2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ay benimde arttı.. ben sacımı hic boyatmadım.. arkada bi tutam vardı sadece şimdi önlerdede cok cıktı.. kızkardesim hamilelikle alakası yok abla yaslanıyosun dedi.. acı gercekler....

bence hamilelikle alakası var bu kadar artması normal değil bence şimdiye kadar en fazla 2 taneyken şimdi ise..

arkadaşlar bakım ürünlerini inceleyen ve alan var mı? Şampuan dışında bakım ürünü olarak ne alacaksınız? ürünlerin çoğu birbirine benziyor. Hangisini almak daha mantıklı olacak acaba karar veremiyorum..

valla dr um bana vitamin bile vermedi işin aslı.bnde özel olarak bişi yemiyorum.meyve bol yiyorum bide sebze yemekleri.ne bulursum artık bamya semizotu ıspanak.aslında tek yararlı yediğim şeylerde bunlar.yoksa ne kolayı ne cips hayatımdan çıkaramadım.meyveyi sebzeyi bol tut diyebilirim sana yani.içimi rahatlattın ama ogluşum obez gibi olucak diye çok korkuyodum

ben nivea aldım canım çok araştırıp kafamı karıştırmadım aldım bi kullanayım da beğenmezsem değiştiririm

ben bübchen almayı düşünüyorum bebe yağı,nemlendirici sütü,duş kremi başka bişeye gerek varmı bilmiyorum.

sat 18se doğru aramızda bir gün var

hayirli gunler prensesimin teyzeleri biz geldikkkkkkk

bugun MR sonucunu ogrenmeye gittik ve cok sukur hersey yolunda kizimin beyin ve vucut gelisimi herseyi iyi Rabbime sukurler olsun.500 kusur gram olmus boyunu unuttum.

Allahim omrumden omur gitti su iki haftada cok sukur bugunune insallah boyle devam eder hersey artik biraz olsun huzur istiyorum,artik bende normal bir hamilelik gecirmek istiyorum insallah Rabbim yardimcimiz olur hepimizin.

4 haftada bir yine ultrasona girecegim amniyotik sivi indeksim 22 cm cikti.normal gorunuyor ama amniyotik sivi indeksi degerleri 5 ile 25 cm arasi normalmis ama doktor kontrol altinda tutmak istedi yinede beni ve kizimi hayirlisi insallah bir sorun olmaz.sekerden suphelendi doktor ve seker olcumunu 26.haftada yapacak randevum 28.haftadaydi one aldirdi.

ve beni ultrasona tuttu bugun bilmiyordum girecegimi bebegimi gordum ya cok mutluyum.uyuz kizim uyuyordu yol boyunca tepikledi hastaneye giderken sonra uyumus esniyordu durmadan.asigim kizima asik...

ayrica esimin bogazi agriyor dunden beri ve benim bogazimdada agri sinyalleri var insallah hasta felan olmam isin kotusu ilac felanda alamam ya

bizden haberler boyle teyzeleri dualarinizi yinede eksik etmeyiniz bizden Allah C.C razi olsun hepinizden.

bende bübchen alıcam sabunu kolonyası var ama sabunu cildi kuruturmu acaba

valla cnm bebişler için yapıldığına göre herlade kurutmuyodur benim arkdaşım onun ürünleri kullanıyo memnun şimdilik tabi ciltten cildede farklıdır herlade yinede bakalım inşallah ii gelir bizim bebişlerimizede.

princesscim hadi gözünaydın inşallah bundan sonrası için sorun yaşamazsın,yaşamayız:)

Budur işte yaaaaaaa
sabahtan beri beklediğim haber
benim güzel kızım,
minik kızım,
kendi akıllı anası deli kızım :)
annen senin yüzünden deli çıkacak kuzum benim :)
yeter artık nazlandığın :)
Nazlı prensesss
ama iyisin ya
herşeye değerrrr

öpüoruz seni Nil kardeşinle en en bi çok

selam güzel anneler ve onların şekermi şeker bebikklerii biz mertimle ancak uyandık eşinm gececiydi dünde deprem olunca
babamız geldi aldı onla birlikte iş yerine gittik

günün en güzel haberi.... cok cok sevindim.. öpüyorum meleğini...

kızlar yasal bi uyarı daha,eğer 32 den önce heyet raporu dışında rapor alırsanız doğum izninizden düşüyo...

hadiya bak bunu bilmiyordm normal rahatsızlık raporu olsadamı ondan düşüyo ya ben daha önce 2 aylıkken 2 gün almıştım rapor ordanmı düşecek oda?

Canim seker yükleme testini yaptirdin mi ? Korkutmak gibi olmasin ama benimde ilk bebisimde bebisin göbisi fazla cikmisti seker cikmisti bende ama insaallah sende öyle degildir bebisin tontis olsun da seker olmasin .

çok sevindim canım undan sonra da problem yaşamamanız dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…