- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.421
ayy nebilim ne kadar az ilaç içersem okadar ii diye düşünüyorum varsın yansın diyorum:)) ama şuan yanımda olsa içerdim kesin baya rahatsız etti çünkü(
günaydın kızlarr bizde bugün erkenciyiz.sonundaa arkadaşım şimdiden bilgi veriliyormu ki normal yada sezeryan olabilir diye daha çok erken bence şekli değişebilir.benimde bebeşin kafa sağda bacaklar solda yan yatıo ama son iki ay nasipse normal doğum pozisyonuna geçer diye düşünüyorum
bu arada kızlar sütü denedim fayda etmedi bana geri geri çıkıo midem ...bakalım bebeiş ii olsunda ben bunuda çekerim
benimde şeker yüklemem 2 hafta sonra.. kan tahlilide mi varmıs ayrıca ..
senin doktorunmuydu nasıl doladıysa öyle cıkar dyen.. bak dogruymus gercekten :)
günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
mide yanmasından şikayetçi herkes sanırım benimde yanıyo genelde akşamları süt içince biraz rahatlatıyo gibi şuanda yanmaya başladıdoktorum gavisgon diye bi şurup vermişti ama hiç içmedim içsem ii gelirde çok ilaç alma taraftarı değilim oyüzden almadım ama şuan baya rahatsız ediyo
Bebisinin iyi olmasina cok sevindim canim.Güzel pozlarda vermis bicirik ne güzel.Sen izmir de hangi hastaneye gidiyorsun hersey dahil süpermis vallahi.Ben izmir de özel doktora gittim birsürüde para bayildim
bu çocuğun bir gün kıpır kıpır olup bir gün keyfine göre hareket etmesine deli oluyorum,sabah uyandım baktım bi hareket yok hemen kalbini dinledim manyak etti beni yemin ediyorum
günaydın kızlarr bizde bugün erkenciyiz.sonundaa arkadaşım şimdiden bilgi veriliyormu ki normal yada sezeryan olabilir diye daha çok erken bence şekli değişebilir.benimde bebeşin kafa sağda bacaklar solda yan yatıo ama son iki ay nasipse normal doğum pozisyonuna geçer diye düşünüyorum
bu arada kızlar sütü denedim fayda etmedi bana geri geri çıkıo midem ...bakalım bebeiş ii olsunda ben bunuda çekerim
dün havuza gittimkloru duyunca ben bi fena oldum anlatamam
boş boş yüzmek başımda güneş olmaması
ertesi gün işe gitmek
ne bilim ben :) olsun buna da şükür
Canım ben de başladım antiasit ilaç almaya gaviscon kullanıyorum sana ya da bebeğe bir zararı yok,Doktoruna danış ve lütfen kullan kendine ve bebişine daha fazla eziyet çektirme..
güzelim bence al. çünkü bir süre sonra boğaz tahriş oluyo. çok ağrı yapıyo. ve zor toparlanıyor. ben hamileliğimin başından beri aynı şeyi yaşıyorum. yoğurt ve rennie şurup verdi rahatım şimdi şükür rabbime.
Canım havuz olayına biraz tereddütle bakıyorum ben ya.
Dikkat et yani hijyen açısından.
Serinleyeyim derken mikrop falan kapmayasın.
LUNA
oda ve kağıt için samimi yorumlarını bekliyorum şekerim :)
beğenmedim bile diyebilirsin :)
bugün cuma die sevinemiyorum bile off
yarın kartonpiyerci gelecek haftaya badanacı
kızlar yaa odayı gördünüz nasıl kağıt yapayım ona bi fikir verin bana
pazar gidip almam lazım
Not :) Bebek figürlülerden istemiyorum
Ben ilk günaydını izmirden bu sabah veremedim...Fatma benden önce kaptı:))))) Tüm anneler ve güzel bebişlerine günaydın....Bebişler uyanma ve anneleri tekmeleme vakti gelmiştir...Yeter uyumak yok anneleri mutlu etme zamanı.
Kızlar bişey sorucam...Ben yatak odası camı ve balkon camı acık uyudum tabiki ceryanda kalmışım. Bugünde boğazım ağrıyo ..sabah işe gelmeden eczaneye uğradım pestil almak için...Eczacı prosedürü okudu zararı tam kanıtlanmamış dedi. İlaçta varmış içinde pestillerin bende alamadım tabiki....Boğaz ağrısı için ne yapabiliriz....Önerilerinizi bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?