- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.141
ay benimde arttı.. ben sacımı hic boyatmadım.. arkada bi tutam vardı sadece şimdi önlerdede cok cıktı.. kızkardesim hamilelikle alakası yok abla yaslanıyosun dedi.. acı gercekler....
bende hiç beyaz yok ama gidip baktım hemen aynada tabi :) bide arkaları ve dipleri göremediğim yerler var akşam eşime sorucam tek bir tane beyazım vardı şimdiye kadarda hiç boyatmadım sacımı beyazlamaz inşallah
canım sen nasıl besleniyosun böle merak ettim benim bebişinde kilosu çok şükür iyi ama seninki uçmuş yesin teyzesi onun göbeğinikorkma canım görümcemde 6 cı ayında 800 gramdı şimdi doğum yaptı bugün kırkı çıktı 3 kilo 250 gram doğdu yani küçük doğdu diğer çocuklarına göre içini, ferah tut ne yediğinide yaz buraya merak ettim şimcik :26:
daha belli değilmi seninki?
rabbim hayırlısıyla kullanmayı nasip eylesin. hepicisi çok şeker...
arkadaşlar bakım ürünlerini inceleyen ve alan var mı? Şampuan dışında bakım ürünü olarak ne alacaksınız? ürünlerin çoğu birbirine benziyor. Hangisini almak daha mantıklı olacak acaba karar veremiyorum..
arkadaşlar bakım ürünlerini inceleyen ve alan var mı? Şampuan dışında bakım ürünü olarak ne alacaksınız? ürünlerin çoğu birbirine benziyor. Hangisini almak daha mantıklı olacak acaba karar veremiyorum..
senin hesap dogru canım benimde sat18 sata göre doğumda 25 kasım ama ultrasonda ilk gittiğimde 1 hafta önde çıkmıştı hatta çizelgemide ona göre yaptım ben şimdi 2 hafta önde çıkıyo öyle oluncada 9 kasım ultrasona göre doğum tarihin dedi doktor
ben bübchen almayı düşünüyorum bebe yağı,nemlendirici sütü,duş kremi başka bişeye gerek varmı bilmiyorum.
sat 18se doğru aramızda bir gün var
canım ben sana cevap veririm öncelikle ben de izmirliyim ama konyadayı 2 yıldır o yüzden araştıra araştıra buluyorum işte her şeyi ben Farabi hastanesine gidiyorum Mehmet beye en başından beri ve çok memnunum her anlamda bazıları yeni doktor olduğu için tecrübesine güvenmeselerde ben kendimden biliyorum mesleğin başında olunca insan daha özverili ve idealist istekli oluyor Hikmet Karabacak artık tatmin olmuş bir doktor ama tecrübeli tabiki ilk hamilelik için çok hitap edebilen bir doktor değil yani bizimle sevinen bizi kaygılarımızdan arındıran biri olmalı yani genç olmalı işte bu yüzden memnun değilsen benim doktorumu öneririrm[/QU
tamamen haklısın mehmet beyi biliyorum zaten değiştirirsem ona gidicem hem evime de yakın,buarada bahçeşehirde öğretmenim ben, sen?
aychin cim sen çıkmışsın benim de işim vardı o ara canım ben de öğretmenim ve bahçeşehire de çok yakınım 5 dk filan uzaklıktayım sizden farabi çok yakın bizden de öyle doğum için yakın hastane ideal zaten bir de mehmet beye çok rahat ulaşailiyorsun telefon sürekli açık ve de öğleden sonraları çok serbest oluyor fazla keşfedilmedi henüz o yüzden hastane sana değil sen hastaneye randevu veriyorsun :))) öptüm canım yine karşılaşınca yazışalım
bende bübchen alıcam sabunu kolonyası var ama sabunu cildi kuruturmu acaba
hayirli gunler prensesimin teyzeleri biz geldikkkkkkk
bugun MR sonucunu ogrenmeye gittik ve cok sukur hersey yolunda kizimin beyin ve vucut gelisimi herseyi iyi Rabbime sukurler olsun.500 kusur gram olmus boyunu unuttum.
Allahim omrumden omur gitti su iki haftada cok sukur bugunune insallah boyle devam eder hersey artik biraz olsun huzur istiyorum,artik bende normal bir hamilelik gecirmek istiyorum insallah Rabbim yardimcimiz olur hepimizin.
4 haftada bir yine ultrasona girecegim amniyotik sivi indeksim 22 cm cikti.normal gorunuyor ama amniyotik sivi indeksi degerleri 5 ile 25 cm arasi normalmis ama doktor kontrol altinda tutmak istedi yinede beni ve kizimi hayirlisi insallah bir sorun olmaz.sekerden suphelendi doktor ve seker olcumunu 26.haftada yapacak randevum 28.haftadaydi one aldirdi.
ve beni ultrasona tuttu bugun bilmiyordum girecegimi bebegimi gordum ya cok mutluyum.uyuz kizim uyuyordu yol boyunca tepikledi hastaneye giderken sonra uyumus esniyordu durmadan.asigim kizima asik...
ayrica esimin bogazi agriyor dunden beri ve benim bogazimdada agri sinyalleri var insallah hasta felan olmam isin kotusu ilac felanda alamam ya
bizden haberler boyle teyzeleri dualarinizi yinede eksik etmeyiniz bizden Allah C.C razi olsun hepinizden.
bugun MR sonucunu ogrenmeye gittik ve cok sukur hersey yolunda kizimin beyin ve vucut gelisimi herseyi iyi Rabbime sukurler olsun.500 kusur gram olmus boyunu unuttum.
Allahim omrumden omur gitti su iki haftada cok sukur bugunune insallah boyle devam eder hersey artik biraz olsun huzur istiyorum,artik bende normal bir hamilelik gecirmek istiyorum insallah Rabbim yardimcimiz olur hepimizin.
4 haftada bir yine ultrasona girecegim amniyotik sivi indeksim 22 cm cikti.normal gorunuyor ama amniyotik sivi indeksi degerleri 5 ile 25 cm arasi normalmis ama doktor kontrol altinda tutmak istedi yinede beni ve kizimi hayirlisi insallah bir sorun olmaz.sekerden suphelendi doktor ve seker olcumunu 26.haftada yapacak randevum 28.haftadaydi one aldirdi.
ve beni ultrasona tuttu bugun bilmiyordum girecegimi bebegimi gordum ya cok mutluyum.uyuz kizim uyuyordu yol boyunca tepikledi hastaneye giderken sonra uyumus esniyordu durmadan.asigim kizima asik...
ayrica esimin bogazi agriyor dunden beri ve benim bogazimdada agri sinyalleri var insallah hasta felan olmam isin kotusu ilac felanda alamam ya
bizden haberler boyle teyzeleri dualarinizi yinede eksik etmeyiniz bizden Allah C.C razi olsun hepinizden.
kızlar yasal bi uyarı daha,eğer 32 den önce heyet raporu dışında rapor alırsanız doğum izninizden düşüyo...
arkadaşlar bn gecen persembe gıttım dr a.3boyutlu şeker için.24 haftalıktı 798gramdı biraz göbekli dedi doktor.iyi bakmışsın dedi.ama bakıorum ortallama bu haftalarda bebekler 600-620gram civarı.çok mu şişko olucak acaba.korku sardı beni.bana göre iyi bebek zayıf bebektir hep.kendimi yiyorum.bi akıl verseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?