2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ben yazlık bır yerde yasıyordum ınan o trustler karnı burnunda dünyanın bır ucundan gelır denize girerlerdi

ben oyuzden de pek korkmuyorum ,benım de kardesım evlenecek ekim de ,karnı burnunda bı gorumce olucam

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamilelik bolcum artık bulantıların azalmış çok sevindim benimde var ama okadar kötü degilim yemek yiyebiliyorum bende artık yavaş yavaş toparlanıyorum akıntılarım tam geçmedi ama 1 hafta 10 gün gelirmiş böyle yarın kontrolum var bebişimi görücem nasipse benim için dua edin umarım düşük tehlikem geçmiş olsun

inş.herşey yolundadır ve öle gider inş.canım

saol cnm umarım tekrar olmaz.akıntı normal ya bendede var.
seninki 8 hafta heralde ne güzel bizden büyüksünüz sağlıklı görürsün inşallah:))

aman cnm dua ette başlamış iğrenç bişe çünkü.

kötü olmduğunu biliyorum canım benim daha küçük olduğu için başlamadı 4haftalık bebişim 2haftaya kalmaz başlar bide benim bulantılarım çok kötü olur herşeyden tiksinirim reklamdan deodoranttan mobilyadan kkıyafetten kısaca herşeyden hayırlısıyla gelir geçer inş.

niye gidiyosun ki sen Van'a? hayırlı yolculuklar

kardeşimmm hoşgeldin aramıza
amin hepimizin inşallah, crafty de geldi evet ama onunki bizden büyükmüş.
alttan alttan bakıyodun haa
liste içinde bilgilerini konu sahibine mesajlıyosun okiş?

Son düzenleme:

mobilyadan ve reklamdan nası tiksiniliyo ay?

mobilyadan ve reklamdan nası tiksiniliyo ay?

valla kızımda turkcellin reklamaı vardı canı sıkılan adam diye belki hatırlarsın ayy duydukça öğüre öğüre bihal olurdum hala duyduğumda kötü oluyom geçen sene düşüğüm oldu iki aylıktı kaybeyttim ondada mobilyadan tiksinmiştim şöle mobilya almak için bayağı gezmiştim sora aldım oara hamile olduğumu öğrendim mobilyanın olduğu odayada giremiyodum mobilya mağazalarında bakamıyodumvalla tuhaf geliyo ama oluyo bende duyduğumda şaşırırdım mesela annem dinlediğim müzkten kastten tiksinmiştim dedi inanmıyordum ama başına gelince anlıyosun

aa kokudan tiksinildiğini biliyordum ama müzikten ilk defa duydum

akademide evrim hanım hanım var. Ama hiç tanımıyorum ne yalan söyleyim yanlış yönlendirme yapmak istemem. Biz sıra beklerken onunda odası doluydu ve hastaları bekliyordu
muayene ssk çalışan 78 tl. Diğerlerine göre biraz fiyatlı. Sezeryanı istersen bir dahaki kontrolümde öğrenirim.

slm kızlar nasılsınız bir soruyım dedim topik boş kalmasın dimi ama
bu arada izmirden hamişler varmı aramızda

Lıstenıze benıde eklermısınız sat 30 ocak 7+3 yas 27 kılo 55 ızmır keseyı gorduk pıtpıtlarıda duyduk allah herkese nasıp etsın ınsallah...

selam arkadaşlar bende kasım annesi olucam inşallah. pıt pıtlarını duyduk. sat 1 şubat. 59 kg 24 yaşındayım. başka bilgi gerekiyomuydu liste için:))

vildancım yolladım bilgilerini.
listeye katılacak arkadaşlar buraya yazarsanız gözden kaçabilir, sonra beni listeye almamışlar demeyin. bilgilerinizi konu sahibine mesaj atarsanız sizi ekleyecektir. sevgiler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…