2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

cnm normal bence telaş etme rabbim yol ve yardımcın olsun ben çok araştırdım bu konuyu bence normal cnm allah gönlüne göre versin

gözünaydın kahvekolik
bzide gördük hem kesemizi hem mercimeğimizi :))) çok şükür çok rahatladım sabah bi heycanla gittim haftaya kalp atışı için çağardı (6 haftalık duyulabiliyo) yalnız ben çarşamba değil c.tesi gidicem yani 6+3te normal şartlarda çok rahat duyulur
ilişki benim bildiğim 12 haftaya kadar yasak yani kızımda öyleydi bunda da öyle

maşallah kedilere kalmamış gerçekten. hakkaten çok tatlı kızlar, buraya yönlendir de şenlenelim bu çalışma muhabbetlerine falan ne gülerdik yaa

oh oh ne gelmez çarşambaydı bak çok şükürgüzel haberlerle geri döndük. biz mercimeği görmedik ama bu haftada görünmez dedi sadece kesemizi gördük :26:

evet çok şükür :))) Allahım kucağımızda da göstersin inşallah bende görceğimizi sanmıyodum kızızmda sadece keseyi görmüştük 6 haftalıkkende hem embriyoyu hem kalp atışını görmüştük

kızlar kaynanamlardan dolayı fazla gelemiyorum onun için şuan çkmak zorundayım inşallah geliririm yine allaha emanet olun

canm senden istediği testler ne testi ben dra gittiğimde test felan istemedi hiç. şu anda 8 haftalığım. 2 hafta önce doktordaydım .

arkadaşlar merhaba, bebişleriniz için tebrik ederim hepinizi..bende tüp bebek hamişiyim, gecen cuma günü kan sonucumu aldım çok şükür...önümüzdeki salı kontrolümüz var, daha tam sevinemiyorum.. onu ultrasonda görmek kalp atışlarını duymak içimi dahada rahatlatıcak sanırım..4,5 senedir beklenendi o..rabbim çok şükür nasip etti..inşallah sağlıkla kucağıma aldığım günleride görürüm... benide aranıza alırmısınız?

oh oh ne gelmez çarşambaydı bak çok şükürgüzel haberlerle geri döndük. biz mercimeği görmedik ama bu haftada görünmez dedi sadece kesemizi gördük :26:

karından mı baktı, vajinal yoldan mı baktı canım
bende jinekoloğuma cumartesi gidicem ama geçen pazartesi hastaneye gittim tahlillerimi yaptırmaya
o zaman ultrasonla baktı doktor keseyi gördüm.

hoşgeldin cnm inşallah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.

tebrik ederim canım, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…