- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.461
senin niye keyfin yok bugün
yaa bende sevınmıstım ıstedıgım zaman dınleyebılecegım dıye babası hala tekmelerı duymak ıcın ugrasıyor onun ıcınde ıyı olur dıyodum
ANGLE SOUND HAMİLELER İÇİN BEBEK SESİ DİNLEME CİHAZI almayı düşünüyorum sizce nasıl kullanan varmı ?su sitede Angel Sound Bebek Sesi Dinleyici 45.00 TL'ye 45 tl
canım duvar kagıdını ne renk yaptıracaksın? kapanan daha onemli tabi cibinlikte ben de bi sorayımm hemnennn
kızlar chakra dan ne bambusu bakacaksını anlamadım ben? besik bambu mu havlu mu?
ay ne bileyim ya tekmeleri az hissediyorum ya tedirginim
cnm ben iki kapılı dolap ve büyümeyen beşik şeklinde aldım, fotodaki tam takım 2800 ya da 2850 idi benimki 2300 e geldi
Cibinlik inci tuncel de 500 TL idi !!!! Adam benden para alır mı alırsa ne alır bilmiyorum :) 500 vermem ama vallahi yuh
işte derdim o ne renk yapçam akıl verinnnnnn
havlusunu alcam ben bide iç takımını nevresim pike vs krem olana bayıldım çünkü
bak ben hiç hissetmedim daha Allah'a emanet de !
biz tedirgin oldukça o daha çok pısıp kalıomuş. Bide bişi örendim ama sakın delilik şeklinde saptlantı haline getirme !!!!
Allah korusun bişi olsa tırnak diplerimiz morarırmış bakıom bakıom pıspırıl içim rahatlıyor
hah tam adamına söyledin craftyben morarmasada mor görürüm artık
Benim de bunu duyduğum iyi oldu.Doğuştan tırnakları mor olan biri olarak ben ne düşünsem acaba? Tırnaklarım o kadar mordur ki benim, herkes kansız mısın dye sorar, mor oje mi sürdün derler. O derece yani. Ay inşallah bir şey olmaz da tırnaklarımla test etmek zorunda kalmam inşallah.:18:
canım duvar kagıdını ne renk yaptıracaksın? kapanan daha onemli tabi cibinlikte ben de bi sorayımm hemnennn
kızlar chakra dan ne bambusu bakacaksını anlamadım ben? besik bambu mu havlu mu?
bambu havlu canım, ben oğluma layık bir havlu bulmaya çalışıyorumda, alanların tvsiyelerini beklerim
hah tam adamına söyledin craftyben morarmasada mor görürüm artık
Benim de bunu duyduğum iyi oldu.Doğuştan tırnakları mor olan biri olarak ben ne düşünsem acaba? Tırnaklarım o kadar mordur ki benim, herkes kansız mısın dye sorar, mor oje mi sürdün derler. O derece yani. Ay inşallah bir şey olmaz da tırnaklarımla test etmek zorunda kalmam inşallah.:18:
mothercare öneririm bambumu değilmi bilmiyorum ama...
bu arada Zaradan alışveriş yapmayı düşünen annelere tavsiyem sakın almayın,yıkayınca bu kadar ağzı yüzü dağılan penyeler görmedim
İÇİMİZİ ferah tutalım inşallah bişey olmaz elixir biizmle dalga geçiyolardır belki
zara değil de GAP Baby ye bayıldım ben yaaaaa
o nasıl acep kalite olarak
1-2 bişi alsam diorum
çok güzel tulumları var kurukafalı rocker kıvamında
mothercare öneririm bambumu değilmi bilmiyorum ama...
bu arada Zaradan alışveriş yapmayı düşünen annelere tavsiyem sakın almayın,yıkayınca bu kadar ağzı yüzü dağılan penyeler görmedim
zara değil de GAP Baby ye bayıldım ben yaaaaa
o nasıl acep kalite olarak
1-2 bişi alsam diorum
çok güzel tulumları var kurukafalı rocker kıvamında
canım ben kullanıyorum ve cok memnunum ama zırt pırt kullanmıyorum arada..
bu arada jelsiz duymaya imkan yok onu da soyleyeyim ben gittigim doktorun hemsiresinden rica ettim bana doldurdu bi sise jel..
paranoyaklık yapmıyo tatlım merak etme.. ama zırt pırt kullanma
canım sen mothercare markamı aldın, yumuşakmı, ben bi tane aldım babyjemmi neymiş sert tahriş eder gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?