2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
24 e kadar normal diye biliorum ben hissizlik
ama ya kasım anaları olarak biz biraz yontulmamışız hissedemioruz ya da bizim bebeler tembel
bu topic in genel sorunu az hareket

canım benimki naza çekip hareketlerini azalttı mı açıyorum Vivaldi'nin dört mevsim Sonbaharını,son ses dinletiyorum
yerinde dursun durabilirse heheheeeKötüyüm ben kötüyüm

abowww kızlar öldüm geçmişi okurken maşallah topik şenlendi ilk zamanlar neydi öyle ya
maşallah diyelim yinede maşallah bugün benimki çok hareketli
bide eşimin oynadığı bir araba yarışı var bende onu oynuom o oturunca varya nasıl hareketlenio ben oynarken ...hissedemeyenler en iisi adranalin arttırıcı oyunlar oynayın

Son düzenleme:
bu arada eşim göbüşümü görünce çektiğim ah benim akıllı karım yanlış pozisyondan çekmişin senin göbeğin hiç yokmuş gibi burada dedi.pazartesi yeni resim koycam kociş çekcek oğlunu

peh nazar değdi
yine sepsessiz bir topic oldu
Ekim analarını kıskanıorum bak böle yapmayın oraya transfer olurum

24 e kadar normal diye biliorum ben hissizlik
ama ya kasım anaları olarak biz biraz yontulmamışız hissedemioruz ya da bizim bebeler tembel
bu topic in genel sorunu az hareket
doktorada söyledim beni pek korkutmak istemedi galiba ama suyum da azmış ondan olabilir

peh nazar değdi
yine sepsessiz bir topic oldu
Ekim analarını kıskanıorum bak böle yapmayın oraya transfer olurum

ay valla bende bugün fazlasıyla uyuşukluk var kolumu kaldırasım yok havadan sanrım sabahta zor geldim neyski yarın tatil ay ben iki adım yürüyorum yoruluyorm yaa sizde ölemisiniz benim göbiş çok büyüdü ondan sanırım

kızlar şeker yüklemesini yaptırdınız mı? ben perş günü yaptırdım şekerli suyu içtikten sonra 159 çıktı.ben kan verdıkten sonra hastanneden ayrılmak zorundaydım sonuçları başkası aldı. pazartesi tekrar çağırmış doktor tekrar kan verıcekmısım sekerlı suyun mıktarı artacakmış.problem olur mu?çok korktum moralim bozuldu resmen.

ben geldim alisverise gidemedik yarin artik.

ama bebegimin kalp sesini duydum azda olsa icim rahatladi oh be dunya varmis

yemek yiyecegiz simdi sonrada arkadaslara cay icmeye gidecegiz herkese mutlu aksamlar kuscanlarim.

problem olmaz. İnşallah 100 lükte sorun çıkmaz. 50 likte sorun olup 100 lük normal olanı çok gördüm ben. Ama tek gitme uzun sürüo insanın beyni dönüomuş
en fazla rejim verir takma kafana.
Hafta sonu karpuz fln da yeme

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim karpuzu zaten bınde bır yerımde başka meyvelerı götürüyordum onuda azaltim bari. annemle giderim. en az 4 saat sürer diye tahmın edıyorum.inşallah sorun çıkmaz.

ben dün yaptırdım(iğrenç bir tat) sınır 140,benimki 106 çıktı dr gayet iyi dedi..

lakinnnn herkes bebeğim küçük die şikayetçi bnm tosun paşada ileriden gidiyor dr analı oğullu rejime davet etti bizi..hamileyken rejimmi olurmuş püfff...

Son düzenleme:

amannn 9 ayda alınan 9 ayda verilir
sallaaaaa :)
şeker de ii çıkmış işte

yatak odasında geceleri yatması için bu park yatağı düşünüyorum...nasıl alsam mı, yoksa sadece düşünmeklemi kalsam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…