- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.601
luna,crafty eskişehir acıbademede beklerim
kız sen de mi acıbadem :)
3 acıbademlinin çenesi düşük
yeap:)yarın gidiciğim hatta
luna,crafty eskişehir acıbademede beklerim
niçün
rutin kontrol???
şeker meker yüklendin mi sen
ticker a baktım erkenimiş şeker için
crafty'cigim bizde bu ceneyle arada kaynar diye dusundum mesaj :))
hahahahahaha
bu arada ben eskisehir acıbadem i gordum mukemmel yapmıslarrr cok begenmistim..
amaaan hastane mastane hikaye bebisler saglıkklı olsun da gerisi fossss)))
ben zaten saglık sigortam olmasa normalde yanından bile gecemem bu hastanenin
Ben gün boyu geldim, ara ara okudum ama yazamadım pek. Uykusuz, sıcaktan yapışmış, sersefilim bugün :) Gece boyu yastık elimde bütün evi gezdim, yok yok uyuyamadım. Benim bi sıkıntım yok gebelikten yana diyorum ki bu hafta sıcaklar bastırana kadar. Kolumu katlasam kolumun arası terliyo, otursam bacağım yapışıyo bu ne yaw :) Bir de bu sıcaklarda son ayları olanları düşünün, Allah yardımcısı olsun tüm hamişlerin. Kaynattıklarınızı okuyorum, takipteyim yani :) Bu arada bizim haftalarda günde kaç kez hareket etmesi bekleniyor bebeklerin dr.unuz bi açıklama yaptı mı hiç ? Ben bazı günler gün içinde pek hissetmiyorum mesela, eve gidip uzanınca başlıyo kızım kaynatmaya :) Bazen gündüz de kıpraşıyoruz, bilemedim yani. Belli haftalardan sonra günde 10 kez en az hareket etmeliymiş de şimdi kaç, bunun bi standardı var mı ki ?
merhaba kıslar bende katılayım, bana teselli verin benim kızım 21+3 oldu ama tek bir hareketini bile hissedemedim hiç
kızlar ben joker magazasında aynı markayı gordum ama tabi bu kadar renk secenegi yok ve 39 lira maaleseff.. oysa amerikada 12 $ en pahalisi.. napalım mecbur verecegiz .. ben de pembe leoparlı olanını sevmistimmm
niçün sessizsiniz
geçmişe mi daldınız
tarkul007+
masterbully
sertap1976
trawma
leyla_87
meleq47+
esrahayal
fatmakoca+
duygu05
24 den sonra günde 10 kere
28 den sonra tutarlı hareket
enseni kolarını ıslatt
hemen bi vantilator al
Uyguladım canım o yöntemleri ama ne fayda. Gerçi en son öyle dalmışım, saat çaldı sonra da zaten işe geldim ! Neyse 1 hafta izindeyim haftaya, bi nebze rahat ederim. Bir de insan terledikçe ı sıvı akıntısı da çok mu oluyo ne :) Gün boyu işte olmasaydım da çamaşır değişseydim doymazdım yani :) Acaba ter mi ya da idrar mı kaçırıyorum da anlamıyorum diye geliyo aklıma ama insan anlamaz mı yaa. Off kuru geçse bi günüm de takmasam şu sulu akıntıyı artıkk
ay bende gülüm yaaa
epidural sezeryam 20 milyara çıktı arkadaş hadi ordan yani
altın bebek mi verion
24 den sonra günde 10 kere
28 den sonra tutarlı hareket
enseni kolarını ıslatt
hemen bi vantilator al
niçün sessizsiniz
geçmişe mi daldınız
tarkul007+
masterbully
sertap1976
trawma
leyla_87
meleq47+
esrahayal
fatmakoca+
duygu05
ne diyorsun yaa o kadar pahalı mı harbi??
ben bilmiyorum normal fiyatlar ne kadar sahiden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?