- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.441
angel sound mu aldın :)
ben cesaret edemedim, ya kalbini bulamazsam hık diye kalpten giderim ben
angel sound mu aldın :)
ben cesaret edemedim, ya kalbini bulamazsam hık diye kalpten giderim ben
ayy çok yemişim nefes alamıyorum
Ben ilk günaydını izmirden bu sabah veremedim...Fatma benden önce kaptı:))))) Tüm anneler ve güzel bebişlerine günaydın....Bebişler uyanma ve anneleri tekmeleme vakti gelmiştir...Yeter uyumak yok anneleri mutlu etme zamanı.
Kızlar bişey sorucam...Ben yatak odası camı ve balkon camı acık uyudum tabiki ceryanda kalmışım. Bugünde boğazım ağrıyo ..sabah işe gelmeden eczaneye uğradım pestil almak için...Eczacı prosedürü okudu zararı tam kanıtlanmamış dedi. İlaçta varmış içinde pestillerin bende alamadım tabiki....Boğaz ağrısı için ne yapabiliriz....Önerilerinizi bekliyorum...
ya crafty haftasonu ben de cok begendim bi oda simdi gordum de senin odana cok benziyor zevklerimiz ne kadar aynıymıs tatlım cok sevindimmmbende country istiyorum 1 duvarı beşiğin arkasını öle yapsam diğer yerler düz olsa nasıl olur?
BAk hatta fotodaki gibi (o cibinliği de yaptırdım)
Mutfak dolap içi yapışkanları gibi bu ya fln gibi yorumlar oldu
Eki Görüntüle 228735
bende yardım ederdim ama o konuda zevksizimdir, birde o konuda cahilim
slm kızlar bebeğinize havlu aldınızmı? ben internetten bişeyler alırken havluda aldım ama geldiğinde hiç beğenmedimburada bbi topik vardı özdilek tavsiye etmişler ama onuda bulamadım, siz ne marka aldınız
bu çocuğun bir gün kıpır kıpır olup bir gün keyfine göre hareket etmesine deli oluyorum,sabah uyandım baktım bi hareket yok hemen kalbini dinledim manyak etti beni yemin ediyorum
canımmm al benden de o kadar dun nefes alamadım.. resmen bayılacaktım ve ayıptır soylemesi sadece karpuz peynir takıldık dusunun yani sanırım cok yedimmm
canım ben otacının meyan balı pastilini kullanıyorum mor olan o dogal ve merak etme kullanabilirsin gonul ferahlıgıyla..
benim doktorum bir yerin agrıdı mı sızlandı mı ilac al diyor.. o agrıyı cekmek bebege daha cok zarar veriyormus.. erken sancı bile tetikler Allah korusun diyor.. agrı cekmek en zararlı sey dedi.. beni dinle ben sana ilac verdim mi kafana gore takılma dedi..
ya crafty haftasonu ben de cok begendim bi oda simdi gordum de senin odana cok benziyor zevklerimiz ne kadar aynıymıs tatlım cok sevindimmm
bu arada bu cibinlik de senin odana cok yakısır ama benim gittigim yerde adam cibinligi cubuk gibi bir seyle yapıyor boyle degil bu daha hosmus..
bu duvar kagıdı da cok guzel.. sen ne renk yaptıracaksın?
sana o kadar katılıyorum kii bende aynı durumdayımm dünden beri cok az hissediyorum
cnm ben chakra die bi yer var İST da ( başka yerde var mı bilmem) ordan alacağım. Bambuymuş iiymiş bide şık :)
neyi ne renk tatlım?
Benimki de çubuktu ilk
sonra inci tuncel in sayfasında bu cibinliği buldum buna döndürdüm :) İnşallah böyle güzel olabilir
çubuk olan süs olarak kalıyo sadece kapanmıyor, bu kapanıyor bide
İÇİMİZİ ferah tutalım inşallah bişey olmaz elixir biizmle dalga geçiyolardır belki
cnm odanı ve cibinliği nekadara aldın?
ANGLE SOUND HAMİLELER İÇİN BEBEK SESİ DİNLEME CİHAZI almayı düşünüyorum sizce nasıl kullanan varmı ?su sitede Angel Sound Bebek Sesi Dinleyici 45.00 TL'ye 45 tl
ben kullanıyorum canım,paranoyaklığını dahada arttırıyo sen bilirsin
ben kullanıyorum canım,paranoyaklığını dahada arttırıyo sen bilirsin
neyi ne renk tatlım?
Benimki de çubuktu ilk
sonra inci tuncel in sayfasında bu cibinliği buldum buna döndürdüm :) İnşallah böyle güzel olabilir
çubuk olan süs olarak kalıyo sadece kapanmıyor, bu kapanıyor bide
kızlar chakra dan ne bambusu bakacaksını anlamadım ben? besik bambu mu havlu mu?hmm sağol canım bende bi yerde gördüm o bambuyu özdilekin sitesinde galiba,ondan alayım güzelse, ama biraz araştırayım bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?