende ikisini birden gömüştün sanırım neyse hayırlı haberler alırm inşallah ii dileklerin için teşekkür ederim
amin canım inş. hepimiz içinben kasıktan baktırdım 6+5 de duyduk çok şükür kalp atışını....senin 7 hafta olmuş kasıktan bakınca duyabilirsin ki??
öylemiiii çok geçmiş olsun....Rabbim onların ömrünü buna versin inş sağ sağlim rahat bir hamilelik geçirirsin....
canım bende bundan önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim kalp atışlarını hiç duyamadık.
bu sefer kan sulandırıcı iğne verdi doktor her ihtimale karşı kullan dedi. her gün iğne oluyorum bende.
canım bende ona randevu aldım cuma günü randevum ama özel hastane tahliller falan çok maadi külfet yani kararsız kaldım..dr çok övüyorlar birde düzgün bey alttanmı muayene ediyor merak ettim...
günaydın kızlar,
benim de bulantılarım korkunç ve çok fazla uyku halim var ve malesef çalışıyorum
mide bulantısı için hap verdi doktor ama kullanmaya da cesaret edemedim henüz.
sürekli bir bulantı halim var her yemekten sonra da çıkarıyorum
ben medikal park göztepede Gökmen İyigüne gidiyorum
çalışırken çok zor özellikle uzun süre oturup birden kalkınca kalçama kramp giriyor uzanmak istiyorum omuyoo bide ortamdaki kişiler anlayışlı olmayınca,,
en önemlisi bu aslında nasıl insanlar yani nasıl bu kadar anlayışsızlık gösterebiliyolar anlamak zor sanki hiç kendi başlarına gelmicek gibi umarım şu zor günleri en kısa zamanda atlatırızda onlarında ağzına laf vermekten kurtuluruz.
çalışırken çok zor özellikle uzun süre oturup birden kalkınca kalçama kramp giriyor uzanmak istiyorum omuyoo bide ortamdaki kişiler anlayışlı olmayınca,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?