2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Arkadaşlar kalp atışlarını herkes gördümü kasıktan ultrasonla bir hafta geç görünüyormuş benim doktorum sadece kasıktan bakıyo bu hafta sonu görücez inşallahh..kalp atışlarını duyanlar vajinal ultrasonlamı gördü..
Birde kanaması olan arkadaşlar vajinal ultrasonla baktırmayın sebep olmuş olabilir..

günaydın kızlar,

benim de bulantılarım korkunç ve çok fazla uyku halim var ve malesef çalışıyorum

mide bulantısı için hap verdi doktor ama kullanmaya da cesaret edemedim henüz.

sürekli bir bulantı halim var her yemekten sonra da çıkarıyorum

ben medikal park göztepede Gökmen İyigüne gidiyorum

ben kasıktan baktırdım 6+5 de duyduk çok şükür kalp atışını....senin 7 hafta olmuş kasıktan bakınca duyabilirsin ki??

canım benim riskli gebeliğim kan pıhtılaşması var bundan dolayı iki bebeğimi kaybettim ben 12. haftaya kadar her hafta gidicem ben

öylemiiii çok geçmiş olsun....Rabbim onların ömrünü buna versin inş sağ sağlim rahat bir hamilelik geçirirsin....

ben bugün aldım ilaç bitane sana ne verdi doktırun adı nedir?

canım benim riskli gebeliğim kan pıhtılaşması var bundan dolayı iki bebeğimi kaybettim ben 12. haftaya kadar her hafta gidicem ben

canım bende bundan önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim kalp atışlarını hiç duyamadık.
bu sefer kan sulandırıcı iğne verdi doktor her ihtimale karşı kullan dedi. her gün iğne oluyorum bende.

benimde bulantılarım oluyo, halsizlik yok şimdilik çok şükür zaten hiç bir iş yapmıyorum ben bahçelievler medicana düzgün korkmaz'a gidiyorum aklında olsun

canım bende ona randevu aldım cuma günü randevum ama özel hastane tahliller falan çok maadi külfet yani kararsız kaldım..dr çok övüyorlar birde düzgün bey alttanmı muayene ediyor merak ettim...

amin canım inş. hepimiz için

canım bende bundan önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim kalp atışlarını hiç duyamadık.
bu sefer kan sulandırıcı iğne verdi doktor her ihtimale karşı kullan dedi. her gün iğne oluyorum bende.

Allahım buna uzun ömürler versin canım ben 2 sindede duydum kalp atışını en sonuncusunu 12 ocakta kürtaj oldum bunada regl olmadana hamile kaldım beklemediğim anda :) belki hayırlı olur bende hergün iğne vuruorum kendime mosmor heryerim ama mecbur

Son düzenleme:
canım bende ona randevu aldım cuma günü randevum ama özel hastane tahliller falan çok maadi külfet yani kararsız kaldım..dr çok övüyorlar birde düzgün bey alttanmı muayene ediyor merak ettim...

sanmam canım kasıktan bakacaktır bana hep kasıktan bakıyo bizim çok beklediğimiz ve istediğimiz bi bebekti bu mucize gibi geldi bi anda bunu düzgün beyde biliyo kıymetli bebek diyo vajinal bakmayalım kanama falan olabilir demişti.. canım ssk geçerli muayne ücreti sanırım 37 civarı bişey 10 gün içinde gidersen ayrıca ücret ödemiyosun ama tahlilleri falan hiç bilmiyorum ..Allah hepimizin yardımcısı olsunn..

çalışırken çok zor özellikle uzun süre oturup birden kalkınca kalçama kramp giriyor uzanmak istiyorum omuyoo bide ortamdaki kişiler anlayışlı olmayınca,,

çalışırken çok zor özellikle uzun süre oturup birden kalkınca kalçama kramp giriyor uzanmak istiyorum omuyoo bide ortamdaki kişiler anlayışlı olmayınca,,

en önemlisi bu aslında nasıl insanlar yani nasıl bu kadar anlayışsızlık gösterebiliyolar anlamak zor sanki hiç kendi başlarına gelmicek gibi umarım şu zor günleri en kısa zamanda atlatırızda onlarında ağzına laf vermekten kurtuluruz.

evt cnm bide senin bulantıların çok şiddetli sanırım benimde oluyo ama ben çok şükür çıkarmıyorum Biran önce geçer inşallah seninkilerde doğuma kadar çalışmayı düşünüyormusun pekii..

aynen canım çalışma arkadaşların anlayışsız olunca daha zor oluyor.
hele bir de insan kaynakları biraz fazla rapor alsa da çıkarsak diye bakınca daha beter oluyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…