2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

evet taam sevdi,m ben bunu

Ben ay hesabını şöyle yapıyorum:
Son adet tarihim 10 Şubat,her ayın 10'unda bir ay büyüyormuşuz gibi düşünüyorum:)
Kasım 10 da 9 ay doluyor.
Doğum tarihi 17,18 kasım gibi görünüyor işte böyle:)
Birkaç gün değişebilir ama bu yöntem daha kolay hesaplamak için:)

tamam SAT 25 Ocak
25 Temmuzda 6. ay bitti
7. ayın ilk günü o halde bugün :)

kızlar hızınıza yetişemiyorum maşallah
prensesscim senin adınada çok sevindim inşallah bu vakitten sonra sorunsuz bi hamilelik geçirirsin
siz erken dogurcaz diyosunuz ama banada hep 4 kasımı geçcekmiş gibi geliyor ama hayırlısı

canım çok sevindim prensesininiyi olmasına...allah hepimizin yavrusuna sağlık versin....

sen şuan 6 aylıksın ve haftaya altıyı bitiriyorsunnn:)

ben daha yeni 5,5 aylık oldugumu öğrendim eşime desemki haftaya 7. aydan gün almaya baslicaz adam sok gecircek.. hala sen bana 5 aylığız demeyi yasatmadın diye laf sokuyor.. gecen gün birine 6 aylık dedim hayır 5,5 aylık diyor.. adam 5 e takılmıs durumda..

tamam SAT 25 Ocak
25 Temmuzda 6. ay bitti
7. ayın ilk günü o halde bugün :)

evet bu iki yöntemde tutuyor benimde 30 ocak
30 temmuzda 6 ay bitiyor
7.ayın ilk günü pazar günü

benim hesabıma göre bu hafta ve hafta sonuna kadar bana soran olursa 6,5 aylık diyorum 1 ağustostan itibaren sorana 7 ayın içindeyiz diyorum 12 ağustos gibi sorana da 7.ay bitti diyorum:)))) nasıl ama?

ben sen diye hatirliyorum:76:

yok yaa birisordu ben hesaplamasını söledim işte :)

ahahahahahahahhaha

10 numara :)
ben sorana 27 haftalık diyom geçio :)

Aynen canım bende öyle hesaplıyorum ben 16. haftada doktoruma sormuştum ben şimdi 4 aylıkmıyım diye o da dediki evet 4 hafta 1 ay olarak hesaplama her ay 30 gün hesaplanıyor yani benim sat 8 şubat bende ağustos 8 de 6 ayımı bitirip 7 den gün alacağım ...
eylül 8,ekim 8,kasım 8 9 ay bitmiş oluyor tahmini tarih zaten 15 kasım alın size 9 ay 10 gün değilde 9 ay 7 gün :))) Bir iki günde farketmez artık nasılsa erken yada geç olabiliyor....

süpersiniz ya:)))

durun konuyu kapatmadan benimki kaç ayluk onuda söyleyinnn

ya o zaman benimki yanlıs oluyor sat 13 şubat temmuz 13 te 5 bitti şimdi 5,5 oldum agustos 13 te 6 bitecek 7 den gün alcam demektir.

leylacım senle bim aramda 1 hafta olduguna göre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…