- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.781
canım dün gece ben gittim 575 gr mmış benimki çok zayıf galiba yaaa
çağan zayıf diil de şeker oldukça yüksek
145 leri bile katı rejime sokuyorlar 100 mg lık yükletiyorlar
neden Düzgün böyle yaptı anlamadım
aslında nette yazar hafta kg aralığındalar ama buradaki minik tozuncuklara göre zayıf kalıyolar sanırımm sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlar hiç önemli değill..
sende coraspirin içiyomusun ? omu zayıf tutuyoo acaba minikleri..
yok ben içmiyorum coraspirin.ama yani bayyaa zayıf seninkine göre iki günde geç gidio benimki 23 hafta 4 günlük falan çıkıo ultrasonda
bilmiyorum zaten babam şeker hastası ayrıca mantarım hiç geçmezdi gebelik öncesii olması yüksek çıkmasına şaşırmadım..
aynen şöle dedi 145 sınır seninki biraz yüksek dikkat edeceksin dedi..
ee ben şimdi ne yicem ne içicem onu bile sölemedii rahat adam..
dün babamın cikazıyla ölçtüm tokken 118 çıktıı bilemiyorumm ne yapacağımm..
yüklemeden önce 1 bardak su içmiştim etkisi varmıdır bilmem ayrıca çok meyve yedimm geçen hafta..
ahh ahh..
yok ben içmiyorum coraspirin.ama yani bayyaa zayıf seninkine göre iki günde geç gidio benimki 23 hafta 4 günlük falan çıkıo ultrasonda
bişi sorcam
aramızda hiç sigara içen var mı hamileyken??
Ben bıraktım hiç içmedim. Canım çk istedi de (içmeyeceğim tabii ki)
içen var mı merak ettim aklıma gelince
Ben hamile kalmadan 50gr şeker yüklemesi yapılmıştı. Birşey çıkmamıştı hamd olsun. Şimdi 22.hafta doktora gideceğim ama inşallah benden hemen şeker yüklemesi istemez. Saat 16:30da gidicem çünkü. Şehir dışından günü birliğine gidip gelicem inşallah. 1 gün kalmam gerekir eğer o testi isterse. 28.hafta yaptırmayı düşünüyorum. İnternette de 24-28.haftalar arası yapılır yazıyor.
Kızlar aklıma takılan birkaç şey var. Bebek şampuanı, bebek yağı, pişik kremi, gündüz yüz kremi, gündüz vücut kremi, bebek losyonu vs. bir sürü şey var, bunlardan hangisini ve hangi markayı almayı düşünüyorsunuz? Ben Mustela ve Sebamed'i araştırıyorum. Sizler aldınız mı, alacaksanız ne alacaksınız? İnternetten fiyatları araştırdım. Bazı sitelerde ucuz, eczanelere filan sormadım henüz. Siz nereden alacaksınız?
Bir de termometre hangisini alacaksınız? Hangi marka ve kulaktan mı, alından mı ölçenden alacaksınız?
Bir de biberon, emzik konusunu konuşmuştuk. Philips Avent düşünüyor birçoğumuz sanırım. Bunlarında bir sürü modelleri var. Nelere dikkat ediyorsunuz alırken?
Çok soru sordum ama cevaplarsanız gerçekten sevinirim. Hepinize mutlu akşamlar ve mutlu haftalar...
+,- 15 gün fetus gelişimi için normal
+ kg da normal
sen ne bakıon bizim şişkolara
+ bebek dediğin kiloyu son 1 ay alır takma kafana! HErgün 1 muz ve yiyebiliyorsan bıldırcın yumurtası ye
bıldırcını çiğmi pişirip mi yiyim??
anammm
çiğ hiç bişi yeme aman :)
HELEN !! Ekim analarından liste buldum sana
sabah; 3 dilim kepekli ekmek ,peynir ,domates ,salatalık çay
ara elma yada muz bir barak süt
öğlen; bir kase çorba,2 köfte,sebze yemeği,yoğurt,2 dilim kepekli ekmekme
ara;iki dilim ekmek peynir şeftali
akşam;bir kase çorba sebze yemeğ-i,bir parça tavuk ızgara, salata,yoğurt, iki dilim kepekli ekmek.
gece;bir barak süt,üzüm (15 adet) 3-4 adet kayısı
abowww bende inş çıkmaz yaa hayatta doymam ben bunlarla
canım dün gece ben gittim 575 gr mmış benimki çok zayıf galiba yaaa
çok sıcakkk doğurmak istiyorum artıkkkk
anammm
çiğ hiç bişi yeme aman :)
HELEN !! Ekim analarından liste buldum sana
sabah; 3 dilim kepekli ekmek ,peynir ,domates ,salatalık çay
ara elma yada muz bir barak süt
öğlen; bir kase çorba,2 köfte,sebze yemeği,yoğurt,2 dilim kepekli ekmekme
ara;iki dilim ekmek peynir şeftali
akşam;bir kase çorba sebze yemeğ-i,bir parça tavuk ızgara, salata,yoğurt, iki dilim kepekli ekmek.
gece;bir barak süt,üzüm (15 adet) 3-4 adet kayısı
benimki 429 gr
ay dün eşime dedim ben bi doğurayım ertesi gün içcem hemen bi tane .. sonra 6 ay kuzumu emzircem sonra bidaha içcem...ama şimdi asla.. zaten hamileyken içmişim haberim yok
canım biberonu ben aentin sarı olanı varya ondan aldım..125 ml aldım sadece . set almadım.. inşallah gerek kalmaz kullanmaya.. emziğini chicco aldım.. oda sıcaklık nem ölçeri arzumbebe aldım banyo için nuk aldım..ateşölçeri braun alcam ama hangi modelini alacagıma karar veremedim bi türlü.. kulaktan ve makattan ölçümün sağlıklı oldugunu söylüyorlar.. diğer temizlik ve bakıma dair bişey almadım henüz ama sebamed alcam büyük ihtimalle...
dur daha Allah korusun.. şimdi seni duyar muyar bebek gelesi tutar alimalllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?