2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

taksim istiklal caddesinde demirören e açıldı :)
bir beşiktaşlı olarak oradan temin ediyorum gerekenleri :)

canım sen mothercare markamı aldın, yumuşakmı, ben bi tane aldım babyjemmi neymiş sert tahriş eder gibi geldi bana

kızlar ayse oner'in seminerinde ilk etaplarda asla bebeginizi direkt bornoz yada havu ile kurulamayın diyordu.. muhakkak icine bir tulbent koyun onla kurulayın hem daha yumusak hem daha emici demisti haberiniz olsun hanımlarrr

kızlar ayse oner'in seminerinde ilk etaplarda asla bebeginizi direkt bornoz yada havu ile kurulamayın diyordu.. muhakkak icine bir tulbent koyun onla kurulayın hem daha yumusak hem daha emici demisti haberiniz olsun hanımlarrr

annelerimiz hep havlu içi mermerşahin koyuyolar zaten
ne varsa onlarda var yaa

annelerimiz hep havlu içi mermerşahin koyuyolar zaten
ne varsa onlarda var yaa

hayırlısıyla ben de bulsam su bezden kacırmayacagım zaten:))
agız bezini de ondan alın demisti ayse hemsire..
pamukcuk mu ne olmaması icin ozellikle kusmalardan sonra falan yada normal zamanlarda bile aksamları muhakkak agızlarının icini silin diyordu bu bezlerle

alırım ben sana be kuzum
ne takıosun kafana ALlah aşkına
3 kuruşluk şey
kargo desen hep elimizin altında

Hatta söle metresini kaç metre istion haftaya alıp yollim sana sen de kestirip çektirirsin kenarını bi terziye

NOT : annem der ki el ile dönülse kenarı daha iyi olur :)

Son düzenleme:
ANGLE SOUND HAMİLELER İÇİN BEBEK SESİ DİNLEME CİHAZI almayı düşünüyorum sizce nasıl kullanan varmı ?su sitede Angel Sound Bebek Sesi Dinleyici 45.00 TL'ye 45 tl

ben de var tatlım ama ben duyamıyorum..

zara değil de GAP Baby ye bayıldım ben yaaaaa
o nasıl acep kalite olarak
1-2 bişi alsam diorum
çok güzel tulumları var kurukafalı rocker kıvamında

benim kuzen varya hani buraya da yazmıstı o GAP tan aldı bişeyler cok memnun..

bu arada d. fotografcısı işini naptınız.. düşünüyomusunuz gülden çapkanı

ben hala alev durmuşoğlunda takıldım
bayıldım arkadaşımın fotolara

hahaha Allah razı olsun canımm.. daha hic carsıya pazara cıkamadım tatlım kayınpederin anjiyolariyla ugrastik ve ofise de geliyorum aynı zamanda.. dusun havuza bile gidemedim nicedir artık yarın istiyorum..
ben bi cıksam her seyi alacagım da zaten :)) cıkamadım gitti.. kosturmaca gecti bu ara .. aman siz siz olun bol bol dinlenin..
sagol tatlimmm yine deee..

aklımda bulunsun el ile donulme mevzusu.. diksin terzi

crafty eşim diyoki senin odayı gösterdim. vinil duvar kağıdı varmış.milyonlarca çeşit desenleri varmış.bebeğin arkasına tek desen diğer duvarlara fonu daha açık renkte farklı desen bu odaya çok şahane olur diyooo

canım ben ayca ogus u dusunuyordum bana cok pahalı geldi sadece cekim icin fiyat alıyor ne baskı veriyor ne album.. fiyatını buradan vermyeyeim ayıp olmasın ama pahalı geldi..
bu alev hanım ne kadar acaba?

tesekkur ederim esineeeeeee
pazar imç deyim bakalım ne çıkacak? ptesi paylaşırım :)

canım ben ayca ogus u dusunuyordum bana cok pahalı geldi sadece cekim icin fiyat alıyor ne baskı veriyor ne album.. fiyatını buradan vermyeyeim ayıp olmasın ama pahalı geldi..
bu alev hanım ne kadar acaba?

Mini Paket Fiyatı: 600 TL Midi Paket Fiyatı: 850 TL Maksi Paket Fiyatı: 1250 TL
Baskısız DVD Paket: 500 TL (Çekilen tüm fotoğraflar -ortalama 350 kare- yüksek çözünürlükte hem renkli hem siyah-beyaz olarak DVD içerisinde teslim edilir.)

Temmuz/Ağustos Ayı Kampanyaları: * Önceden belirleyeceğiniz 50 telefon numarasına doğumun olduğu gün bebek müjdesinin SMS ile bildirimi hediye.
* Önceden belirleyeceğiniz 100 eposta adresine doğumun olduğu gün bebek müjdesinin bebeğinize özel hazırlanacak bir e-kart ile bildirimi hediye.
* Paket içerisindeki standart albüm ve fotoğraf baskıları yerine, albüm sayfalarına özel tasarım yapılarak direkt baskı ile Photobook seçeneği indirimli olarak +300 TL (1 adet 30x30 boyutlarında, 2 adet de 15x15 boyutlarında anneanne/babaaanne albümü içermektedir. Küçük albümlerle büyük albümün tasarımı birebir aynıdır. Bu tip Photobook albümde ortamala 80-100 fotoğraf kullanılmaktadır.)
* 15x15 boyutlarında 2 adet anneanne/babaanne albümleri içerisindeki 20şer fotoğraf baskısı ile birlikte 150 TLdir (Adet 75 TL)
* Doğum Fotoğrafları için anlaştığımız aileler ile stüdyoda hamilelik fotoğrafları 300 TL, evde ya da dış mekanda hamilelik fotoğrafları çekimi 400 TLdir.
* Doğumdan sonra en geç 10 gün içerisinde evde yapacağımız konsept yenidoğan çekimleri kısa bir süre için sadece 200 TLdir.
Ödeme şekli: Dilerseniz yarısını rezervasyonda kalan yarısını doğumda ödeyebilir ya da tamamını rezervasyonda ödeyebilirsiniz.
Paket fiyatlarına kargo, yol vs ücretleri dahildir. (Gebze ASM için +50 TL yol ücreti ilave edilir) Herhangi bir şekilde ekstra yol ücreti, doğumun geceye denk gelmesi ya da uzaması durumunda ek ücret vs söz konusu değildir.
Karar vermeniz durumunda sizden bazı bilgiler isteyerek rezervasyon yapıyorum ve beklemeye başlıyoruz. Sezaryen ise ve günü netleşmiş ise bana bildiriyorsunuz. O gün doğumdan 1 saat önce hastanede oluyorum. Normal doğumsa yine rezervasyon yaptırıyorsunuz ve sizden bazı bilgiler alıyorum. Sonrasında beklemeye başlıyoruz. Siz herhangi bir doğum şüphesi ile hastaneye giderken beni aradığınızda ben de en uygun zamanda hastanede oluyorum.
İkinci gün yeniden çekim istemeniz durumunda paket fiyatına +150 TL ilave edilir. Doğumun geceye denk gelmesi durumunda, doğum anı ve bebek odası çekimlerinden sonra hastaneden ayrılarak, aile fotoğraflarınızı ertesi güne bırakıyorum. Gece doğumu olması ya da sağlıkla ilgili ilk gün çekim yapılamaması durumunda ikinci gün ücreti alınmaz.
Bebeğinizi sağlıkla ve mutlulukla kucağınıza almanızı dilerim.

ANGLE SOUND HAMİLELER İÇİN BEBEK SESİ DİNLEME CİHAZI almayı düşünüyorum sizce nasıl kullanan varmı ?su sitede Angel Sound Bebek Sesi Dinleyici 45.00 TL'ye 45 tl

Kuruntular kraliçesi olarak ben kullanıyorum tam da kendimden bekleneceği üzere :) Ve madeofhonor'ın dediği giib paranoyaklıklığı arttırıyor zaman zaman. Bu alet nedenli 1 kez acile gitmişliğim de var :) Kalp atışı alamadık diye. Doktor bi alete baktı, bi bana.. Normal zaten alman şaşırtıcı olurdu dedi zira ozaman 11 haftalıktım :) Meğer küçükmüş yavrum ve daha duyulmazmış, ne bileyim aletin satıldığı internet sitesine yazmayı bilmişler 10.haftadan itibaren dinleyebilirsiniz diye. Bende mi kabahat şimdi
Yalnız yine de faydalı bi alet, özellikle bu haftalarda daha rahat duyulabiliyor ve bebeğin pek hareket etmediği günlerde mecburen ona başvuruyorum ben. Hakkını yemiyim yani, işe yaramışlığı da var :)

Bu arada güzel annelere de tünaydınn :)

annem eminönünden aldı sen nerde oturuyosun gidicem eminönüne alıp kargo yapayım sana :)

annem eminönünden aldı sen nerde oturuyosun gidicem eminönüne alıp kargo yapayım sana :)

sagol tatlımm ben eminonu'ne bi kere gittim hamile halimle goze alır da bir kere daha gidersem alacagım.. benim esim sinir oldugu icin foruma girmeme pek ozel sey yazamıyorum nerede olduguma dair kesfetmesin beni:)) ama havalimanı taraflarında oturuyorum diyeyim girer mirer buralara gormesin :)))

cok sagol yine de, sanırım ben de anneme paslayacagım bu gorevi Allah'ım bi kere gittim eminonu'ne teyzeler resmen bana omuz ata ata yurudulerrr hic acımadılar :90::90:

cok komikler ya penguen gibi sallana sallana yuruyorlardııı

selam hanımlar nasılsınız ? çok fazla yazamasamda sizleri takip ediyorum. hanımlar sizden fikir almak istiyorum ateş ölçer ve telsiz alıcam ama hangi marka hangi model almalıyım bilemiyorum o kadar çok çeşit var ki ? yardımcı olabilirmisiniz ?

:)) yerim ben onun sünnetlik pipisinii..

O çiller lohusayken saçlarınla silince geçiyomuşş büyükler öyle der artık gerçekmi yalanmı bilemiyorumm...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…