- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.761
Allah bozmasın keyfinizi biz de aynen öyle yatıyoz yiyip içip geziyoz oğluşumla :)) umarım uykuyu severler zira şimdiden başladılar uyutmamaya demin de yazdım gece uyuyamıyorum hamile yastığı araştırıyorum konyada nereden alabilirim diye ama sonuç yok(
canım aynen benimde hamile minderim var onunla uyuyabiliyorum çok memnunum istersen bir bak. ama Konyada bulabailir misin bilmiyorum. Minik olduğu için sağa sola dönerken rahat bir şekilde dönüp hemen pozisyonu kolaylıkla sağlıyorum. Daha değişikleri var ama fiyatları hem çok yüksekti hemde çok büyük geldi bana görünüşleri kullan arkadaşalr varsa yazarlar burdan fikrin olur canım. bak benimki Mycey | Care'm bu sitedekinin aynısı...
Allah bozmasın keyfinizi biz de aynen öyle yatıyoz yiyip içip geziyoz oğluşumla :)) umarım uykuyu severler zira şimdiden başladılar uyutmamaya demin de yazdım gece uyuyamıyorum hamile yastığı araştırıyorum konyada nereden alabilirim diye ama sonuç yok(
bebiş 520 gr iyi şükür,inanamadım secde pozisyonundaydı bebeğim maşallahbilmiyorumki neden erken verdi sanırım bu karı cins ona cins şeker yükleyeyim dedi
maşallah canım bebişler büyor tabibende cuma günü yaptırdımşeker yükleme testini 75 gr. sonuçlarım; 83,134,121 hareketsiz bekle dediler..ama birazcık yürdüm..sen hareketsiz bekleyebildin mi???
Ben hamile kalmadan 50gr şeker yüklemesi yapılmıştı. Birşey çıkmamıştı hamd olsun. Şimdi 22.hafta doktora gideceğim ama inşallah benden hemen şeker yüklemesi istemez. Saat 16:30da gidicem çünkü. Şehir dışından günü birliğine gidip gelicem inşallah. 1 gün kalmam gerekir eğer o testi isterse. 28.hafta yaptırmayı düşünüyorum. İnternette de 24-28.haftalar arası yapılır yazıyor.
Kızlar aklıma takılan birkaç şey var. Bebek şampuanı, bebek yağı, pişik kremi, gündüz yüz kremi, gündüz vücut kremi, bebek losyonu vs. bir sürü şey var, bunlardan hangisini ve hangi markayı almayı düşünüyorsunuz? Ben Mustela ve Sebamed'i araştırıyorum. Sizler aldınız mı, alacaksanız ne alacaksınız? İnternetten fiyatları araştırdım. Bazı sitelerde ucuz, eczanelere filan sormadım henüz. Siz nereden alacaksınız?
Bir de termometre hangisini alacaksınız? Hangi marka ve kulaktan mı, alından mı ölçenden alacaksınız?
Bir de biberon, emzik konusunu konuşmuştuk. Philips Avent düşünüyor birçoğumuz sanırım. Bunlarında bir sürü modelleri var. Nelere dikkat ediyorsunuz alırken?
Çok soru sordum ama cevaplarsanız gerçekten sevinirim. Hepinize mutlu akşamlar ve mutlu haftalar...
canım şampuan,bebek yağı ve bebek losyonu chicco aldım ama mustelada gayet iyi,içinde paraben barındırmaması önemli olan buna dikkat et...pişik kremide mothercare sudokrem...termometrede braun aldım ama bi arkadaşımın bebeği için çocuk doktoru klasik termometreyi kullanacaksınız demiş...ikiside bulunsun yani...benim aldığım termometre hem kulaktan hem alından ölçüyo...emzikte chicco aldım kauçuk olan özellikle...öperiz seni titiz anne
kızlar iki gündür oğlum kımıldamıyodu bizde dayanamadık biraz önce gece yarısı yani doktor yolunu tuttuk.sıramızı beklerken benim şımarık tekme attı ama buraya gelmişken bebişimi bi görüyüm dedim doktora bayıldım bu arada beebğim iyiymiş ağzını burnunu bile gösterdi.benim kendi doktorum hiç böyle ayrıntılı göstermiyordu.bu kara ultrasonda bu kadar ayrıntı varmıymış dedim kendi kendime...doktor dediki günde en az 2buçuk litre su iç bol bol sıvı tüket.birde sakın oruç tutmadedi.kızlar bu saatten sonra doktor değiştirsemmi acaba yaa bayıldım ben bu bayana eşim bile buna git çok ilgileniyo dedi
Günaydınn..
Şeker yüklememizi cts yaptırdık açlık 82 tokluk 161 doktorumuz biraz yüksek dikkat et dedi sadece ek bişeye gerek görmedi..
Sanırım çok sevdiğim patatesten vazgeçmem gerekecek..sizlerde nasıl çıkmıştı sonuçlar ..???
Ayrıca Çağan 675 Gr olmuş zayıfmı teyzelerii yaaa ...
Günaydınn..
Şeker yüklememizi cts yaptırdık açlık 82 tokluk 161 doktorumuz biraz yüksek dikkat et dedi sadece ek bişeye gerek görmedi..
Sanırım çok sevdiğim patatesten vazgeçmem gerekecek..sizlerde nasıl çıkmıştı sonuçlar ..???
Ayrıca Çağan 675 Gr olmuş zayıfmı teyzelerii yaaa ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?