2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

benimde çatlak yok ama varis var ve ağrı yapmaya başladı çatlaklar için krem sürüyorum bende her akşam

ben de hem çatlak hem varis hem de selülit var kalçada başka bir yerime bir şey olmadı ama işte ne yaparsak yapalım o olacağı yerde oluyor kimnde göbekte kiminde kalçada vs doktorların söylediği ne sürersen sür o çatlarsa çatlar elinde değil yani banyo yap kese yap yağ sür merhem sür ben hepsini denedim ama işte deişen birşey yok kabullendim artık malesef(

aslında yaz olmasa varisi öneleyebiliriz varis coraplarıyla ama oda sıcakta giyilmez doktorlarda pek önermiyor ağrı şiddetlenirse kalpdamara gidicem ben daha çalışıcam ayakların sağlam olması lazım :)

arkadaşlar aldıklarımın resimlerini çektim tabi hepsini değil daha bir sürü şey var da özelliği olan şeyler değil mesela termometre tırmak makası gibi şeyler değişik olanları çektim daha çok. Bakın bakalım fikir olsun

çok teşekkür ederim takvimi elime alıyorum tekrar.peki doğum tarihi 18 kasım mı onda yanlışlık yapmışmıyım?ben 18 kasım öncesı 8 hafta ve sonrası dıye hesaplamıştım güya.onuda elime yüzüme bulaştırmışım :)

güle güle iyi günlerde kullansın bebişin:)

slm kızlar biz cuma günü doktordaydık ordan anneanemize gittik dün geldik bu cuma ayrıntılı ultrasona giricez bakalım inşlh bi problem çıkmaz.oğluşum 690 grm olmuş teyseleri ultrasona göre doğum tarihi 9 kasım görünüyo gttiğimizde 24 haftalık dedi doktor sata göre 25 kasım bakalım ayrıntılıda ne çıkıcak bu bebiş hiç beklemediğim bi anda doğcak galiba

bende hem kılcal var hem yeşillerden var ağrıyı kılcal damarlar yapıyor kılcal damarlar doğum sonrası gidebiliyormuş ama yeşiller bişey yapmazsam kalıcı (

demek ondan ağrıyo ayaklarım gerçi yeşillerdende varda bende bakalım ne olacak.bişe sorcam ya saçlarınızda beyaz çıktımı bende acayip fazla çıktı önceden birikitaneydi şimdi baya var yani..

bide unuttum kızlar yazmayı doktora kuyruk sokumm agrıyo dedim oda çatın dar genişlemeye çalışıyor ondan dedi ama benim çatıma bakmadıki o yani çatıyı ultrasondan göremez heralde dime 3.5 kilodan fazla olursa normal doğamassın dedi yakında doktora gitcek olan varsa sorabilirmi o agrı çatıdanmı kaynaklanıomuş acaba

demek ondan ağrıyo ayaklarım gerçi yeşillerdende varda bende bakalım ne olacak.bişe sorcam ya saçlarınızda beyaz çıktımı bende acayip fazla çıktı önceden birikitaneydi şimdi baya var yani..

ay benimde arttı.. ben sacımı hic boyatmadım.. arkada bi tutam vardı sadece şimdi önlerdede cok cıktı.. kızkardesim hamilelikle alakası yok abla yaslanıyosun dedi.. acı gercekler....

bende hiç beyaz yok ama gidip baktım hemen aynada tabi :) bide arkaları ve dipleri göremediğim yerler var akşam eşime sorucam tek bir tane beyazım vardı şimdiye kadarda hiç boyatmadım sacımı beyazlamaz inşallah

benim sat 19 şubat doğum 26 kasım şuan 22 haftalığım bi yanlışlık olmasın yoksa benim hesaplarmı yanlış

rabbim hayırlısıyla kullanmayı nasip eylesin. hepicisi çok şeker...

benim sat 19 şubat doğum 26 kasım şuan 22 haftalığım bi yanlışlık olmasın yoksa benim hesaplarmı yanlış
senin hesap dogru canım benimde sat18 sata göre doğumda 25 kasım ama ultrasonda ilk gittiğimde 1 hafta önde çıkmıştı hatta çizelgemide ona göre yaptım ben şimdi 2 hafta önde çıkıyo öyle oluncada 9 kasım ultrasona göre doğum tarihin dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…