- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.801
benimkki 353 gr dı 21 haftayken.. hergün muz yiyorum.. crafty tavsiyesi.. bakalım ne kadar olmus benimki
muz kilo mu aldırıyo canım ben hiç yemiyorum yaww..doktor zayıf falanda demedi ama bu haftalarda normalde kaç olması gerekiyo acaba içime kurt düştü bak çokmu zayıf şimdi bebekim
valla bende 10unda gitcem.şeker falan demedi doktorum.bide doktorumu değiştircem bakalımne zaman yapcak...ben 3 aydır böyle besleniyorum ama arada kacıyor gidiyor.. sonra yakalıyorum.. şekerden korkuyorum 6sında bakalım bende nasıl olacak..
ama aramızda bir hafta var normaldir heraldebenimki 429 gr
Kılzarrrrrrr offffffffffffffff hava çokk sıcakkkkkkkk heryerim şişiyor kuzummun hareket lerinide hissetmedimm bu gün siz ne diyosunuz hareketleri nasıll ya arada hissetiyorum ama kuvettli dilll
valla bende 10unda gitcem.şeker falan demedi doktorum.bide doktorumu değiştircem bakalımne zaman yapcak...
Ama aramızda bir hafta var normaldir heralde
canım bende hafta sonu hissedemedim bol bol su iç bide öksür rahatsız et...dün gece acile gittim sıcak olduğu için onlarda mayışıyo dedi
hareketleri kuvetlimi sanki bana kuvetsiz gibi geliyorrr birde bacağımm ağrıyor benim romatizma gibi bugün topplaıyorum 2 üç yada bir olur bana böyle hiçç iş yapasım yokkk soğuk bir duş alıp yatmak istiyorummm of anam offff
yok cnm düşün yani sabah 6da bi hissettim sonra tık yok...artık normal karşılıyorum ben bu hareketsizliği bu sıcakta bizim bile bişey yapasımız yok.onlarda haklılar
çok hafifmi hisettin bende şuan çokk hafif hissettim tekmelemiyor ama
Günaydın güzel anneler ve pıtırcık bebişleribenim bebişde çok hareketli değil. ama normal olduğunu düşünüyorum. sıcak biz bile bitap haldeyiz. bu arada bebek arabası kraft travel sistem almayı düşünüyorum. bakalım hayırlısı. öptük sizi oğluşumla
ewet cnm 3 gün öncesine kadar maşallahı vardı.ama hafif şuanda bence için rahatlasın bi doktora git...dün gece ben gitmeseydim kafayı yiyebilirdim
muz kilo mu aldırıyo canım ben hiç yemiyorum yaww..doktor zayıf falanda demedi ama bu haftalarda normalde kaç olması gerekiyo acaba içime kurt düştü bak çokmu zayıf şimdi bebekim
ben kendimi çok halsiz mutsuz ve keyifsiz hissediyorum pazartesi senrdomumu nedir bu ?
aman ne bilim bana benimki küçük gibi geliyor.. ama erken diyenlerde var.. annem sen zaten elim kadardın .. senin kızında öyle olsa ne olur bak şimdiki haline diye beni avutuyor.. bakalım bi dahaki kontrole ne kadarlık olmus bizim sıpa..
Günaydınlar herkese.
Fatmacım ben de araştırıyorum ama çok kararsız kaldım. Mustela ya da SebaMed düşünüyorum ama o kadar çok çeşit var ki neyini alacağız bunların ben onu bile çözemedim. Mustela'nın gündüz yüz kremi, gündüz vücut kremi, masaj yağı (bu sanırım bildiğimiz bebe yağı?) vs. o kadar çok çeşit var ki ne lazım, ne lazım değil çözemedim. Şampuan ayrı, duş jeli ayrı normalde ama Mustela'da 2in1 yapmışlar. Onu almayı düşünüyorum. SebaMed'in şampuanı göz yakıyormuş.
Ateş ölçer de Braun mu alsam ya da başka marka mı henüz karar vermedim. Yeğenimin doktorunda çok güzel bir ateş ölçer varmış. 1 sn de ölçmüş. Onun markasını sormayı düşünüyorum. Çünkü bizdekiyle yeğenimin alnını birkaç saniye sabit tutamıyoruz. O da korkuyor ateş ölçerken. Birşey yapıyoruz sanıyor. O yüzden en hızlısı hangisiyse ben onu almak istiyorum. Biraz hareketlendiklerinde ateşlerini ölçmek gerçekten zorlaşıyor.
buraya göre bebişimin kilosu normal 550 diyo benimki 575
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?