• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
MADEEEEEEEE
NTS ye bağladılar
o basmalı şey yoktuuuu
bi bebişin kalbi bide sancı ölçüldü

O kadar nst konuş konuş akşam başına gelsin :) olacak iş
neysem bişi yok bebişte de bende de
üşütmüşüm öyle dedi dr
sancı çıkmadı suyu ii bebek ii
tarif ettiğim ağrı bağırsakmış
çok su & sıcak tut dedi

o kadarrr
canım geçmiş olsun en azından gittin ve rahtadın:1:
günaydın kızlar,

crafty geçmiş olsun bacım bende acildeydim dün:)doktur bol su iç ve internet okuma dedi:)tıp ne derse o:)

doktor en güzelini söylemiş canım okumamak lazımm:37:

herkeze günaydın oğluşum ve ben güzel bir gün diliyorum teyzelerii:69:

çoook geçmiş olsun umarım en kısa zmnda atlatırsın içini ferah tutmaya bak pozitif düşün... zorlu bi süreçten geçiyoruz hepimiz banada bundan 2 ay önce çocuğunuzun otizmli olma olasılığı çok yüksek dendi gitmediğim prenatalog kalmadı ama çok şükür yanlış tehşis konmuş... şimdide şekerim yüksek çıkıyo glikozuda midem almıyo test sonucuna bakamıyoruz... canını sıkmamaya bak......
sağol canım sana da geçmiş olsun çok zor günler geçirmişsin inşallah ben de atarım şu enfeksiyonu moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum

cnm sen emin ellerdesin Allaha daya sırtını senin için de dua edicem inş serum işe yarıcak hadi bakalım
sağol canım dualarınıza ihtiyacım var inşallah cumaya yüzüm güler

Crafty

saol arkadaşım bi sen sallayıpta cevap vermişsin sabahın köründeki soruma :)))
bu arada yok içime sinmedi ve boyatmamaya karar verdim uzun araştırmalarım sonucu :)

sen bilirsin ama bitkisel boya kullanırsan bişi olmaz bencede.. benimde etrafım da biçok arkadaşım boyattı, doktorumda istersen boyatabilirsin, sorun yok demişti..

çoook geçmiş olsun umarım en kısa zmnda atlatırsın içini ferah tutmaya bak pozitif düşün... zorlu bi süreçten geçiyoruz hepimiz banada bundan 2 ay önce çocuğunuzun otizmli olma olasılığı çok yüksek dendi gitmediğim prenatalog kalmadı ama çok şükür yanlış tehşis konmuş... şimdide şekerim yüksek çıkıyo glikozuda midem almıyo test sonucuna bakamıyoruz... canını sıkmamaya bak......
sağol canım sana da geçmiş olsun çok zor günler geçirmişsin inşallah ben de atarım şu enfeksiyonu moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum

cnm sen emin ellerdesin Allaha daya sırtını senin için de dua edicem inş serum işe yarıcak hadi bakalım
sağol canım dualarınıza ihtiyacım var inşallah cumaya yüzüm güler

Toplam 23 kullanıcı konuyu okuyor. (19 üye ve 4 ziyaretçi)
ssmert kahireden_ibrahim_pasa izmirligirl+ simiramis yuba trawma+ madeofhonor+ serapblc ela_sudem ozlembeycan bol Smurfie81 jineps84 zuzuipek merfee hayalet83 sonundaa Burcu_zdmr asli_198
oooohh maaşallah kalabalığız:nazar::nazar::nazar:

Crafty

saol arkadaşım bi sen sallayıpta cevap vermişsin sabahın köründeki soruma :)))
bu arada yok içime sinmedi ve boyatmamaya karar verdim uzun araştırmalarım sonucu :)

canım o kadar çok okudumki bende atlamşım ben olsam boyatmazdım birkaç ay daha öyle kalsın bişi olmaz bence soranlara krepeli dersin :1: bebişin daha önemli boşver güzel olmayıverelim bu dönemde..

tombul ve ayakları şişmiş annelere merhaba

Ne güzel burası kalabalaık herkes şikayetçi sanırım şişliklerden benim de serumlardan şişiyor tam attım düzeldi derken tekrar başladı serumlar işte şimdi bir hafta da bunları atmaya çalışıcam ama olsun iyileşeyim de şişlikler umrumda değil. birazdan serum için hastaneye gidicem delik deşik kollarla dolaşıyorum sonunda açacak damar yolu bulamayacaklar :( şu üç ayı geçirince bir hayır yapmayı düşünüyorum artık mevlüt mü olur yoksa başka türlü mü olur bilemiyorum ama bebişi kucağıma alayım bir şeyler yapıcam yani

endam mı kaldı hacı ramazan pidesi gibi ayaklarla afadersin ama nah salınırsın:9:meselaaa ben hacize gitmiyom artıkın,adamlar saldırsa kaçacak manevra kabiliyetim sıfır:50::49:

ahahahhahahha
manyak yarıldımmm
çok güldürme beni altıma kaçırcak gibi oluom gülünce artık yawwww

koptum ben size yaa delisiniz sizz :9: hep birlikte kaçırcaz şimdi :46:

Toplam 23 kullanıcı konuyu okuyor. (19 üye ve 4 ziyaretçi)
ssmert kahireden_ibrahim_pasa izmirligirl+ simiramis yuba trawma+ madeofhonor+ serapblc ela_sudem ozlembeycan bol Smurfie81 jineps84 zuzuipek merfee hayalet83 sonundaa Burcu_zdmr asli_198
oooohh maaşallah kalabalığız:nazar::nazar::nazar:

günaydın ne haber. çay yaptım geç içek bi bardak:68: istersen süt de veririm :27:

Ne güzel burası kalabalaık herkes şikayetçi sanırım şişliklerden benim de serumlardan şişiyor tam attım düzeldi derken tekrar başladı serumlar işte şimdi bir hafta da bunları atmaya çalışıcam ama olsun iyileşeyim de şişlikler umrumda değil. birazdan serum için hastaneye gidicem delik deşik kollarla dolaşıyorum sonunda açacak damar yolu bulamayacaklar :( şu üç ayı geçirince bir hayır yapmayı düşünüyorum artık mevlüt mü olur yoksa başka türlü mü olur bilemiyorum ama bebişi kucağıma alayım bir şeyler yapıcam yani

izmircim inşallah serumlardan sonra hiç bir derdin tasan kalmaz şişliklerde geçiciymiş crafty öyle diyo geçmezse yapışırız yakasına :)) mevlütünüde yap tabi bebişin doğduktan sonrada bi askilik terslik olmasın hastalık kötülük uğramasın

kızlar somon balığı yiyen varmı aranızda?

canım doktorlar büyük balıklar ve dip balıklarını önermiyorlar somonuda önermediklerini biliyorum. civa oranı yüksek oluyor bu balıklarda. balık yiyeceksen küçükleri tercih et bence..

benim akşam eve gidince ayaklarım şişmiş oluyor. sanki heryerim şiş gibi ama 22 hafta doktor bacaklarıma bakıp daha ödem yok demişti anlamadım bende...

kızlar somon balığı yiyen varmı aranızda?

somona tövbe dedim çünkü geçen sene deli gibi yemiştim şimdi göresi gözüm yok ama bebek için çok faydalı,izmirli bol suyu unutma canım hem o morluklar harika bişey bebişine anlatacaksın ilerde benim kollarda dayak yemiş gibi ama soran olunca çok seviniyorum inşallah bebişimin maması faydalı olacak diye...

Back
X