2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canım dün gece ben gittim 575 gr mmış benimki çok zayıf galiba yaaa

aslında nette yazar hafta kg aralığındalar ama buradaki minik tozuncuklara göre zayıf kalıyolar sanırımm sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlar hiç önemli değill..

sende coraspirin içiyomusun ? omu zayıf tutuyoo acaba minikleri..

çağan zayıf diil de şeker oldukça yüksek
145 leri bile katı rejime sokuyorlar 100 mg lık yükletiyorlar
neden Düzgün böyle yaptı anlamadım

bilmiyorum zaten babam şeker hastası ayrıca mantarım hiç geçmezdi gebelik öncesii olması yüksek çıkmasına şaşırmadım..

aynen şöle dedi 145 sınır seninki biraz yüksek dikkat edeceksin dedi..
ee ben şimdi ne yicem ne içicem onu bile sölemedii rahat adam..

dün babamın cikazıyla ölçtüm tokken 118 çıktıı bilemiyorumm ne yapacağımm..

yüklemeden önce 1 bardak su içmiştim etkisi varmıdır bilmem ayrıca çok meyve yedimm geçen hafta..

ahh ahh..

Son düzenleme:

yok ben içmiyorum coraspirin.ama yani bayyaa zayıf seninkine göre iki günde geç gidio benimki 23 hafta 4 günlük falan çıkıo ultrasonda

gnydn kızlr,
nasıl yorgn nasıl halsizim anlatamam size ayaklarım balon gibi üzerine basamıyorm napacam bilmiyorm ya heryerim ağrıyo yaa..

cnm bence sen hemen başka bi yükleme daha yaptır bi yerde ve bi liste al ona göre beslen
bu şakaya gelir bişi diil
baha yı bilirsin relax adamdır
140 ve üzeri çıksa yanmıştın dedi
ekim annelerinde karpuz kavun yiyemiyor şekerden dolayı diye krize giren var
telaşlandırmak istemem ama ihmale gelmez bence

yok ben içmiyorum coraspirin.ama yani bayyaa zayıf seninkine göre iki günde geç gidio benimki 23 hafta 4 günlük falan çıkıo ultrasonda

+,- 15 gün fetus gelişimi için normal
+ kg da normal
sen ne bakıon bizim şişkolara

+ bebek dediğin kiloyu son 1 ay alır takma kafana! HErgün 1 muz ve yiyebiliyorsan bıldırcın yumurtası ye

bişi sorcam
aramızda hiç sigara içen var mı hamileyken??
Ben bıraktım hiç içmedim. Canım çk istedi de (içmeyeceğim tabii ki)
içen var mı merak ettim aklıma gelince

ay dün eşime dedim ben bi doğurayım ertesi gün içcem hemen bi tane .. sonra 6 ay kuzumu emzircem sonra bidaha içcem...ama şimdi asla.. zaten hamileyken içmişim haberim yok

canım biberonu ben aentin sarı olanı varya ondan aldım..125 ml aldım sadece . set almadım.. inşallah gerek kalmaz kullanmaya.. emziğini chicco aldım.. oda sıcaklık nem ölçeri arzumbebe aldım banyo için nuk aldım..ateşölçeri braun alcam ama hangi modelini alacagıma karar veremedim bi türlü.. kulaktan ve makattan ölçümün sağlıklı oldugunu söylüyorlar.. diğer temizlik ve bakıma dair bişey almadım henüz ama sebamed alcam büyük ihtimalle...

bıldırcını çiğmi pişirip mi yiyim??

anammm
çiğ hiç bişi yeme aman :)

HELEN !! Ekim analarından liste buldum sana

sabah; 3 dilim kepekli ekmek ,peynir ,domates ,salatalık çay

ara elma yada muz bir barak süt

öğlen; bir kase çorba,2 köfte,sebze yemeği,yoğurt,2 dilim kepekli ekmekme

ara;iki dilim ekmek peynir şeftali

akşam;bir kase çorba sebze yemeğ-i,bir parça tavuk ızgara, salata,yoğurt, iki dilim kepekli ekmek.

gece;bir barak süt,üzüm (15 adet) 3-4 adet kayısı

abowww bende inş çıkmaz yaa hayatta doymam ben bunlarla

dondurma hiç yokk sabah peynir zeytin yokk çerez yokk ooohhhoooo...

Günaydınlar herkese.

Fatmacım ben de araştırıyorum ama çok kararsız kaldım. Mustela ya da SebaMed düşünüyorum ama o kadar çok çeşit var ki neyini alacağız bunların ben onu bile çözemedim. Mustela'nın gündüz yüz kremi, gündüz vücut kremi, masaj yağı (bu sanırım bildiğimiz bebe yağı?) vs. o kadar çok çeşit var ki ne lazım, ne lazım değil çözemedim. Şampuan ayrı, duş jeli ayrı normalde ama Mustela'da 2in1 yapmışlar. Onu almayı düşünüyorum. SebaMed'in şampuanı göz yakıyormuş.

Ateş ölçer de Braun mu alsam ya da başka marka mı henüz karar vermedim. Yeğenimin doktorunda çok güzel bir ateş ölçer varmış. 1 sn de ölçmüş. Onun markasını sormayı düşünüyorum. Çünkü bizdekiyle yeğenimin alnını birkaç saniye sabit tutamıyoruz. O da korkuyor ateş ölçerken. Birşey yapıyoruz sanıyor. O yüzden en hızlısı hangisiyse ben onu almak istiyorum. Biraz hareketlendiklerinde ateşlerini ölçmek gerçekten zorlaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…