- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #1.721
cnm ben zofran kullanıyorum daha doğrusu dün bitane aldım hala olmadı bulantım çok şükür tavsiye ederim.
selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamilelik bolcum artık bulantıların azalmış çok sevindim benimde var ama okadar kötü degilim yemek yiyebiliyorum bende artık yavaş yavaş toparlanıyorum akıntılarım tam geçmedi ama 1 hafta 10 gün gelirmiş böyle yarın kontrolum var bebişimi görücem nasipse benim için dua edin umarım düşük tehlikem geçmiş olsun
Lıstenıze benıde eklermısınız sat 30 ocak 7+3 yas 27 kılo 55 ızmır keseyı gorduk pıtpıtlarıda duyduk allah herkese nasıp etsın ınsallah...
bende kasim annesiyim..gerci doktor ekim sonu kasim basi dedi
slm kızlar kasım anneleri çoğalmış ne güzel.allah tamamına erdirsin inş hepimiz sağlıcakla kucağımıza
benim SAT :31 ocak
ama 2 haftageçdöllenme olmuş pazartesi 5+2 görüldü usgde sadece keseyi gördük bebiş yoktu henüz yarın tekrar gidicem bakalım
21 kasım muhtemel doğum tarihimiz olucak inş
slm kizlar nasilsiniz
ben buraya ilk geldigimde beni listeye alin dedim ozaman pek liste falan yoktu ve sonrasinda fazla gelemedim
masallah kasim anneleri baya bi cogalmis yavas yavas bebislere yaklasiyoruz :)
bebegim_01 canim benide listeye alirmisin
SAT: 27 ocak
YAS :26
KILO: 63
DOGUM T. :3 kasim
SEHIR: Fransa
durum: ise pit pitlari cokta duydum :)
ve tup bebekle hamile kaldim
varmi aranizda tup bebekle hamile kalan
prensesim geldim geldim
beni de ekler misinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
25 Ocak SAT
Muhtemel Doğum Tarihi 01.11.2011
İstanbul
Kalbi görüldüü/ duyuldu elhamdurillah
gözünaydın canım
allah yarın banada nasip etsin inşallah
kızlarrrrrr mrb benim sat 20 şubat ben de mi kasım annesi olcam doktora bi kere gittim haftaya gitcem
merhabalar herkeseee nasılsınız......bende okuldayım şimdi yazılı yapıyorum bir bakayım dedim.... yarında yola çıkıyoruz van 'a gideceğiz inş....Rabbim sağ sağlim gidip dönmeyi nasip etisn ....onun telaşesi var.....
bolcum bulantıların geçmiş çok sevindim inş tekrar başlamaz....
aynı gün :)
benım de sat 25 subat
doktor kasım sonu ama aralık bası da olabılır dedı
bılmıyorum ben kasım 9 ısterdım esımın dogum gunu :))
ama ne zaman olursa artık :)
benım de adetıme 4 gun varken 60 cıktı ..ıkı gun sonra 203 cıktı yarın nasıl cıkıcak bılmıyorum ınsallah yukselır ..
canımsın sen benım canııııııım
rabbım bıze sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsın
crafty de burada sanırım ..hepinizi tebrık ederım
listeye eklenmenk ıcın erken mı
slm nasılsınız kızlar kiminizin bulantıları başlamış inş.çabuk geçer bende daha bişey yok
nisan tşk ederim canım benm ilk hamileliğim inşallah herşey yolunda gider de bebeklerimizi alırız kucağımıza
cnm hayırdır oralar soğuktur şimdi bende van çatakta görev yapmıştım van çok güzel bi sehir ama havaların ısınmasını bekle bence tabi önemli bi işin yoksa
aa çok sevindim bende karar vermiodum aralık annelerine mi kasım annelerinemi katılsam diye iyi oldu seninde burda olman zaman çabuk geçse
cnm bendede yok şükür oğlumdada hiç bulantım olmadı
arkadaşlar sizde biraz yürüdüğünüzde kasıklarınızda ağrı oluyormu
bugün kızla dışarıya çıktık yarım saat kadar yürüdük şimdi kasıklarım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?