- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.621
24 e kadar normal diye biliorum ben hissizlik
ama ya kasım anaları olarak biz biraz yontulmamışız hissedemioruz ya da bizim bebeler tembel
bu topic in genel sorunu az hareket
abowww kızlar öldüm geçmişi okurken maşallah topik şenlendi ilk zamanlar neydi öyle yamaşallah diyelim yinede maşallah bugün benimki çok hareketli bide eşimin oynadığı bir araba yarışı var bende onu oynuom o oturunca varya nasıl hareketlenio ben oynarken ...hissedemeyenler en iisi adranalin arttırıcı oyunlar oynayın
doktorada söyledim beni pek korkutmak istemedi galiba ama suyum da azmış ondan olabilir24 e kadar normal diye biliorum ben hissizlik
ama ya kasım anaları olarak biz biraz yontulmamışız hissedemioruz ya da bizim bebeler tembel
bu topic in genel sorunu az hareket
peh nazar değdi
yine sepsessiz bir topic oldu
Ekim analarını kıskanıorum bak böle yapmayın oraya transfer olurum
peh nazar değdi
yine sepsessiz bir topic oldu
Ekim analarını kıskanıorum bak böle yapmayın oraya transfer olurum
doktorada söyledim beni pek korkutmak istemedi galiba ama suyum da azmış ondan olabilir
cnm çokta su içiyorum günde enaz 3 litre nie az ki,suyun azsa olabilir cnm. ama tehlikeli diildir emin ol. Yoksa yatırır seni.
Bol bol su iç
kızlar şeker yüklemesini yaptırdınız mı? ben perş günü yaptırdım şekerli suyu içtikten sonra 159 çıktı.ben kan verdıkten sonra hastanneden ayrılmak zorundaydım sonuçları başkası aldı. pazartesi tekrar çağırmış doktor tekrar kan verıcekmısım sekerlı suyun mıktarı artacakmış.problem olur mu?çok korktum moralim bozuldu resmen.
kızlar şeker yüklemesini yaptırdınız mı? ben perş günü yaptırdım şekerli suyu içtikten sonra 159 çıktı.ben kan verdıkten sonra hastanneden ayrılmak zorundaydım sonuçları başkası aldı. pazartesi tekrar çağırmış doktor tekrar kan verıcekmısım sekerlı suyun mıktarı artacakmış.problem olur mu?çok korktum moralim bozuldu resmen.
ben dün yaptırdım(iğrenç bir tat) sınır 140,benimki 106 çıktı dr gayet iyi dedi..
lakinnnn herkes bebeğim küçük die şikayetçi bnm tosun paşada ileriden gidiyor dr analı oğullu rejime davet etti bizi..hamileyken rejimmi olurmuş püfff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?