2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

hadiya bak bunu bilmiyordm normal rahatsızlık raporu olsadamı ondan düşüyo ya ben daha önce 2 aylıkken 2 gün almıştım rapor ordanmı düşecek oda?

hayır o düşmeyecek,normal rahatsızlık raporu alsanda aynı şey geçerli,hile yapmayı önlemek için,ya şu 25 haftadan sonra aldıklarımız yani...

ah craftycigim inanki resmen tarif ettigin kivamdayim cildirmaya az kaldi doktorum nerede?
cok sukur kizim iyi ya insallah bitecek butun sIkintilar.
annesi ona kurban olsunkizim o kadar nazliki sonunda adi naz olacak diye korkuyorum.

bizde sizi optuk kucak dolusu sevgilerimizle

günün en güzel haberi.... cok cok sevindim.. öpüyorum meleğini...

Allah razi olsun canim bizde sizi optuk Fatma teyzesi biliyormusun adasiz biz

Princess of Rain kullanıcısından alıntı
hayirli gunler prensesimin teyzeleri biz geldikkkkkkk

bugun MR sonucunu ogrenmeye gittik ve cok sukur hersey yolunda kizimin beyin ve vucut gelisimi herseyi iyi Rabbime sukurler olsun.500 kusur gram olmus boyunu unuttum.

Allahim omrumden omur gitti su iki haftada cok sukur bugunune insallah boyle devam eder hersey artik biraz olsun huzur istiyorum,artik bende normal bir hamilelik gecirmek istiyorum insallah Rabbim yardimcimiz olur hepimizin.

4 haftada bir yine ultrasona girecegim amniyotik sivi indeksim 22 cm cikti.normal gorunuyor ama amniyotik sivi indeksi degerleri 5 ile 25 cm arasi normalmis ama doktor kontrol altinda tutmak istedi yinede beni ve kizimi hayirlisi insallah bir sorun olmaz.sekerden suphelendi doktor ve seker olcumunu 26.haftada yapacak randevum 28.haftadaydi one aldirdi.

ve beni ultrasona tuttu bugun bilmiyordum girecegimi bebegimi gordum ya cok mutluyum.uyuz kizim uyuyordu yol boyunca tepikledi hastaneye giderken sonra uyumus esniyordu durmadan.asigim kizima asik...

ayrica esimin bogazi agriyor dunden beri ve benim bogazimdada agri sinyalleri var insallah hasta felan olmam isin kotusu ilac felanda alamam ya

bizden haberler boyle teyzeleri dualarinizi yinede eksik etmeyiniz bizden Allah C.C razi olsun hepinizden.

canım çok sevindim... çok güzel bir haber inş bundan sonra sorunsuz bir dönem geçirirsiniz bebişinle....

kızlar bende 30 yaşındayım ve benimde normalde beyazım yoktuuuuuuuuuu. taki bebişimiz bizimle olana kadar şimdi sol tarafımda sadece bir kısımda beyazlarım çıkmış :) çok tuhaf

crafty ve elayı biliyorum ama onlar dışında çalışan anneler kim ????
ben canım ben

ay canım cok sukurrrr
derin bir nefes almıssındır herhaldeeeeee
hadi artık bundan sonra hamileliginin tadını cıkar canım dila'n ile birlikte.. adı dila mı olacaktı sanki?

Son düzenleme:
ela_sudem cok tesekkurler canim insallah sorunsuz geciririz artik geri kalan donemi.:86:

jineps cok tesekkur ederim canim huzur artik kapimda galiba

lunacigim hemde nasil bir derin nefes aldim hastanede attigim ciglik yetti bana doktorumda bana eslik etti.

dila dusunuyoruz ama karar veremedik henuz aksam olsun babacigimiz gelsin yuvarla masa kuracagiz artik kesinlessin ismimiz

Fatmacigim arada kalanlar yasadi

anacım laf yetiştirmekten yazamadım gözün aydın sana demiştim demi:)

bi his ilk ben doğurcam gibi dio :)
ekim 15 de pırtlarım ben bu bebe hanım ı

hepimizden onde gidiyorsun heralde once sen dogurcan bacim ayip ettin

bugunku rapora yazilmis anne adayinda karin sertlesmesi ve kramplar agrilar cogalirsa acilen dogum bolumune gidiniz diye.amniyo sivisi fazla olursa erken dogum olabilirmis simdi bunuda kafaya takacagim galiba kafaya taka, taka herseyi toka takmaya sac kalmayacak ayrica benimde beyazlarim cogaldi hamilelikte

bi his ilk ben doğurcam gibi dio :)
ekim 15 de pırtlarım ben bu bebe hanım ı
cnm aslında bu hesaplamada kafam çok karışık, normalde 22+0 haftalığım
ve sorana 5,5 aylığım diyorum ama doğumum 10 ayı buluyor, şimdi sen kaç aylık oluyosun?

cnm çok geçmiş olsun çok şükür her şeyiniz temiz çıkmış. Kafayı taktıkça söyleyim sana daha çok sorun yaşıyor insan.. sen elinden geleni yapıorsan bebeğin için emin ol allah bi şekilde denklemiştir hem senin hem bebğin sağlığını..umarım herkes için her şey yolunda gider ve bebklerimizi sağ salim kucağımıza alırız..

cnm aslında bu hesaplamada kafam çok karışık, normalde 22+0 haftalığım
ve sorana 5,5 aylığım diyorum ama doğumum 10 ayı buluyor, şimdi sen kaç aylık oluyosun?

Hesabı aşağıdaki gibi yapıomuşuz
benim 6. ayım bitti o zaman :)
7. ayın ilk günlerindeyim USG ye göre
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

crafty ben de aynı düşünceler içerisindeyim 40.haftam kasımın ilk haftası bu velet o kadar beklemezki 36.hafta ekimin ilk haftası bitiyor diyorum ki bu 15i gibi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…