• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ben yarın yaptırıcam ama ücretini sordum bugün.. 5 tl dediler.. baya komik geldi bana rakam, bi daha sordum 5 tl dedi:):) özel hastane bu arada

ben yarın yaptırıcam ama ücretini sordum bugün.. 5 tl dediler.. baya komik geldi bana rakam, bi daha sordum 5 tl dedi:):) özel hastane bu arada

hangi hastaneymiş o:) bizde öğrenelim
sen bi yaptır bakalım bize yazarsın devlete gitmeye gerek yok o zaman. beklemek zor olur.
ben özel hastane tutturamadım hala arayış içindeyim. maalesef doktorum yarı yolda bıraktı.hastaneden ayrılmış.çok fazla özele gittim artık belirlemek istiyorum doktorumu. tavsiyelerinizi bekliyorum ne olurrrr

ay kızlar durun bu bayrama diil yaf yazmamışım kurbana o kadarda acele etmesin zaten 1 ay önceden gelcek bu gidişle normalde kasım sonu olması lazımdı işte bayram 6 kasımmış doktorda bayramda ya da bayramdan önce gelir dedi :1:

banada 16 demişti ama erkenden gelirse yandığımızın resmi diyorum ilk hafta bayram olduğunuda bilmiyordum bakalım nolcak allah yardımcımız olsun...

:))) ellerim için deniyim de.diğer kısım için biraz zor:))) jel kullanıyorum onunla yıkıyorum iki gündür 10una kdr müddet verdim geçmezse doktor yolları taştan:))))) zaten gidip 26 sına almışım randevuyu nasıl gecicek onca gün bilmem. Neyseki nst yaklaşıyor artık 2 haftada bire düşersek bayram ederim:)

nst ye kaçıncı haftadan sonra alıyorlar...

Günaydınlar,

Ay kızlar ben çok fenayım bu yaz gününde acayip üşüttüm galiba öksürürken çocuğu çıkartıcam diye korkuyorum..Dün eczaneye gittim bi şurup alayım diye eczacı doktora gitmeden vermem dedi....Ee doktor ne yapıcak film çekemez boğazımda şiş te yok sadece kuru öksürük içimi parçalıyo...3 gündür kızcağazımda uyuyamadı benle beraber...Dün aktardan bi karışım aldım bal,pekmez,zencefil,tarçın,adaçayı,zerdaçal,ıhlamur falan var içinde hamileyim zararı olmaz dimi dedim adam olmaz öksürüğe birebir dedi..Günde 2 tatlı kaşığı yiyorum bakalım ii gelicekmi hafta sonuna kadar deniyim geçirmezse doktora giderim artık...Havalar sıcak sabah akşam duş alıp yattım kapılar camlar fora eee olcağı buydu işte...Ama napayım içimden alevler çıkıyo....

geçmiş olsun canım. bende bu otların ve çayların zararlı olduğunu duymuştum.

çay yok travma çay yokk süte davet et meyvaaa suyu var de ama çay deme:46:

ibo koptum ha sikletimize uygun olur demi:)

bu arada kızlar şeker problemi olmayan annelere hergün bir kaşık pekmez öneriyorum,ben içiyorum üstelik yenigün diye bir markanın karışık pekmezini,içimi daha kolay öneririm,evladımda bu sebeple dana gibi maşallah:nazar:

pekmez bende içerim arada. ve pekmez içtiğimde bebiş çok hareketli oluyor o gün.

kızlarrr 24ayar altın102.80 22 ayar 99 çeyrek altında 169 olmuş vayyy beee rekordaaa

oh oh kasımda daha da artar inşallah :))))

benim bi gecelik pijama birde hasta bezi kaldı bitti çok şükür

3 takım hastane çıkışı
1 paket bebek bezi
battaniye
ıslak mendil şampuan sabun pişik kremi hepsini dalin aldım
çorap
minik havlulardan aldım bebeğe lazım olur diye
bebek için kirli torbası
tulum
yelek alıcam onuda bugün hallederim gibime geliyor
emzik
biberon
yenidoğan maması( hemen sütüm gelmezse yavrum aç kalmasın)

kendim içn
iç çamaşır
sütyen
ped
göğüs pedi
çorap terlik
ıslak mendil
havlu
tarak toka ıvır zıvır :)
diş fırçası macunu
sabun

yeter herhalde

liste için çok tsk ederim canım. bebeği hastanede kendimiz yıkayacak mıyız? şampuan, sabun yazmışsın da. bide 3 hastane çıkışı çok değil mi :26:

bildiğimiz 5 ha? hangi hastane bu? kafa buluyo olmasınlar :)

bu arada ben hala yükleme yaptırmadım doktorum geçen hafta için yaptır demişti ama korkumdan gidemedim. çünkü ailemde diyabetli olan çok. bende çıkma olasılığı çok fazla :50:

bu arada ben hala yükleme yaptırmadım doktorum geçen hafta için yaptır demişti ama korkumdan gidemedim. çünkü ailemde diyabetli olan çok. bende çıkma olasılığı çok fazla :50:

canım son haftandasın şeker için ihmal etme bence

ay bacım pardon..

gözümden kacmıs sanırım..

gelebilirsin tabii..

niye gelemeyesin ki..

ben mehtap hanıma gidiyorum.. bence cok basarılı..

o ekstra ücret ödemesini biz ayrıntılı ultrason için ödedik.. 350 tl.. 45 dk sürdü.. icigine cıcıgına baktılar kuzumun..

onun dısında zaten girdiğimiz cihaz 4 boyutlu.. sürekli göstermiyor arada yüzünü yakalarsa hemen renkliye 4 boyutluya ceviriyor dr.. bende cıglık cıglıga tabi..

muayane ücretleri için ssklısını bilmiyorum ama birazdan öğrencem yazarım sana şekerim..

sağol canım teşekkürler...

ben 26. haftadayım ayrıntılı ultrason yapmadılar ki:26:
crafty sende acıbademe gıdıyordun kacıncı haftada baktılar sana:26:

benim özeldeki doktorum bakmadı ayrıntılıya, devlette 22. haftada baktılar ayrıntılıyı 22-24 haftalar arası yapıyorlarmış. böbrekleri takip etmek istedikleri için 2. ayrıntılıyada pazartesi giricem inş

öğrendim.. ssk lı için 75 tl imiş..yani ödenecek hasta payı bu.. dra göre değişebilirmi acaba.. sen yazmadan sordum çünkü..
mersi şekerim sağol...

İnş. çıkmaz sen kalbini temiz tut. Allah yardımcın olsun korksan da yapacak bişey yok

benim seker yuklemesi persembe gunu ac gidecegim doktorum aksamdan sonra bir sey yeme sadece su ic dedi.
2 saat nasil bekleyecegim ben ac hastanede mektupda seker yuklemesi 2 saat suruyir yaziyor.

hastane cikisi 3 tane cok degil kahvekolik bebekler batirabiliyorlarmis.

ben 26. haftadayım ayrıntılı ultrason yapmadılar ki:26:
crafty sende acıbademe gıdıyordun kacıncı haftada baktılar sana:26:

22 de yaptı galiba hatırlamıorum ki :)
öle detay detay yapmadı her zamankinden daha çok baktı,
sonrasında da hep bakıo zaten sağolsun hep detaylı gibi

Kızlar merhaba
Ben de kızımı gördüm geldim bugün:21:heyecandan uyuyamadım tabi,her şey yolunda çok şükür:nazar:Kızım 3-4 gün büyük çıktı kilosu 1 kilo 85 gr boyu da 35 cm'miş.:46:
Sıvı akıntım olduğunu söyledim kokusuz ve renksiz olduğu sürece normal dedi. Benim yorulunca ve yürüyünce belim ağrıyor onun için de belimi kuvvetlendirmem için hareketler önerdi. Şeker yüklemesi de yapıldı bu arada ama sonucumu daha almadım. Şekerli su iğrenç bir şeymiş ama inşallah bir daha içmek zorunda kalmam:19: Kızlar size bir şey soracağım doktor 32. haftamı 18 eylül olarak hesapladı ama ben o zaman 33+0 oluyorum. İzin 32+0da başlamıyor mu? Bir daha iznini konuşmaya gelirsin dedi. Bir de kızlar ben sözleşmeli öğretmenlikten kadroya geçtim yeni. Sgklıydım şimdi emekli sandığı olması gerekiyor ama hala sgklı gözüküyorum. emekli sandığına geçmek için benim yapabileceğim bir şey var mı? Belki benim gibi olan vardır aramızda. Ay ne çok soru sordum en son olarak da uyku seti almayı düşünüyorum kenarlıkları olanlardan alanlar kaça nerden aldı acaba?

Ben chakra diye bi yer var ordan alcam
Bambuymuş
ama herşeyden öte sade ve çok şık :)
400 civarı oluo

Kızlar bişey soracağım. Şeker yüklemesi için ne kadar fiyat alıyor özel hastaneler. Devlete gidip de mi yaptırsam diye düşünüyorum. Eğer değecek kadar para yoksa da devlette uğraşmayayım uzun sürüyor devlette işlemler...

Benim anlaşmalı olduğundan 10 TL mi ne öle bişi verdimdi
çok komik bi rakamdı
hatırlamıorum
zaten pahalı olamaz ki
1 bardak su verio bide kan alıo ne yani
atla deve mi :)

tam emin değilim ya:18:

Doktorunuz size bu haftalarda "şeker yükleme" ya da "şeker tarama testi" şeklinde bir test yapılmasını önerebilir. Hiçbir belirti vermeden de gelişebilen gestasyonel diyabet (gebelikte görülen şeker hastalığı, "gebelik şekeri") 24-28. gebelik haftaları arasında yapılan iki farklı testle araştırılır.

kağan kocatepe

ohhhhh beee :37::37::37:

Back
X