- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.101
kızımız olursa ismini tanem,erkek olursa ozan koyucaz inşallah
kızımız olursa ismini tanem,erkek olursa ozan koyucaz inşallah
kızlar merhabaaaa dün söylemiştim alış-verişe gidicez diye hatırlarsanız akşam aldık bir çok şeyi çok mutlu oldum yaa
pijama, dışarı kıyafeti, eldiven, şapka, alt üst evde giymek için takım, yan yatırma yastığı, çanta, temizlik bakım seti, battaniye (peluş ve penye), üçgen başlıklı havlu, zıbın, alt değiştirme minderi ve ayrıca muşamba tarzı olan alt açma, çıt çıtlı body,termometre, emzik, biberon, ve tırnak makası aldım bir tane de kendime elbise aldım şöyle tiril tiril hepsi 400 tuttu toplu alınca 40 lira indirim yaptılar. iyi almışmıyım sizce???
kızlar merhabaaaa dün söylemiştim alış-verişe gidicez diye hatırlarsanız akşam aldık bir çok şeyi çok mutlu oldum yaa
pijama, dışarı kıyafeti, eldiven, şapka, alt üst evde giymek için takım, yan yatırma yastığı, çanta, temizlik bakım seti, battaniye (peluş ve penye), üçgen başlıklı havlu, zıbın, alt değiştirme minderi ve ayrıca muşamba tarzı olan alt açma, çıt çıtlı body,termometre, emzik, biberon, ve tırnak makası aldım bir tane de kendime elbise aldım şöyle tiril tiril hepsi 400 tuttu toplu alınca 40 lira indirim yaptılar. iyi almışmıyım sizce???
birde cici topiğimize resimlerini eklermisin. bizde görelim cicilerinizi
güle güle kullansın bebişin bir çok şeyi bir seferde hemde uygun almışsın parça parça almak daha masraflı olur heralde
çok yüksek değil şeker.. eskilerde ne kadar kilolu doğurursan o kadar makbuldüü şimdide erken gidince dert yapıyoruz geç gidince dert yapıyoruz.. aslında Allaha emanet deyip hiçbirşeyi takmamak lazım ama ahh yapabilsekk.. bendede var akıntı ama idare ediyorum rahatsız etmiyo benii şükür..benim çağanımda 25. haftada 675 gr dı teyzesii..
hayırlı olsun güle güle kullansın inşallah cnm ii almışsın bencede okadar şey biz yavaş yavaş alalım dokunmasın diyoruz ama toplu almak daha ii oluyo aslında indirim yapılıyo hep nerden aldn peki?
pijama, dışarı kıyafeti, eldiven, şapka, alt üst evde giymek için takım, yan yatırma yastığı, çanta, temizlik bakım seti, battaniye (peluş ve penye), üçgen başlıklı havlu, zıbın, alt değiştirme minderi ve ayrıca muşamba tarzı olan alt açma, çıt çıtlı body,termometre, emzik, biberon, ve tırnak makası aldım bir tane de kendime elbise aldım şöyle tiril tiril hepsi 400 tuttu toplu alınca 40 lira indirim yaptılar. iyi almışmıyım sizce???[/QUO
bende seni bekliodum konyada olduunu sölemişstn geçengün
bende konyadayım pek bi yer bilmiorum burda sana bi kaç şey sormam lazım özelden mesaj atmaya çalıştm ama atamıomuşum(
bana özelden facein ya da msn in warsa yazarmısın
çok şey soruyorum ama bunuda sormadan geçemicem szide varis varmı ? bende başladı biraz biraz
pijama, dışarı kıyafeti, eldiven, şapka, alt üst evde giymek için takım, yan yatırma yastığı, çanta, temizlik bakım seti, battaniye (peluş ve penye), üçgen başlıklı havlu, zıbın, alt değiştirme minderi ve ayrıca muşamba tarzı olan alt açma, çıt çıtlı body,termometre, emzik, biberon, ve tırnak makası aldım bir tane de kendime elbise aldım şöyle tiril tiril hepsi 400 tuttu toplu alınca 40 lira indirim yaptılar. iyi almışmıyım sizce???[/QUO
bende seni bekliodum konyada olduunu sölemişstn geçengün
bende konyadayım pek bi yer bilmiorum burda sana bi kaç şey sormam lazım özelden mesaj atmaya çalıştm ama atamıomuşum(
bana özelden facein ya da msn in warsa yazarmısın
ayy çok sevindim konyadan biri çıktı sonunda canım ben de özel atamıyorum henüz 100 e ulaşmadı mesajlarım ama burdan sorsan çok mu özeldi sorular
bende varis yok ama göbüş fena çatlak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?