- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #1.681
Bence yaş farkının çok olmaması gerekio arkadaş gibi büyürler
kızlar 2. Bebişim ama o kadar acemi hissediyorum ki anlatamam sizce ilk dr kontrolüne nezaman gideyim
pazar günü 4+2 de gidebilirim ama erken mi olur
Doğru. Araları çok olsaydı da geç kaldın derlerdi . Ağızları torba değil ki büzesin .
Hangi hapı kullanıyorsun canım
cnm ben zofran kullanıyorum daha doğrusu dün bitane aldım hala olmadı bulantım çok şükür tavsiye ederim.
zofran aklımızda bulunsun. bol bol ye iç bari fırsattan istifade.
iyi gunler kizlar nasilsiniz?
ben iyim cok sukur sabah midem bulandi ilkkezcok mutluyum midemin bulanmasi bile bana mutluluk veriyor.bebegimin benimle oldugunu hissediyorum elhamdulillah.
yarin kayinvalidemler gelecek hollandadan,ingiltereye hafiften kendimi yipratmadan temizlik yapiyorum.yemeklik birseylerde ayarladimmi tamam aksama alisverise cikacagiz biraz yorulacagim ama olsun kayinvalidem gelince o nasilsa bana yemekleri yaptirmaz:89:
merhabalar herkeseee nasılsınız......bende okuldayım şimdi yazılı yapıyorum bir bakayım dedim.... yarında yola çıkıyoruz van 'a gideceğiz inş....Rabbim sağ sağlim gidip dönmeyi nasip etisn ....onun telaşesi var.....
bolcum bulantıların geçmiş çok sevindim inş tekrar başlamaz....
ii diyelim ii olalım cnm,
sen nerde yaşıyosun?
Mrb kızlar bende hamileyim inş adete 4 gün varken bhcg 13.55 çıktı dr la görüşemedim daha ama sat 25 şubat dt 2 aralık ama oğluşumdada 10 gün önce doğum yapmıştım
hem yaşadığım ilde 1 tane kadın doğumcu var o da 2 saat uzaklıkta ve en fazla 5 dk görebilion oğlumda hep özeline gittim muhtemelen bu da aynı olacak ama sizlerden bişeyler öğrenip gitmek istiyorum yoksa herşey normal deyip postalıyo
Gfr benimde 2. Bebişim 2008 aralık doğumlu bi oğlum var abi olcak inş
ay kızlar bugün o kadar mutluyum ki.....
çok iyi bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim
bi çok ortak yönümüz vardı kpss, atamalar vs derken şimdide onunla kasım annesi olmayı bekleyeceğiz.
hayat ne güzel
saol cnm umarm en büyük temennim:)
tatlım dikkat et sende yolculukta inşallah sorunsuz atlatırsın.
ingilterede canim esim ve ben burada yasiyoruz kayinvalidemler hollandada arada hem onlar hem biz gelir gideriz.
sulisim iyi yolculuklar canim dikkat et kendine
saolun kızlar zübeyde hanım hiç aklıma gelmemişti orası iyi diye duymuştum sağol canım ben eniyisi oraya gideyim hiç olmazsa ilgilenirler belki
Sumak alttan alttan bakiyorsunyoksa bize bir suprizin mi var tatlim.sendemi hamissin yoksa?seninde cok zamandir bebek istedigini biliyordum hayirlisi olsun hakkinda canim.
evetttttttt ,ben de senı gorunce cok sevındım canımm
sagsalım alalım kucagımıza ınsallah ,
ben 10saat gıttım bebegımın bende oldugunu bılmeden 10 saatte geldım bebegımın bende oldugunu bılerek
doktoruma sordum sorun olmaz fılan dedı
ne yazıcagımı bılmıyorum bır de gorseydık sagsaglım ..
bende kasim annesiyim..gerci doktor ekim sonu kasim basi dedi
Mrb kızlar bende hamileyim inş adete 4 gün varken bhcg 13.55 çıktı dr la görüşemedim daha ama sat 25 şubat dt 2 aralık ama oğluşumdada 10 gün önce doğum yapmıştım
hem yaşadığım ilde 1 tane kadın doğumcu var o da 2 saat uzaklıkta ve en fazla 5 dk görebilion oğlumda hep özeline gittim muhtemelen bu da aynı olacak ama sizlerden bişeyler öğrenip gitmek istiyorum yoksa herşey normal deyip postalıyo
Gfr benimde 2. Bebişim 2008 aralık doğumlu bi oğlum var abi olcak inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?