- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.201
en iyisi şöyle düşünmek iki hafta iki hafta... crafty 7.ayından gün almaya başladı ama 28.haftasında 7.ayı bitirmiş olacak. 30.haftasında 7,5 aylık, 32.haftasında 8.aylık, 34.haftasında 8,5 aylık, 36.haftasında 9 aylık ve 40 a kadar yolunu bitirmiş oluyor
şafak karanlık be
peki ben kac aylık oluyorumm
Ben ay hesabını şöyle yapıyorum:
Son adet tarihim 10 Şubat,her ayın 10'unda bir ay büyüyormuşuz gibi düşünüyorum:)
Kasım 10 da 9 ay doluyor.
Doğum tarihi 17,18 kasım gibi görünüyor işte böyle:)
Birkaç gün değişebilir ama bu yöntem daha kolay hesaplamak için:)
kim açtı bu mevzuyu yaaa
amannn :)
hayirli gunler prensesimin teyzeleri biz geldikkkkkkk
bugun MR sonucunu ogrenmeye gittik ve cok sukur hersey yolunda kizimin beyin ve vucut gelisimi herseyi iyi Rabbime sukurler olsun.500 kusur gram olmus boyunu unuttum.
Allahim omrumden omur gitti su iki haftada cok sukur bugunune insallah boyle devam eder hersey artik biraz olsun huzur istiyorum,artik bende normal bir hamilelik gecirmek istiyorum insallah Rabbim yardimcimiz olur hepimizin.
4 haftada bir yine ultrasona girecegim amniyotik sivi indeksim 22 cm cikti.normal gorunuyor ama amniyotik sivi indeksi degerleri 5 ile 25 cm arasi normalmis ama doktor kontrol altinda tutmak istedi yinede beni ve kizimi hayirlisi insallah bir sorun olmaz.sekerden suphelendi doktor ve seker olcumunu 26.haftada yapacak randevum 28.haftadaydi one aldirdi.
ve beni ultrasona tuttu bugun bilmiyordum girecegimi bebegimi gordum ya cok mutluyum.uyuz kizim uyuyordu yol boyunca tepikledi hastaneye giderken sonra uyumus esniyordu durmadan.asigim kizima asik...
ayrica esimin bogazi agriyor dunden beri ve benim bogazimdada agri sinyalleri var insallah hasta felan olmam isin kotusu ilac felanda alamam ya
bizden haberler boyle teyzeleri dualarinizi yinede eksik etmeyiniz bizden Allah C.C razi olsun hepinizden.
sen şuan 6 aylıksın ve haftaya altıyı bitiriyorsunnn:)
tamam SAT 25 Ocak
25 Temmuzda 6. ay bitti
7. ayın ilk günü o halde bugün :)
ben sen diye hatirliyorum:76:
ben daha yeni 5,5 aylık oldugumu öğrendim eşime desemki haftaya 7. aydan gün almaya baslicaz adam sok gecircek.. hala sen bana 5 aylığız demeyi yasatmadın diye laf sokuyor.. gecen gün birine 6 aylık dedim hayır 5,5 aylık diyor.. adam 5 e takılmıs durumda..
evet bu iki yöntemde tutuyor benimde 30 ocak
30 temmuzda 6 ay bitiyor
7.ayın ilk günü pazar günü
benim hesabıma göre bu hafta ve hafta sonuna kadar bana soran olursa 6,5 aylık diyorum 1 ağustostan itibaren sorana 7 ayın içindeyiz diyorum 12 ağustos gibi sorana da 7.ay bitti diyorum:)))) nasıl ama?
Ben ay hesabını şöyle yapıyorum:
Son adet tarihim 10 Şubat,her ayın 10'unda bir ay büyüyormuşuz gibi düşünüyorum:)
Kasım 10 da 9 ay doluyor.
Doğum tarihi 17,18 kasım gibi görünüyor işte böyle:)
Birkaç gün değişebilir ama bu yöntem daha kolay hesaplamak için:)
ben daha yeni 5,5 aylık oldugumu öğrendim eşime desemki haftaya 7. aydan gün almaya baslicaz adam sok gecircek.. hala sen bana 5 aylığız demeyi yasatmadın diye laf sokuyor.. gecen gün birine 6 aylık dedim hayır 5,5 aylık diyor.. adam 5 e takılmıs durumda..
durun konuyu kapatmadan benimki kaç ayluk onuda söyleyinnn
evet bu iki yöntemde tutuyor benimde 30 ocak
30 temmuzda 6 ay bitiyor
7.ayın ilk günü pazar günü
benim hesabıma göre bu hafta ve hafta sonuna kadar bana soran olursa 6,5 aylık diyorum 1 ağustostan itibaren sorana 7 ayın içindeyiz diyorum 12 ağustos gibi sorana da 7.ay bitti diyorum:)))) nasıl ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?