2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Doğru. Araları çok olsaydı da geç kaldın derlerdi . Ağızları torba değil ki büzesin .

kardelencim boşver kim ne derse desin. çok isabetli olmuş bence. benim kardeşimle aramda 2 yaş var, arkadaş gibi büyüdük, hala da öyleyiz maşallah. ben bunu bi doğurayım 2. için fazla beklemeyi düşünmüyorum inşallah.

Son düzenleme:
merhaba 2011 in güzel anne adayları, ben 2010 kasım annesiyim. sizlerin heyecanını, duygularını çok iyi anlıyorum. geçen yıl ben de bu zamanlar çok heyecanlıydım, şimdi sizi görünce çok duygulandım, acaba beni neler bekliyor, bebeğim nasıl biri olacak, neler yapmalıyım diye düşünüp duruyordum. Zaman şimdi size çok yavaş geçiyor gibi gelsede çok hızlı geçecek, hamile olmanın tadını çıkarın, gerçekten içinde bir bebek büyütmek dünyanın en güzel hislerinden biri, bir de ona kavuşmak yok mu, onu kollarınıza aldığınızda dünyada daha fazla mutlu olunmaz diyeceksiniz. . Allah hepinize sağlıklı, güzel ve mutlu bir hamilelik dönemi geçirmeyi nasip etsin, bebeklerinize en hayırlı ve sağlıklı şekilde kavuşmanızı nasip etsin.

iyi gunler kizlar nasilsiniz?

ben iyim cok sukur sabah midem bulandi ilkkezcok mutluyum midemin bulanmasi bile bana mutluluk veriyor.bebegimin benimle oldugunu hissediyorum elhamdulillah.

yarin kayinvalidemler gelecek hollandadan,ingiltereye hafiften kendimi yipratmadan temizlik yapiyorum.yemeklik birseylerde ayarladimmi tamam aksama alisverise cikacagiz biraz yorulacagim ama olsun kayinvalidem gelince o nasilsa bana yemekleri yaptirmaz:89:

ii diyelim ii olalım cnm,
sen nerde yaşıyosun?

merhabalar herkeseee nasılsınız......bende okuldayım şimdi yazılı yapıyorum bir bakayım dedim.... yarında yola çıkıyoruz van 'a gideceğiz inş....Rabbim sağ sağlim gidip dönmeyi nasip etisn ....onun telaşesi var.....

bolcum bulantıların geçmiş çok sevindim inş tekrar başlamaz....

Son düzenleme:

saol cnm umarm en büyük temennim:)
tatlım dikkat et sende yolculukta inşallah sorunsuz atlatırsın.

aynı gün :)

benım de sat 25 subat
doktor kasım sonu ama aralık bası da olabılır dedı

bılmıyorum ben kasım 9 ısterdım esımın dogum gunu :))
ama ne zaman olursa artık :)

benım de adetıme 4 gun varken 60 cıktı ..ıkı gun sonra 203 cıktı yarın nasıl cıkıcak bılmıyorum ınsallah yukselır ..

canımsın sen benım canııııııım

rabbım bıze sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsın

crafty de burada sanırım ..hepinizi tebrık ederım

listeye eklenmenk ıcın erken mı

Son düzenleme:
Sumak alttan alttan bakiyorsun yoksa bize bir suprizin mi var tatlim.sendemi hamissin yoksa?seninde cok zamandir bebek istedigini biliyordum hayirlisi olsun hakkinda canim.

saol cnm umarm en büyük temennim:)
tatlım dikkat et sende yolculukta inşallah sorunsuz atlatırsın.

ingilterede canim esim ve ben burada yasiyoruz kayinvalidemler hollandada arada hem onlar hem biz gelir gideriz.

sulisim iyi yolculuklar canim dikkat et kendine

sağolunnn canlarım inş 3 kişi gidip 3 kişi döneriz sağ sağlim.....bu gidişle çocukta bana çekecek şimdiden gezmeye başladı....ben çok severimde gezmeyi.....

saolun kızlar zübeyde hanım hiç aklıma gelmemişti orası iyi diye duymuştum sağol canım ben eniyisi oraya gideyim hiç olmazsa ilgilenirler belki

merhaba bende bursalıyım.eğer zübeyde hanıma gitmek istersen bülent kayhan ve ziya çetinin çok iyi ve çok ilgili olduklarını duydum. araştır istersen.umarım gönlüne göre bir doktor bulursun.ben cenk aşkalli ye gidiyorum.

Sumak alttan alttan bakiyorsun yoksa bize bir suprizin mi var tatlim.sendemi hamissin yoksa?seninde cok zamandir bebek istedigini biliyordum hayirlisi olsun hakkinda canim.

evetttttttt ,ben de senı gorunce cok sevındım canımm

sagsalım alalım kucagımıza ınsallah ,

ben 10saat gıttım bebegımın bende oldugunu bılmeden 10 saatte geldım bebegımın bende oldugunu bılerek

doktoruma sordum sorun olmaz fılan dedı

ne yazıcagımı bılmıyorum bır de gorseydık sagsaglım ..

bende seni gorunce cok sevindim gozunaydin olsun canim Rabbim bebislerimizi bagislasin bizlere insallah.

kiz kardesim bu yaz evlenecek ama ben gitmeyecegim buradan turkiye 5 saat suruyor ucakla, kritik donemimi atlatirsam giderim diyorum ama inan hic gitmeyi dusunmuyorum Trye bebegime birsey olacak diye cok korkuyorum.1 yil once bir melegimi kaybettim bunuda kaybetmek istemiyorum

slm nasılsınız kızlar kiminizin bulantıları başlamış inş.çabuk geçer bende daha bişey yok

hayırlısıyla kucağına alırsın inş.canım benim kızım 2007doğumlu RAbbim herkeze nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…