- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #1.761
Günaydınn Kasım Annelerii ,, Günaydın Minik kuzular..
Nasılsınız..
HELENN cim sen kalp atışını nezaman duymuştun yani kaç haftalıktı?
kızlar bi de bulantılarınız ne zaman başladı kaçıncı haftada ben daha çok yeniyim henüz yok bulantım
günaydın güzel kasım anneleribugün kontolüm var dua edin bana
2. bebeği olan var mı? Benim 2. bebeğim . Oğlum var 18 aylık . Kısmet olursa aralarında 2 yaş 2 ay olacak. Duyan akrabalarım üzüldüler. Daha çok küçüktü diye. Hatta kayınvalidem tüh diyor üzüldüler kıyamadılar oğluma. Sizin ailenizde tepkiler nasıl oldu?
günaydın kılarr hayırlı cumalarr herkes iidir inşş dün kan vermiştim ya soy ismimde karışıklık olmşş kana nbakmamışlar bugn belli olcak inşşş valla baştan aksilik başladı inşşş başka sorun çıkmazz
inşş canm ya biran önce çıksınn poofffÇıkmaz çıkmaz sen gönlünü ferah tut..inş. ii haberler alırız senden de...
ekimcim öyle düşünme olmaz inşallah bişey
senin kızın kaç yaşında benimki 26 aylık 2008 aralık doğumlu buda inşallah 2011 kasımda olucak yani araları tam 3 yaş olucak herkes çok ideal en iyisini yapmışsın dio
inşallah canım sela okunduktan sonra sana dua edeceğim inşallah.tanışalım canım tabbiki.hayırlı olsun geçmişe yönelik elimden geldigince bilgisini veren arkadaşları eklemeye çalışıyorum ama kaçırdıklarım olursa bilenler bana yazsın arkadaşlar.sadece sat ve d.tarihlerinizi yazmayın listemiz ksiksiz olsun.bende ocak 17de kürtajla gebeligime son verildi belki kasım annesi olurum diye bu sayfayı açtım ama kısmet sizlereymiş banada dua edin lütfen insaallah bende saglıklısından hayırlısından bir gebelik yaşarım.insaallah tez zamandada sizlere müjdeli haberler veririm
hatcah hoşgeldin, ilk sayfaya bakarsan listemiz orda. bilgilerini konu sahibine mesaj at ok?kızlar ne listesi yapıyorsunuz hangi bilgiler lazım beni de eklermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?