2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
yaa bende sevınmıstım ıstedıgım zaman dınleyebılecegım dıye babası hala tekmelerı duymak ıcın ugrasıyor onun ıcınde ıyı olur dıyodum

evet dinleyebilirsin o çok güzel bişey ama benim doktorum çok az tutmamı tavsiye etti,zamanlamayı ayarlamak lazım...birde bebek sırtını dönüyo çok silik bi ses geliyo korkuyosun...

Tünaydınlar. Hayırlı Cumalar.

Bugün ben yine saat 5ten sonra uyuyamadım. Bebeğim yine annesini mutlu etti. Hareketlerini artık daha az hissediyorum derken artık hareketlerini dışarıdan görebilir olduk. Dün sabahki gibi saat 6 gibi göbeğimin sağ tarafında minik bir top kadar yükselti hissettim, hemen sırt üstü yattım, baktım, gözle görülebilir şekilde sağ tarafta çıkıntı vardı. Dokundum. Bebeğimi hissettim. Tabi anlamadım başı mıydı, poposu mu, kolu mu, bacağı mı. Ama çok güzeldi. Babası da bu akşam gelecek inşallah. Yarın sabah ona da gösterirsek bu mucizeyi çok mutlu olur. Akıllı kızım benim.

drgks ben havlusunu hastane çıkışının içinde aldım. 20li bir setti ve battaniyesiyle birlikte havlusu da var. Benim biraz takım olsun takıntım vardır. Kıyafetleri vs. herşeyi takım ya da aynı renkte ya da uyumlu renklerde olsun isterim. 20li hastane çıkışı bulunca da hemen aldım. İdilBaby markası. Kalitesinin çok iyi olduğunu söylüyor kullanan arkadaşlarım. Tavsiye ederim.

ANGLE SOUND HAMİLELER İÇİN BEBEK SESİ DİNLEME CİHAZI almayı düşünüyorum sizce nasıl kullanan varmı ?su sitede Angel Sound Bebek Sesi Dinleyici 45.00 TL'ye 45 tl

canım ben kullanıyorum ve cok memnunum ama zırt pırt kullanmıyorum arada..
bu arada jelsiz duymaya imkan yok onu da soyleyeyim ben gittigim doktorun hemsiresinden rica ettim bana doldurdu bi sise jel..
paranoyaklık yapmıyo tatlım merak etme.. ama zırt pırt kullanma

canım duvar kagıdını ne renk yaptıracaksın? kapanan daha onemli tabi cibinlikte ben de bi sorayımm hemnennn

kızlar chakra dan ne bambusu bakacaksını anlamadım ben? besik bambu mu havlu mu?

işte derdim o ne renk yapçam akıl verinnnnnn

havlusunu alcam ben bide iç takımını nevresim pike vs krem olana bayıldım çünkü

ay ne bileyim ya tekmeleri az hissediyorum ya tedirginim

bak ben hiç hissetmedim daha Allah'a emanet de !
biz tedirgin oldukça o daha çok pısıp kalıomuş. Bide bişi örendim ama sakın delilik şeklinde saptlantı haline getirme !!!!
Allah korusun bişi olsa tırnak diplerimiz morarırmış bakıom bakıom pıspırıl içim rahatlıyor

oo cnm baya tuzluymuş desene hiç yaklaşmayım ben yanına:)) bencede çok abartmış cibinliğe okadar verilmez yani..

hah tam adamına söyledin craftyben morarmasada mor görürüm artık

Benim de bunu duyduğum iyi oldu. Doğuştan tırnakları mor olan biri olarak ben ne düşünsem acaba? Tırnaklarım o kadar mordur ki benim, herkes kansız mısın dye sorar, mor oje mi sürdün derler. O derece yani. Ay inşallah bir şey olmaz da tırnaklarımla test etmek zorunda kalmam inşallah.:18:

valla ben bu danayı eğitime alcam,YAT,KALK,SÜRÜN bu ne disiplinsizlik yaaaaaaaa

canım duvar kagıdını ne renk yaptıracaksın? kapanan daha onemli tabi cibinlikte ben de bi sorayımm hemnennn

kızlar chakra dan ne bambusu bakacaksını anlamadım ben? besik bambu mu havlu mu?

bambu havlu canım, ben oğluma layık bir havlu bulmaya çalışıyorumda, alanların tvsiyelerini beklerim

bambu havlu canım, ben oğluma layık bir havlu bulmaya çalışıyorumda, alanların tvsiyelerini beklerim

mothercare öneririm bambumu değilmi bilmiyorum ama...
bu arada Zaradan alışveriş yapmayı düşünen annelere tavsiyem sakın almayın,yıkayınca bu kadar ağzı yüzü dağılan penyeler görmedim

yawww yapma öle kuzum :) mor diil mor diil

vallaha bişi sölenmio burda da
hepimiz bir paranoya kraliçesi

bu arada Zaradan alışveriş yapmayı düşünen annelere tavsiyem sakın almayın,yıkayınca bu kadar ağzı yüzü dağılan penyeler görmedim

zara değil de GAP Baby ye bayıldım ben yaaaaa
o nasıl acep kalite olarak
1-2 bişi alsam diorum
çok güzel tulumları var kurukafalı rocker kıvamında

canım sen mothercare markamı aldın, yumuşakmı, ben bi tane aldım babyjemmi neymiş sert tahriş eder gibi geldi bana

zara değil de GAP Baby ye bayıldım ben yaaaaa
o nasıl acep kalite olarak
1-2 bişi alsam diorum
çok güzel tulumları var kurukafalı rocker kıvamında

ay nerde buldun gap baby i
istinyede var birtek sanırım
bana çokk uzak ben bursadayım
ben kızıma çok aldım internetten sipariş veriyordum gap çok güzel ve kaliteli giyince bağırıyor üstünde ben kaliteyim diye valla

Son düzenleme:

tesekkurler :))) esımıme soyleyımde hedıye alsın bana :))

canım sen mothercare markamı aldın, yumuşakmı, ben bi tane aldım babyjemmi neymiş sert tahriş eder gibi geldi bana

ben küvetini,havlusunu falan takım almıştım ve oldukça yumuşaktı,bide pişik kremi mothercare ın sudokrem diye bişeyi var kızlar,arkadaşlarım kullandı ve çoook ama çok memnunlar...

şampuan ve bebe yağı johnsons sakın almayın paraben var içinde...

bir tavsiye daha,hastane çantanıza koyacağınız alt iç çamaşırını kullan at olandan da alabilirsiniz watsonssdan,çok kullanışlı...eğer penye alacaksanız kesinlikle hamiş külotları tabii sezaryan olacaklar için konuşuyorum...çünkü diğerleri tam dikiş üstünde kalıyo olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…