- Konu Sahibi bebegim_01
- #18.941
bol depüklü ve mide yanmasız ve sorunsuz bir gün diliyorum. öptük sizi oğluşla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım geçmiş olsun en azından gittin ve rahtadınMADEEEEEEEE
NTS ye bağladılar
o basmalı şey yoktuuuu
bi bebişin kalbi bide sancı ölçüldü
O kadar nst konuş konuş akşam başına gelsin :) olacak iş
neysem bişi yok bebişte de bende de
üşütmüşüm öyle dedi dr
sancı çıkmadı suyu ii bebek ii
tarif ettiğim ağrı bağırsakmış
çok su & sıcak tut dedi
o kadarrr
günaydın kızlar,
crafty geçmiş olsun bacım bende acildeydim dün:)doktur bol su iç ve internet okuma dedi:)tıp ne derse o:)
sağol canım sana da geçmiş olsun çok zor günler geçirmişsin inşallah ben de atarım şu enfeksiyonu moralimi yüksek tutmaya çalışıyorumçoook geçmiş olsun umarım en kısa zmnda atlatırsın içini ferah tutmaya bak pozitif düşün... zorlu bi süreçten geçiyoruz hepimiz banada bundan 2 ay önce çocuğunuzun otizmli olma olasılığı çok yüksek dendi gitmediğim prenatalog kalmadı ama çok şükür yanlış tehşis konmuş... şimdide şekerim yüksek çıkıyo glikozuda midem almıyo test sonucuna bakamıyoruz... canını sıkmamaya bak......
sağol canım dualarınıza ihtiyacım var inşallah cumaya yüzüm gülercnm sen emin ellerdesin Allaha daya sırtını senin için de dua edicem inş serum işe yarıcak hadi bakalım
Crafty
saol arkadaşım bi sen sallayıpta cevap vermişsin sabahın köründeki soruma :)))
bu arada yok içime sinmedi ve boyatmamaya karar verdim uzun araştırmalarım sonucu :)
günaydın güzel anneler ve güzel annelerin minik bebişleri=))
bugün şişlikle uyandım sabah şişkinlikle uyanan varmı?? özellikle ayaklarım ve ellerim
sağol canım sana da geçmiş olsun çok zor günler geçirmişsin inşallah ben de atarım şu enfeksiyonu moralimi yüksek tutmaya çalışıyorumçoook geçmiş olsun umarım en kısa zmnda atlatırsın içini ferah tutmaya bak pozitif düşün... zorlu bi süreçten geçiyoruz hepimiz banada bundan 2 ay önce çocuğunuzun otizmli olma olasılığı çok yüksek dendi gitmediğim prenatalog kalmadı ama çok şükür yanlış tehşis konmuş... şimdide şekerim yüksek çıkıyo glikozuda midem almıyo test sonucuna bakamıyoruz... canını sıkmamaya bak......
sağol canım dualarınıza ihtiyacım var inşallah cumaya yüzüm gülercnm sen emin ellerdesin Allaha daya sırtını senin için de dua edicem inş serum işe yarıcak hadi bakalım
doğuma yakın boyat ama hacı
fotolar öle dipli dipli olmasın
itiraf ediorum bu kadar pimpirikliğime rağmen saçım boyalı olsaydı boyatırdım
Crafty
saol arkadaşım bi sen sallayıpta cevap vermişsin sabahın köründeki soruma :)))
bu arada yok içime sinmedi ve boyatmamaya karar verdim uzun araştırmalarım sonucu :)
endam mı kaldı hacı ramazan pidesi gibi ayaklarla afadersin ama nah salınırsınmeselaaa ben hacize gitmiyom artıkın,adamlar saldırsa kaçacak manevra kabiliyetim sıfır
![]()
ahahahhahahha
manyak yarıldımmm
çok güldürme beni altıma kaçırcak gibi oluom gülünce artık yawwww
kızlar somon balığı yiyen varmı aranızda?
Toplam 23 kullanıcı konuyu okuyor. (19 üye ve 4 ziyaretçi)
ssmert kahireden_ibrahim_pasa izmirligirl+ simiramis yuba trawma+ madeofhonor+ serapblc ela_sudem ozlembeycan bol Smurfie81 jineps84 zuzuipek merfee hayalet83 sonundaa Burcu_zdmr asli_198
oooohh maaşallah kalabalığız![]()
tombul ve ayakları şişmiş annelere merhaba
Ne güzel burası kalabalaık herkes şikayetçi sanırım şişliklerden benim de serumlardan şişiyor tam attım düzeldi derken tekrar başladı serumlar işte şimdi bir hafta da bunları atmaya çalışıcam ama olsun iyileşeyim de şişlikler umrumda değil. birazdan serum için hastaneye gidicem delik deşik kollarla dolaşıyorum sonunda açacak damar yolu bulamayacaklarşu üç ayı geçirince bir hayır yapmayı düşünüyorum artık mevlüt mü olur yoksa başka türlü mü olur bilemiyorum ama bebişi kucağıma alayım bir şeyler yapıcam yani
tombul ve ayakları şişmiş annelere merhaba
Ne güzel burası kalabalaık herkes şikayetçi sanırım şişliklerden benim de serumlardan şişiyor tam attım düzeldi derken tekrar başladı serumlar işte şimdi bir hafta da bunları atmaya çalışıcam ama olsun iyileşeyim de şişlikler umrumda değil. birazdan serum için hastaneye gidicem delik deşik kollarla dolaşıyorum sonunda açacak damar yolu bulamayacaklarşu üç ayı geçirince bir hayır yapmayı düşünüyorum artık mevlüt mü olur yoksa başka türlü mü olur bilemiyorum ama bebişi kucağıma alayım bir şeyler yapıcam yani
balık mı. ben bıraktım o işleri çoktan.
![]()
günaydın ne haber. çay yaptım geç içek bi bardakistersen süt de veririm
![]()