2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar çok açıp açlıktan şimdi bayılıcam aksilik bişey getirmedim bugun evden daha yemegede 20dk var:84:

Kızlar göğüslere dokunmama konusuna katılıyorum. Ne şekilde dokunursanız/dokunulursa bile hemen tepki veriyor. Benim hemen su gelmeye başlıyor. Korkuyorum tabi o yüzden dikkat etmek lazım. Dokunmak yasak.

Çalışma konusuna gelince okullar açıldığında sanırım ben 28.haftamı doldurmuş olacağım. 32.haftaya kadar idare edip izne çıkmayı düşünüyorum. O 4 haftada doktorum gerekli görürse rapor verir zaten. Kendimi yormak istemiyorum. 32.hafta hemencecik izne çıkacağım inşallah. Bebişimi evde sabırla beklemeyi umuyorum. Sağlıkla gelsinler de gerisi kolay inşallah.... Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin. Ağustos annelerini okudum biraz. Son haftalarını yaşıyorlar ve sıkıntıları artmış. Uyuyamıyorlar. Sıcaklar bir yandan. Allah kolaylık versin. Biz inşallah son aylarımızda çok sıkıntı çekmeyiz, Ekim, Kasım soğuk olur. Ay heyecanlandım düşününce.

kızlar merhabaaaa dün söylemiştim alış-verişe gidicez diye hatırlarsanız akşam aldık bir çok şeyi çok mutlu oldum yaa
pijama, dışarı kıyafeti, eldiven, şapka, alt üst evde giymek için takım, yan yatırma yastığı, çanta, temizlik bakım seti, battaniye (peluş ve penye), üçgen başlıklı havlu, zıbın, alt değiştirme minderi ve ayrıca muşamba tarzı olan alt açma, çıt çıtlı body,termometre, emzik, biberon, ve tırnak makası aldım bir tane de kendime elbise aldım şöyle tiril tiril hepsi 400 tuttu toplu alınca 40 lira indirim yaptılar. iyi almışmıyım sizce???

canım hayırlı olsun .. güzel günlerde giydirmeyi kullanmayı nasip etsin Allah.. bence ii almıssın..

hayırlı uğurlu olsun canım. Allah hayırlısıyla giydirmeyi nasip eylesin. bence çok uygun almışsın.

birde cici topiğimize resimlerini eklermisin. bizde görelim cicilerinizi

güle güle kullansın bebişin bir çok şeyi bir seferde hemde uygun almışsın parça parça almak daha masraflı olur heralde

hayırlı olsun güle güle kullansın inşallah cnm ii almışsın bencede okadar şey biz yavaş yavaş alalım dokunmasın diyoruz ama toplu almak daha ii oluyo aslında indirim yapılıyo hep nerden aldn peki?

evt annem de öyle diyor ele avuca gelir:=) maşallah çağanımıza da

hayırlı olsun güle güle kullansın inşallah cnm ii almışsın bencede okadar şey biz yavaş yavaş alalım dokunmasın diyoruz ama toplu almak daha ii oluyo aslında indirim yapılıyo hep nerden aldn peki?

sağol canım iiyi oldu böyle bir gidişte kalanları alıcam 1 de oda için giderim tamam işte pembe & mavi den aldım hepsini ne ararsan var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…