• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
slm anneler ve bebisleri......

ben uzun zamandir takip ediyorum siz fakat yazmaya firsatim olmuyo yazilanlari okuyup kaciyorum :1: bugun bebek hareketlerinde azalma olanlar varmis okudum ve yazmak istedim benim bebgim normalde cok hareketli hic yerinde durmuyo bugun uyandigimdan beri yani 9 sabah 9dan ber cok hareketsiz korkuttu beni bizim kiz inanin hep aklim onda haaa simdi kimildasin de simdi kimildasin ama bir turlu yok sanki seyriyo gibi oluyodu ama yarim saat once atti biraz o da cok hafif dun baya yoruldu diye dusunuyorum bir kac gundur cok hareketliydi hatta donmeye calisiyodu ama anlayamadim son dondumu yoksa donmedim mi neyse buarada herkese hayirli ramazanlar diliyorum saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin ins allahim

kilo proble mi olanlar var aranizda bende de var o problem hergun tartidayim 61 kiloyla basladim simdi 68.5 69 geliyorum
neyse....... cok yazmayayim, sonra uzun diye okumazsiniz bideeee :66: herkese hayirli aksamlar

$M_20011-1Y4176Z8-752_A.webp $M_20011-1Y8174Z8-752_A.webp

bende bunlardan sipariş ettim bugün

anlamadım türkçe yaz hatun

benimde sol kasığım özellikle ara ara ağrıyo,sonra belimde ağrıyo üstüne akıntımda var aklımdan yazmak geçiyodu ama bugün erken doğum belirtilerini okumuştum onun etkisindemiyim acaba diye düşünüyodum sende yazınca panik oldum...

mitu=me too anlamındadır kendim bizzat ürettim:)

benimde sol kasığım özellikle ara ara ağrıyo,sonra belimde ağrıyo üstüne akıntımda var aklımdan yazmak geçiyodu ama bugün erken doğum belirtilerini okumuştum onun etkisindemiyim acaba diye düşünüyodum sende yazınca panik oldum...

işte onları okuyarak tuhaf oluyoruzz kızlarr kendime söz veriyorum bir daha okumucam
yoksa her şeyden nem kapar oldum

böle vajinamda da sürekli ıkınıyormuşum hissi var
rabbim hayırlara çıkartır inşallah ne diim
du bakalım olmadı geçerim 2 dk fulya ya

akıntım çok belim ağrıo hafif kasık ağrım var
yorulum bugün ondan mıdır?
yoksa acil yolları taştan olsun mu bana

craftycim sakin. ı bel ve kasık ağrısı olacak artık. akıntı da artacak. normal bunlar ama için rahat etmezse ve şiddetlenirse bir baktır ama artık ağırlaşıyoruz olacak bunlar

su anda rahimde acaip agrim var ,ay cok fena arada oluyorum boyle kizimmi yapiyor bunlari ay cok korkuyorum ya:18:
30 dk sonra iftar olacak burada oh siz her isinizi bitirdiniz aktini nete:34:benim face yok buralari terk etmeyin hepinizi dograrim he:47:

erken dogumla ilgili tek tuyo saatte 4 defa kasilma olursa doktorunuza basvurunuz diyiler:18:ben anlayamamki boyle birsey olursa Allah korusun yarabbim.

Back
X