2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlarr seker yukleme testi yaptıran var mı aranuızda 50 gr lık yukleme ile 145 cıktı degerlerim benim dr um fazla dedi 2 gün sonra 100 gr lık yine yapılacak off ya seker hastasımıyım ben

canım aynen benimde hamile minderim var onunla uyuyabiliyorum çok memnunum istersen bir bak. ama Konyada bulabailir misin bilmiyorum. Minik olduğu için sağa sola dönerken rahat bir şekilde dönüp hemen pozisyonu kolaylıkla sağlıyorum. Daha değişikleri var ama fiyatları hem çok yüksekti hemde çok büyük geldi bana görünüşleri kullan arkadaşalr varsa yazarlar burdan fikrin olur canım. bak benimki Mycey | Care'm bu sitedekinin aynısı...

sağol canım bana da yastıklar çok büyük gelmişti bu daha ii olur yer de kaplamaz fazla bakıyorum şimdi

demek konyadasın:) bende maalesef(

selam. geçen bir arkadaş yazmıştı topikde kullanıyorum çok rahat diye.... internetten sipariş verebilirsin bence... ben yastık koyuyorum nacaklarımın arasına. daha doğrusu kırlent..

bebiş 520 gr iyi şükür,inanamadım secde pozisyonundaydı bebeğim maşallahbilmiyorumki neden erken verdi sanırım bu karı cins ona cins şeker yükleyeyim dedi

maşallah canım bebişler büyor tabi bende cuma günü yaptırdımşeker yükleme testini 75 gr. sonuçlarım; 83,134,121 hareketsiz bekle dediler..ama birazcık yürdüm..sen hareketsiz bekleyebildin mi???

maşallah canım bebişler büyor tabi bende cuma günü yaptırdımşeker yükleme testini 75 gr. sonuçlarım; 83,134,121 hareketsiz bekle dediler..ama birazcık yürdüm..sen hareketsiz bekleyebildin mi???

yok bacım bekleyemedim,amanın benim değerim yüksekmi acaba?bide neden bize erken yaptırdılarki seninde erken olmuş demi:)

benim şeker yüklemem 16.haftada yapılmıştı hem de 100 grlık sebebi de tekrarlayan mantardı. Zamanı önemli diil o kdr demekki.

benimde 22 haftalıkken yapıl 50 lik bi açken kan aldılar bide glikozdan 1 saat sonra 111çıktı sonuç doktorum iyi dedi idrar yollarında iltihap çıktı yalnız antibiyotik kullanıyorum
onun içinde. ertesi gün annemin şeker aletiyle ölçtüm 75ti.

Ben hamile kalmadan 50gr şeker yüklemesi yapılmıştı. Birşey çıkmamıştı hamd olsun. Şimdi 22.hafta doktora gideceğim ama inşallah benden hemen şeker yüklemesi istemez. Saat 16:30da gidicem çünkü. Şehir dışından günü birliğine gidip gelicem inşallah. 1 gün kalmam gerekir eğer o testi isterse. 28.hafta yaptırmayı düşünüyorum. İnternette de 24-28.haftalar arası yapılır yazıyor.

Kızlar aklıma takılan birkaç şey var. Bebek şampuanı, bebek yağı, pişik kremi, gündüz yüz kremi, gündüz vücut kremi, bebek losyonu vs. bir sürü şey var, bunlardan hangisini ve hangi markayı almayı düşünüyorsunuz? Ben Mustela ve Sebamed'i araştırıyorum. Sizler aldınız mı, alacaksanız ne alacaksınız? İnternetten fiyatları araştırdım. Bazı sitelerde ucuz, eczanelere filan sormadım henüz. Siz nereden alacaksınız?

Bir de termometre hangisini alacaksınız? Hangi marka ve kulaktan mı, alından mı ölçenden alacaksınız?

Bir de biberon, emzik konusunu konuşmuştuk. Philips Avent düşünüyor birçoğumuz sanırım. Bunlarında bir sürü modelleri var. Nelere dikkat ediyorsunuz alırken?

Çok soru sordum ama cevaplarsanız gerçekten sevinirim. Hepinize mutlu akşamlar ve mutlu haftalar...

Son düzenleme:

canım şampuan,bebek yağı ve bebek losyonu chicco aldım ama mustelada gayet iyi,içinde paraben barındırmaması önemli olan buna dikkat et...pişik kremide mothercare sudokrem...termometrede braun aldım ama bi arkadaşımın bebeği için çocuk doktoru klasik termometreyi kullanacaksınız demiş...ikiside bulunsun yani...benim aldığım termometre hem kulaktan hem alından ölçüyo...emzikte chicco aldım kauçuk olan özellikle...öperiz seni titiz anne

Teşekkür ederiz teyzesi. :) Ben kıyafet vs. birçok şeyi aldım. Listeme baktım. Bakım ve temizlik ürünlerimiz kalmış. Onlarda marka sormuştum daha önce ama araştırdım, kafam karıştı. Aventin mesela bir sürü biberonu var. Emzik desen bir sürü. Arasında fark var mı anlamadım. Mustelayı doktorlar tavsiye ediyorlarmış. Sebamed de güvenilir bir marka tabi. Fiyatı Mustela'ya göre daha uygun. Ama ilk aylar çok önemli bebeğin tenine sürülecek herşey. O yüzden en iyisini almak istiyorum. Ayy ne bileyim çok kafam karıştı ve ne yapacağımı bilemedim. :) Bebişlerimiz için inşallah en güzeli olur, sağlıkla kullansınlar miniklerimiz.

Kızlar selam herkese :)))
Ben bgn mycey in hamile destek minderinden aldım göbeğimin altına koymak için yan yatarken bakalım rahat olucak mı test edeceğim bu gece insaallah ...
Hepinizi öptük kizimla iyi geceler

kızlar iki gündür oğlum kımıldamıyodu bizde dayanamadık biraz önce gece yarısı yani doktor yolunu tuttuk.sıramızı beklerken benim şımarık tekme attı ama buraya gelmişken bebişimi bi görüyüm dedim doktora bayıldım bu arada beebğim iyiymiş ağzını burnunu bile gösterdi.benim kendi doktorum hiç böyle ayrıntılı göstermiyordu.bu kara ultrasonda bu kadar ayrıntı varmıymış dedim kendi kendime...doktor dediki günde en az 2buçuk litre su iç bol bol sıvı tüket.birde sakın oruç tutmadedi.kızlar bu saatten sonra doktor değiştirsemmi acaba yaa bayıldım ben bu bayana eşim bile buna git çok ilgileniyo dedi

saatinde ne var kuzum
millet 34 de değişio
içine sindiyse hiçç tereddüt etme dr çok önemliiii

Günaydınn..

Şeker yüklememizi cts yaptırdık açlık 82 tokluk 161 doktorumuz biraz yüksek dikkat et dedi sadece ek bişeye gerek görmedi..

Sanırım çok sevdiğim patatesten vazgeçmem gerekecek..sizlerde nasıl çıkmıştı sonuçlar ..???

Ayrıca Çağan 675 Gr olmuş zayıfmı teyzelerii yaaa ...

Herkese günaydın kızlar :)))
Mutlu huzurlu sağlıklı çabucacık geçen bir hafta diliyoruz kızımla hepinize

canım dün gece ben gittim 575 gr mmış benimki çok zayıf galiba yaaa

çağan zayıf diil de şeker oldukça yüksek
145 leri bile katı rejime sokuyorlar 100 mg lık yükletiyorlar
neden Düzgün böyle yaptı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…