2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
niçün sessizsiniz

geçmişe mi daldınız

tarkul007+
masterbully
sertap1976
trawma
leyla_87
meleq47+
esrahayal
fatmakoca+
duygu05

luna,crafty eskişehir acıbademede beklerim

crafty'cigim bizde bu ceneyle arada kaynar diye dusundum mesaj :))
hahahahahaha

bu arada ben eskisehir acıbadem i gordum mukemmel yapmıslarrr cok begenmistim..

amaaan hastane mastane hikaye bebisler saglıkklı olsun da gerisi fossss )))

ben zaten saglık sigortam olmasa normalde yanından bile gecemem bu hastanenin

Ben gün boyu geldim, ara ara okudum ama yazamadım pek. Uykusuz, sıcaktan yapışmış, sersefilim bugün :) Gece boyu yastık elimde bütün evi gezdim, yok yok uyuyamadım. Benim bi sıkıntım yok gebelikten yana diyorum ki bu hafta sıcaklar bastırana kadar. Kolumu katlasam kolumun arası terliyo, otursam bacağım yapışıyo bu ne yaw :) Bir de bu sıcaklarda son ayları olanları düşünün, Allah yardımcısı olsun tüm hamişlerin. Kaynattıklarınızı okuyorum, takipteyim yani :) Bu arada bizim haftalarda günde kaç kez hareket etmesi bekleniyor bebeklerin dr.unuz bi açıklama yaptı mı hiç ? Ben bazı günler gün içinde pek hissetmiyorum mesela, eve gidip uzanınca başlıyo kızım kaynatmaya :) Bazen gündüz de kıpraşıyoruz, bilemedim yani. Belli haftalardan sonra günde 10 kez en az hareket etmeliymiş de şimdi kaç, bunun bi standardı var mı ki ?

merhaba kıslar bende katılayım, bana teselli verin benim kızım 21+3 oldu ama tek bir hareketini bile hissedemedim hiç

ay bende gülüm yaaa
epidural sezeryam 20 milyara çıktı arkadaş hadi ordan yani
altın bebek mi verion

24 den sonra günde 10 kere
28 den sonra tutarlı hareket

enseni kolarını ıslatt
hemen bi vantilator al

merhaba kıslar bende katılayım, bana teselli verin benim kızım 21+3 oldu ama tek bir hareketini bile hissedemedim hiç

24 e kadar normal diye biliorum ben hissizlik
ama ya kasım anaları olarak biz biraz yontulmamışız hissedemioruz ya da bizim bebeler tembel
bu topic in genel sorunu az hareket

kızlar ben joker magazasında aynı markayı gordum ama tabi bu kadar renk secenegi yok ve 39 lira maaleseff.. oysa amerikada 12 $ en pahalisi.. napalım mecbur verecegiz .. ben de pembe leoparlı olanını sevmistimmm

joker mağazasında 25 lira şimdi baktım. h.burada da görmüştüm

24 den sonra günde 10 kere
28 den sonra tutarlı hareket

enseni kolarını ıslatt
hemen bi vantilator al

Uyguladım canım o yöntemleri ama ne fayda. Gerçi en son öyle dalmışım, saat çaldı sonra da zaten işe geldim ! Neyse 1 hafta izindeyim haftaya, bi nebze rahat ederim. Bir de insan terledikçe ı sıvı akıntısı da çok mu oluyo ne :) Gün boyu işte olmasaydım da çamaşır değişseydim doymazdım yani :) Acaba ter mi ya da idrar mı kaçırıyorum da anlamıyorum diye geliyo aklıma ama insan anlamaz mı yaa. Off kuru geçse bi günüm de takmasam şu sulu akıntıyı artıkk

kontrolün ne zaman
göster bi dr amcaya :) ben gibi kurcalanınca rahat edersin kesilir belki (kesildi sulu akıntı )

ne diyorsun yaa o kadar pahalı mı harbi??
ben bilmiyorum normal fiyatlar ne kadar sahiden?

niçün sessizsiniz

geçmişe mi daldınız

tarkul007+
masterbully
sertap1976
trawma
leyla_87
meleq47+
esrahayal
fatmakoca+
duygu05

he bacı anca geçmişi okuyorum. bide burnumun altına habire tıkıyorum. benim bebişde az hareketli bu aralar. ama ne kadar az hareket ederse o kadar çabuk büyüyo göbüşüm. benim herif geldiğinde gene şoka girecek kocaman olmuş bu yaaaa diye.... (1 hftadır şehir dışında babamız)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…