2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
benimkki 353 gr dı 21 haftayken.. hergün muz yiyorum.. crafty tavsiyesi.. bakalım ne kadar olmus benimki

muz kilo mu aldırıyo canım ben hiç yemiyorum yaww..doktor zayıf falanda demedi ama bu haftalarda normalde kaç olması gerekiyo acaba içime kurt düştü bak çokmu zayıf şimdi bebekim

Kılzarrrrrrr offffffffffffffff hava çokk sıcakkkkkkkk heryerim şişiyor kuzummun hareket lerinide hissetmedimm bu gün siz ne diyosunuz hareketleri nasıll ya arada hissetiyorum ama kuvettli dilll

ben 3 aydır böyle besleniyorum ama arada kacıyor gidiyor.. sonra yakalıyorum.. şekerden korkuyorum 6sında bakalım bende nasıl olacak..
valla bende 10unda gitcem.şeker falan demedi doktorum.bide doktorumu değiştircem bakalımne zaman yapcak...
ama aramızda bir hafta var normaldir heralde
Kılzarrrrrrr offffffffffffffff hava çokk sıcakkkkkkkk heryerim şişiyor kuzummun hareket lerinide hissetmedimm bu gün siz ne diyosunuz hareketleri nasıll ya arada hissetiyorum ama kuvettli dilll

canım bende hafta sonu hissedemedim bol bol su iç bide öksür rahatsız et...dün gece acile gittim sıcak olduğu için onlarda mayışıyo dedi

hareketleri kuvetlimi sanki bana kuvetsiz gibi geliyorrr birde bacağımm ağrıyor benim romatizma gibi bugün topplaıyorum 2 üç yada bir olur bana böyle hiçç iş yapasım yokkk soğuk bir duş alıp yatmak istiyorummm of anam offff

yok cnm düşün yani sabah 6da bi hissettim sonra tık yok...artık normal karşılıyorum ben bu hareketsizliği bu sıcakta bizim bile bişey yapasımız yok.onlarda haklılar

Günaydın güzel anneler ve pıtırcık bebişleri benim bebişde çok hareketli değil. ama normal olduğunu düşünüyorum. sıcak biz bile bitap haldeyiz. bu arada bebek arabası kraft travel sistem almayı düşünüyorum. bakalım hayırlısı. öptük sizi oğluşumla

günaydın kızlar ve de minişler. Bugün içimde olumlu bir enerji ile uyandım iyiy uyudum herhalde ondan :)) hemen fikir alış verişine başlayalım ben biberon termometre gibi şeyleri seçicem bugün netten sonra almaya gidicez biberonda chicco natural glass slikon emzikli almayı düşünüyorum sizler aldınız mı ya da ne almayı düşünüyorsunuz

trawma sen bu travel sistemlerden hangisini almayı düşünüyorsun birkaç model var da

ewet cnm 3 gün öncesine kadar maşallahı vardı.ama hafif şuanda bence için rahatlasın bi doktora git...dün gece ben gitmeseydim kafayı yiyebilirdim

genel olarak herkesde hareket hafifliği söz konusu bende 15 gün oldu doktordan geleli o çok hereketli dedei kalp atışlarını dinlemeye gidiyorum aile hekimliğine kalp atışı normal demin 3 defa teklemedi tabi hafif gene hayırlısı bakalımm

selam kızlar,hepinize Antalya'dan sıcacık selamlarBen bebek arabasını baby2go'nun Marvel T/S (TRAVEL SİSTEM)aldım,Pusete monte edilebilen oto koltuğu özellikli ana kucağı var ama çok ağır,bebekle beraber nasıl tutulacak gözüm korktu vallahi

muz kilo mu aldırıyo canım ben hiç yemiyorum yaww..doktor zayıf falanda demedi ama bu haftalarda normalde kaç olması gerekiyo acaba içime kurt düştü bak çokmu zayıf şimdi bebekim

aman ne bilim bana benimki küçük gibi geliyor.. ama erken diyenlerde var.. annem sen zaten elim kadardın .. senin kızında öyle olsa ne olur bak şimdiki haline diye beni avutuyor.. bakalım bi dahaki kontrole ne kadarlık olmus bizim sıpa..

fatmacım senin bebek ne kadardı gram olarak en son. Karamsar olma son ay alacak en çok kiloyu zaten hem de dediğin gibi el kadar olacaklar onlar 3 kiloyu bulsa yeter. bu arada senle aynı gün hamile kalmışız :))

braun işte 1 snde ölçüyor.. eşim internette indirimli bulmu normalde 90 tl orda 65 tl imiş ama model konusunda tereddüt ettiğimizden almadık henüz..ırt 3020 modeli vimjo da .. ama bakıyoruz daha..

ben bebeğime bebek yağı ve pişik kremi dısında bişey sürmeyi düşünmüyorum canım.. losyanlar yüz kremleri vs almicam..sebamed gözmü yakıyormus.. ilk kez duydum.. araştıralım bakalım..

buraya göre bebişimin kilosu normal 550 diyo benimki 575

benimki 50 gr az...

arkadaşlar ben hepinize bir şeyler yazıyorum soruyorum ama kimseden cevap gelmiyor bana yazdıklarım da forumda görünüyor bana. bir problemmi var acaba görmüyormusunuz yazdıklarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…