- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.481
ay nerde buldun gap baby i
istinyede var birtek sanırım
bana çokk uzak ben bursadayım
ben kızıma çok aldım internetten sipariş veriyordum gap çok güzel ve kaliteli giyince bağırıyor üstünde ben kaliteyim diye valla
canım sen mothercare markamı aldın, yumuşakmı, ben bi tane aldım babyjemmi neymiş sert tahriş eder gibi geldi bana
kızlar ayse oner'in seminerinde ilk etaplarda asla bebeginizi direkt bornoz yada havu ile kurulamayın diyordu.. muhakkak icine bir tulbent koyun onla kurulayın hem daha yumusak hem daha emici demisti haberiniz olsun hanımlarrr
annelerimiz hep havlu içi mermerşahin koyuyolar zaten
ne varsa onlarda var yaa
hayırlısıyla ben de bulsam su bezden kacırmayacagım zaten:))
agız bezini de ondan alın demisti ayse hemsire..
pamukcuk mu ne olmaması icin ozellikle kusmalardan sonra falan yada normal zamanlarda bile aksamları muhakkak agızlarının icini silin diyordu bu bezlerle
ANGLE SOUND HAMİLELER İÇİN BEBEK SESİ DİNLEME CİHAZI almayı düşünüyorum sizce nasıl kullanan varmı ?su sitede Angel Sound Bebek Sesi Dinleyici 45.00 TL'ye 45 tl
zara değil de GAP Baby ye bayıldım ben yaaaaa
o nasıl acep kalite olarak
1-2 bişi alsam diorum
çok güzel tulumları var kurukafalı rocker kıvamında
ben de var tatlım ama ben duyamıyorum..
benim kuzen varya hani buraya da yazmıstı o GAP tan aldı bişeyler cok memnun..
bu arada d. fotografcısı işini naptınız.. düşünüyomusunuz gülden çapkanı
alırım ben sana be kuzum
ne takıosun kafana ALlah aşkına
3 kuruşluk şey
kargo desen hep elimizin altında
Hatta söle metresini kaç metre istion haftaya alıp yollim sana sen de kestirip çektirirsin kenarını bi terziye
NOT : annem der ki el ile dönülse kenarı daha iyi olur :)
crafty eşim diyoki senin odayı gösterdim. vinil duvar kağıdı varmış.milyonlarca çeşit desenleri varmış.bebeğin arkasına tek desen diğer duvarlara fonu daha açık renkte farklı desen bu odaya çok şahane olur diyooo
annelerimiz hep havlu içi mermerşahin koyuyolar zaten
ne varsa onlarda var yaa
canım ben ayca ogus u dusunuyordum bana cok pahalı geldi sadece cekim icin fiyat alıyor ne baskı veriyor ne album.. fiyatını buradan vermyeyeim ayıp olmasın ama pahalı geldi..
bu alev hanım ne kadar acaba?
ANGLE SOUND HAMİLELER İÇİN BEBEK SESİ DİNLEME CİHAZI almayı düşünüyorum sizce nasıl kullanan varmı ?su sitede Angel Sound Bebek Sesi Dinleyici 45.00 TL'ye 45 tl
hayırlısıyla ben de bulsam su bezden kacırmayacagım zaten:))
agız bezini de ondan alın demisti ayse hemsire..
pamukcuk mu ne olmaması icin ozellikle kusmalardan sonra falan yada normal zamanlarda bile aksamları muhakkak agızlarının icini silin diyordu bu bezlerle
annem eminönünden aldı sen nerde oturuyosun gidicem eminönüne alıp kargo yapayım sana :)
hayırlı cumalar kızlarr..dün bebekimi görmeye gittik doktor sünnetlik olmuş bu diyo bi de çok hareketli maşallah inşallah doğunca da böyle olmaz diyoya benim yüzümde lekeler çoğaldı kızlar sebamed kullan dedia ama yüzümde yağlı benim yağlı cilt için olanı varmıki nasıl olcak bilmem komple çill siyah leke
:)) yerim ben onun sünnetlik pipisinii..
O çiller lohusayken saçlarınla silince geçiyomuşş büyükler öyle der artık gerçekmi yalanmı bilemiyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?