- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.121
bende varis yok ama göbüş fena çatlak
ayy çok sevindim konyadan biri çıktı sonunda canım ben de özel atamıyorum henüz 100 e ulaşmadı mesajlarım ama burdan sorsan çok mu özeldi sorular
:))bende çok sevindim,özelinden diil de, konyada yabancıyım çok sorum war:))
hikmet karabacak a gidiyorum özel selçukluda, sen?
pek memnun da diiilim açıkçası çok umursamaz gibi , değiştirsemmi diye düşünüyorum
1 ağustosta gidicem artık ona göre karar wericem
:))bende çok sevindim,özelinden diil de, konyada yabancıyım çok sorum war:))
hikmet karabacak a gidiyorum özel selçukluda, sen?
pek memnun da diiilim açıkçası çok umursamaz gibi , değiştirsemmi diye düşünüyorum
1 ağustosta gidicem artık ona göre karar wericem
canım ben sana cevap veririm öncelikle ben de izmirliyim ama konyadayı 2 yıldır o yüzden araştıra araştıra buluyorum işte her şeyi ben Farabi hastanesine gidiyorum Mehmet beye en başından beri ve çok memnunum her anlamda bazıları yeni doktor olduğu için tecrübesine güvenmeselerde ben kendimden biliyorum mesleğin başında olunca insan daha özverili ve idealist istekli oluyor Hikmet Karabacak artık tatmin olmuş bir doktor ama tecrübeli tabiki ilk hamilelik için çok hitap edebilen bir doktor değil yani bizimle sevinen bizi kaygılarımızdan arındıran biri olmalı yani genç olmalı işte bu yüzden memnun değilsen benim doktorumu öneririrm
benimde çatlak yok ama varis var ve ağrı yapmaya başladı çatlaklar için krem sürüyorum bende her akşam
ben de hem çatlak hem varis hem de selülit var kalçada başka bir yerime bir şey olmadı ama işte ne yaparsak yapalım o olacağı yerde oluyor kimnde göbekte kiminde kalçada vs doktorların söylediği ne sürersen sür o çatlarsa çatlar elinde değil yani banyo yap kese yap yağ sür merhem sür ben hepsini denedim ama işte deişen birşey yok kabullendim artık malesef(
canım ben sana cevap veririm öncelikle ben de izmirliyim ama konyadayı 2 yıldır o yüzden araştıra araştıra buluyorum işte her şeyi ben Farabi hastanesine gidiyorum Mehmet beye en başından beri ve çok memnunum her anlamda bazıları yeni doktor olduğu için tecrübesine güvenmeselerde ben kendimden biliyorum mesleğin başında olunca insan daha özverili ve idealist istekli oluyor Hikmet Karabacak artık tatmin olmuş bir doktor ama tecrübeli tabiki ilk hamilelik için çok hitap edebilen bir doktor değil yani bizimle sevinen bizi kaygılarımızdan arındıran biri olmalı yani genç olmalı işte bu yüzden memnun değilsen benim doktorumu öneririrm[/QU
tamamen haklısın mehmet beyi biliyorum zaten değiştirirsem ona gidicem hem evime de yakın,buarada bahçeşehirde öğretmenim ben, sen?
yanlış hesaplamışsın canım, benimde son adetim 11 şubat. 32. hafta 22 eylülde doluyor, 23 eylül itibariyle doğum öncesi izne ayrılabiliyoruz. 27 ekimde 37 hafta doluyor. yani en fazla 27 ekime kadar çalışabilirsin.
çok şey soruyorum ama bunuda sormadan geçemicem szide varis varmı ? bende başladı biraz biraz
Eki Görüntüle 230329 Eki Görüntüle 230330 Eki Görüntüle 230331 Eki Görüntüle 230332 Eki Görüntüle 230333 Eki Görüntüle 230334 Eki Görüntüle 230335 Eki Görüntüle 230336
arkadaşlar aldıklarımın resimlerini çektim tabi hepsini değil daha bir sürü şey var da özelliği olan şeyler değil mesela termometre tırmak makası gibi şeyler değişik olanları çektim daha çok. Bakın bakalım fikir olsun
bendede var ne yazıkki özellikle ayaklarımda ince ince kılcal damarlar halinde çıktı yani(
bende hem kılcal var hem yeşillerden var ağrıyı kılcal damarlar yapıyor kılcal damarlar doğum sonrası gidebiliyormuş ama yeşiller bişey yapmazsam kalıcı(
demek ondan ağrıyo ayaklarım gerçi yeşillerdende varda bende bakalım ne olacak.bişe sorcam ya saçlarınızda beyaz çıktımı bende acayip fazla çıktı önceden birikitaneydi şimdi baya var yani..
demek ondan ağrıyo ayaklarım gerçi yeşillerdende varda bende bakalım ne olacak.bişe sorcam ya saçlarınızda beyaz çıktımı bende acayip fazla çıktı önceden birikitaneydi şimdi baya var yani..
slm kızlar biz cuma günü doktordaydık ordan anneanemize gittik dün geldik bu cuma ayrıntılı ultrasona giricez bakalım inşlh bi problem çıkmaz.oğluşum 690 grm olmuş teyseleri ultrasona göre doğum tarihi 9 kasım görünüyo gttiğimizde 24 haftalık dedi doktor sata göre 25 kasım bakalım ayrıntılıda ne çıkıcak bu bebiş hiç beklemediğim bi anda doğcak galiba
Eki Görüntüle 230329 Eki Görüntüle 230330 Eki Görüntüle 230331 Eki Görüntüle 230332 Eki Görüntüle 230333 Eki Görüntüle 230334 Eki Görüntüle 230335 Eki Görüntüle 230336
arkadaşlar aldıklarımın resimlerini çektim tabi hepsini değil daha bir sürü şey var da özelliği olan şeyler değil mesela termometre tırmak makası gibi şeyler değişik olanları çektim daha çok. Bakın bakalım fikir olsun
senin hesap dogru canım benimde sat18 sata göre doğumda 25 kasım ama ultrasonda ilk gittiğimde 1 hafta önde çıkmıştı hatta çizelgemide ona göre yaptım ben şimdi 2 hafta önde çıkıyo öyle oluncada 9 kasım ultrasona göre doğum tarihin dedi doktorbenim sat 19 şubat doğum 26 kasım şuan 22 haftalığım bi yanlışlık olmasın yoksa benim hesaplarmı yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?