2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Günaydın prens ve prenseslerin güzel anneleri,herkese hayırlı cumalar diliyorum.Nasılız bugün?Midemiz yanıyor,ayaklarımız şişti,sıcaktan bunaldık amaa çok mutluyuz değil mi fıstıklar?

ayy nebilim ne kadar az ilaç içersem okadar ii diye düşünüyorum varsın yansın diyorum:)) ama şuan yanımda olsa içerdim kesin baya rahatsız etti çünkü(

Canım ben de başladım antiasit ilaç almaya gaviscon kullanıyorum sana ya da bebeğe bir zararı yok,Doktoruna danış ve lütfen kullan kendine ve bebişine daha fazla eziyet çektirme..

günaydın. birde yoğurdu denesen. 2-3 kaşık yetiyo bana

güzelim bence al. çünkü bir süre sonra boğaz tahriş oluyo. çok ağrı yapıyo. ve zor toparlanıyor. ben hamileliğimin başından beri aynı şeyi yaşıyorum. yoğurt ve rennie şurup verdi rahatım şimdi şükür rabbime.

bu çocuğun bir gün kıpır kıpır olup bir gün keyfine göre hareket etmesine deli oluyorum,sabah uyandım baktım bi hareket yok hemen kalbini dinledim manyak etti beni yemin ediyorum

Bebisinin iyi olmasina cok sevindim canim.Güzel pozlarda vermis bicirik ne güzel.Sen izmir de hangi hastaneye gidiyorsun hersey dahil süpermis vallahi.Ben izmir de özel doktora gittim birsürüde para bayildim

Egepol diye bir hastane var hatay tarafında oraya gidiyorum canım. Şimdilik memnunum hastaneden umarım öyle de gider. Doktorlar da personel de gayet iyi. Forumda Egepol hastanesi ile ilgili konular da var ordan da okudum gidenlerin büyük çoğunluğu memnun. Ben de ilk özel doktora gittim ama özel çok pahalıya patlıyacaktı vazgeçtim. Benim gittiğim doktor devlet hastanesinde çalışıyordu her muayene için 100 tl veriyosun daha sonra bazı tetkikleri kendi hastanesinde yaptırıyor kimini dışarıda ona da para veriyorsun doğum için doktora 1500 tl doktorun anlaştığı özel hastaneye 1500 tl veriyorsun bi doğum sana 5000 tl ye patlıyor neredeyse düşündüm yok dedim ya ne gerek var şimdi her muayeneye 29 tl veriyorum doğum 750 tl miş doğumda bahşiş, ıvır zıvır en fazla 1250-1500 tlye patlar herhalde. Hayırlısı bakalım bebeğim sağlıklı doğsun da para ondan önemli değil ama aradaki 3500 tl ile bebeğimin ihtiyaçlarını fazla fazla karşılarım diye düşündüm dolabı yatağı giyimi kuşamı arabası kremi bezi derken dünyanın parası tutuyor. Neyse Allah herkese yardım etsin inşallah bebek sahibi olmak manen madden hiç kolay değil.

bu çocuğun bir gün kıpır kıpır olup bir gün keyfine göre hareket etmesine deli oluyorum,sabah uyandım baktım bi hareket yok hemen kalbini dinledim manyak etti beni yemin ediyorum

angel sound mu aldın :)
ben cesaret edemedim, ya kalbini bulamazsam hık diye kalpten giderim ben

herkese günaydın ve hayırlı cumalar..

leylacım bide bayat ekmek içini dene. mide suyunu alıyor yanman geçer inş...

dün havuza gittim kloru duyunca ben bi fena oldum anlatamam
boş boş yüzmek başımda güneş olmaması
ertesi gün işe gitmek
ne bilim ben :) olsun buna da şükür

Canım havuz olayına biraz tereddütle bakıyorum ben ya.
Dikkat et yani hijyen açısından.
Serinleyeyim derken mikrop falan kapmayasın.

Canım ben de başladım antiasit ilaç almaya gaviscon kullanıyorum sana ya da bebeğe bir zararı yok,Doktoruna danış ve lütfen kullan kendine ve bebişine daha fazla eziyet çektirme..

akşam içicem kesin valla..:)

Canım havuz olayına biraz tereddütle bakıyorum ben ya.
Dikkat et yani hijyen açısından.
Serinleyeyim derken mikrop falan kapmayasın.

cnm serinleme havuzu diil yaa
normal doğum düşünüorum ya dr git dedi mutlaka
spor salonunun ve gelenlerin tahlilsiz duşsuz vs kesinlikle içeriye alınmadığı bi yer

ben sadece yatagın olacağı duvara lila düz düşünmüştüm ama eşim sen sıkılır odanın seklini değiştirirsin bi anlamı olmaz dedi.. kiracıyız nasılsa diye vazgectim.. bu çiçekli olan hos duruyor..

bogaz ağrısı ve faranjit için ben bal ile toz zencefili karıştırıp günde 2-3 tatlı kaşığı yiyiyorum. biraz yakıyor ama olsun doğal sonuçta. bide adaçayı ile garagara yapmak lazım onuda 3 kere yapsan yeter canım. bu iki yöntemi hamilelik öncesindede yapıyordum. doktorumada sordum onayladı beni... tavsiye ederim canım en azından ilaç kullanmaktan binkat iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…