- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.581
doktorunun adı ne canım bende egepole gidiyorumda..
canımm mrbb sendin dime yakonda doktora gitmiş olan bebeişinin hereketleri azaldı diye gidecektin ya hani doktor ne dei ya benim bebeişş hareket ediyor ama eskisi kadar kuvetli dill
bişeyi yok dedi :)
cenim BAHA doktorcuğum iplemio beni :)
ii gördü bebeği hadeee çekti bana
bişeyi yok dedi :)
cenim BAHA doktorcuğum iplemio beni :)
ii gördü bebeği hadeee çekti bana
bak iplemedim hareket etti gördünüzmü,kimin komutan olduğunu anladııı
canımmm sen hareketsizliğinden mi şikayetçiydin benimki hareket ediyor ama eskisi kadar kuvetli dill hiçmi açıklama yapmadı sana şu yüzden falan hissetemesin diye demi açıklama yapmadı
bbeiş mi hareket etti az mı kuvetlimii annesii
benimki de oyle maalesef ama bi yandan da seviniyorum adam ne beslenme ile ilgili bir sey tavsiye ediyor ne sunu yap bunu yap diyor varsa yoksa her sey yolunda hadi byeeee o kadar
olsun her seyi saglıklı olsun da kızımın gerisi hiccc sorun degil istersen kelime etmesin dr um
evet canım az hareket ediyo iki gündür iki ptılatıyo tamam,bu sıralar moda sanırım kasım bebişlerimizde az hareket
canım pıtıda damar atması gibi dime kasım bebekleri uyuşuk çıktıı ama herkezde sanırsam bu genel sorun tatanoz aşınızı oldunuzmu ben dün oldum kolum çokk acıyor hemişere yaptırmak istersen yapacam dedi bende yap bari dedimm yapılması gerekmiyormu
bizim dr lar da aynı kuzucanım ya
senin de dr acıbadem ve bebiş tüp dü dimi yanlış hatırlamıosam
canım ben olmadım aşı bir ara aramıslardı beni aile hekimliginden ben de unuttum sonra kaynadı gitti kimseden ses seda da cıkmadı gerek gormedim, kendi doktoruma da sormayı unuttum bu arada...canım pıtıda damar atması gibi dime kasım bebekleri uyuşuk çıktıı ama herkezde sanırsam bu genel sorun tatanoz aşınızı oldunuzmu ben dün oldum kolum çokk acıyor hemişere yaptırmak istersen yapacam dedi bende yap bari dedimm yapılması gerekmiyormu
evet canım aynen oyle de ben benimkinin ismini yazamıyorum
erkek dr ve bakırkoy hastanesinde
canım ben olmadım aşı bir ara aramıslardı beni aile hekimliginden ben de unuttum sonra kaynadı gitti kimseden ses seda da cıkmadı gerek gormedim, kendi doktoruma da sormayı unuttum bu arada...
ay kızlar üç kişi konuşuyoruz kendimi çok çenebaz hissediyorumsusuciğiiiiiiiim
yazıyorum gormesin eşim de gormesin anlar hemen ustune bol bol mesaj yazın arada kaynasın dr. melih gunduz benim dr. um cok memnunum ben.. sanırım unvanı sadece dr. ama operator aynı zamanda benim laparoskopi cikolata kisti ameliyatımı da o yapmıstı..benimki bana ol dedi oldum
maşallah 41 kere acımadı kii acımadı kii :)
lunaa biliosun ben şişli de oturup kadıköye gidiorum dr için
bahacığım bana dedi ki sezeryan olursa (inşallah olmaz) maslak ya da fulya da yapabiliriz
sen bi ara bana dr unun adını atsana
bide prof mu opr mü
ee yani nolur ki
3 kişi 2 kişi :) 12 kişi
anacım millet demezmi bi susmadı gitti diye,bize laf bırakmadı diye,ne çok anlatacağı varmış diye,bunlar önemli craftım
canım fulya yı kesinlikle dusunebilirsin evine bu kadar yakın yani ne gideceksin taa kadıkoylere.. evden bir sey lazım olsa hemen gider gelirler..
neden normali fulya yada maslak ta yapmıyor da sırf sezaryen? tabi oteki tarafa da gitmesi lazım adamın randevuları icin anladım normal olursa takılı kalır hmm dogru..
ama soyle bir sey de var dogumdan sonra seni ziyaret edebilecek mi doktorun? dogum katına gelip kontrol edebilecek mi? bak bunları da sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?