2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kasım anneleri günaydın ben öbür topikteydim baktım orada kimse kalmamış:2:biz bugün 6+1 olduk hala ne bulantı ne bişi hiç belirti yok bu arada bizim diğer topik buraya taşınmış herkese günaydın

günaydın güzel anneler ben henüz pıt pıtları duyamadım çarşamba günü inşallah. sadece iki kere beta hcg bakıldı. sonra bidaha ona da bakılmadı doktorum bir hafta sonra gel dedi

günaydın kızlar,
bizde pek ii sayılmayız anladımki ilaç içmesem olmıcak artık sabah yine içtim bulantım çok oluyo çünkü ilaç içsemde aslında doğru dürüst bişe yiyemiyorum kuş kadar atıştırıyorm bakalım artık bizde yarın gidecz inşallah duyacaz pıt pıtları:)

HELENN cim sen kalp atışını nezaman duymuştun yani kaç haftalıktı?

zuzucum biz daha duyamadık geç yumurtlamışım 1 hafta geriden gidiyoruz, yarın duyacağız kısmetse :)) güzel haberlerini bekliyorum, düzgün bey gerçekten çok ii biri bence memnun kalacaksın..

günaydınb bhanımlar hayırlı cumalar
kızlar benim bildiğim bulantılar kalp atışı başladığında başlıyo ama şunu unutmayın herkeste olucak die bi kaide yok yani ay bulantım yok bi sorunmu var demeyin ben kızımda ne buanbtı çektim ne öğürdüm hiçbişeyden tiksinmedim çok rahat yemeğimide yaptım yedimde şimdilik buda öyle umraım böle devam eder

maşallah cnm o zaman benim hamilelikte beslenme koçum olurmusun lütfennnnnn[/QUOTE]

yardımcı olmaya çalışırım tabi elimden geldiğnce

bende 2. kuzuya hamileyim şuan için kimse bilmiyoo bi annem birde kayınvaldem biliyoo annem daha küçük diye biraz kızdı kayınvaldem havalarda uçtu bakalım artık

günaydın kılarr hayırlı cumalarr herkes iidir inşş dün kan vermiştim ya soy ismimde karışıklık olmşş kana nbakmamışlar bugn belli olcak inşşş valla baştan aksilik başladı inşşş başka sorun çıkmazz

Çıkmaz çıkmaz sen gönlünü ferah tut..inş. ii haberler alırız senden de...

ekimcim öyle düşünme olmaz inşallah bişey
senin kızın kaç yaşında benimki 26 aylık 2008 aralık doğumlu buda inşallah 2011 kasımda olucak yani araları tam 3 yaş olucak herkes çok ideal en iyisini yapmışsın dio

Çıkmaz çıkmaz sen gönlünü ferah tut..inş. ii haberler alırız senden de...
inşş canm ya biran önce çıksınn poofff

benm kızım 2 yaşında 2009 mart doğumlu bakalım inşş 2. gelince iice uyusuyu değişmez çünkü kadeşşş istemiomm diyoo

benim de 18 aylık olğlum var. 2009 eylül doğumlu. Aralarında 2 yaş 2 ay olacak. Bir de çalışıyorum . Sıkıntılı olacak ama ilerde hem ben rahat edeceğim . Hem onlar arkadaş olacakalr. Sıkıntısız olmuyor hiç bir şey...Zahmetsiz elde edilen şeylerin değerini bilemiyoruz.

inşallah canım sela okunduktan sonra sana dua edeceğim inşallah.

kızlar ne listesi yapıyorsunuz hangi bilgiler lazım beni de eklermisiniz
hatcah hoşgeldin, ilk sayfaya bakarsan listemiz orda. bilgilerini konu sahibine mesaj at ok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…