2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
slm kızlar bebeğinize havlu aldınızmı? ben internetten bişeyler alırken havluda aldım ama geldiğinde hiç beğenmedim burada bbi topik vardı özdilek tavsiye etmişler ama onuda bulamadım, siz ne marka aldınız

ayy çok yemişim nefes alamıyorum

canımmm al benden de o kadar dun nefes alamadım.. resmen bayılacaktım ve ayıptır soylemesi sadece karpuz peynir takıldık dusunun yani sanırım cok yedimmm

canım ben otacının meyan balı pastilini kullanıyorum mor olan o dogal ve merak etme kullanabilirsin gonul ferahlıgıyla..
benim doktorum bir yerin agrıdı mı sızlandı mı ilac al diyor.. o agrıyı cekmek bebege daha cok zarar veriyormus.. erken sancı bile tetikler Allah korusun diyor.. agrı cekmek en zararlı sey dedi.. beni dinle ben sana ilac verdim mi kafana gore takılma dedi..

ya crafty haftasonu ben de cok begendim bi oda simdi gordum de senin odana cok benziyor zevklerimiz ne kadar aynıymıs tatlım cok sevindimmm
bu arada bu cibinlik de senin odana cok yakısır ama benim gittigim yerde adam cibinligi cubuk gibi bir seyle yapıyor boyle degil bu daha hosmus..
bu duvar kagıdı da cok guzel.. sen ne renk yaptıracaksın?

bende yardım ederdim ama o konuda zevksizimdir, birde o konuda cahilim

nie zevksizsin bacım yaa ALlah ALlah
deme öle

cnm ben chakra die bi yer var İST da ( başka yerde var mı bilmem) ordan alacağım. Bambuymuş iiymiş bide şık :)

neyi ne renk tatlım?
Benimki de çubuktu ilk
sonra inci tuncel in sayfasında bu cibinliği buldum buna döndürdüm :) İnşallah böyle güzel olabilir
çubuk olan süs olarak kalıyo sadece kapanmıyor, bu kapanıyor bide

bahçelievlerde kadirhas alışveriş merkezi var sadece çocuk üzerine ben unutmuşum resmen orayı bu sabah wenice varnış takıldı pazar bi mani olmazsa gidicem inşallah oraya herşey her marka var yakın olanların tikkatine :)))

cnm ben chakra die bi yer var İST da ( başka yerde var mı bilmem) ordan alacağım. Bambuymuş iiymiş bide şık :)

hmm sağol canım bende bi yerde gördüm o bambuyu özdilekin sitesinde galiba,ondan alayım güzelse, ama biraz araştırayım bu sefer

cnm odanı ve cibinliği nekadara aldın?

cnm odanı ve cibinliği nekadara aldın?

cnm ben iki kapılı dolap ve büyümeyen beşik şeklinde aldım, fotodaki tam takım 2800 ya da 2850 idi benimki 2300 e geldi
Cibinlik inci tuncel de 500 TL idi !!!! Adam benden para alır mı alırsa ne alır bilmiyorum :) 500 vermem ama vallahi yuh

canım duvar kagıdını ne renk yaptıracaksın? kapanan daha onemli tabi cibinlikte ben de bi sorayımm hemnennn

hmm sağol canım bende bi yerde gördüm o bambuyu özdilekin sitesinde galiba,ondan alayım güzelse, ama biraz araştırayım bu sefer
kızlar chakra dan ne bambusu bakacaksını anlamadım ben? besik bambu mu havlu mu?

hayırlı cumalar kızlarr..dün bebekimi görmeye gittik doktor sünnetlik olmuş bu diyo bi de çok hareketli maşallah inşallah doğunca da böyle olmaz diyo ya benim yüzümde lekeler çoğaldı kızlar sebamed kullan dedia ama yüzümde yağlı benim yağlı cilt için olanı varmıki nasıl olcak bilmem komple çill siyah leke

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…